""
""

Eureka: Vratio se Markizio! I odmah dao gol

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.10.16. | 18:16

Vezista Juventusa na terenu posle šest meseci

Lepe vesti za navijače Juventusa. U perspektivi i za selektora Italije Đanpjera Venturu. Ravno šest meseci fudbalskog pakla za Klaudija Markizija je gotovo. Odlični igrač sredine terena vratio se danas na teren i ne samo to, nego dao gol kojim je velikan iz Torina zapečatio trijumf u kontrolnom meču sa četvrtoligašem Pro Setimo Eurekom - 3:0.

Markizio je postigao treći gol za svoj tim, posle Patrisa Evre i tinejdžera Kina, ali je njegov pogodak najviše odjeknuo u javnosti, jer se poklopio sa njegovim povratkom na teren.

Izabrane vesti

Klaudio nije igrao otkako je u aprilu pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, što je jedna od najtežih povreda u svetu fudbala, zbog čega je propustio finiš prethodnog i početak novog prvenstva, a nije igraop ni na Prvenstvu Evrope, na kome je njegova reprezentacija dogurala do polufinala.

Prema informacijama sa Čizme, Klaudio Markizio bi mogao da se nađe na klupi Juventusa već u subotu, kad ekipe trenera Masimilijana Alegrija dočekuje Udineze. Prvak Italije je favorit, kvota na keca je 1,18, a sve kvote Kladionice MOZZART za taj duel pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaJuventusKlaudio MarkizioSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara