"Everton i Šaparenko"
"Everton i Šaparenko"

Evertone, zašto?

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.12.17. | 19:57

Brazilac neće igrati u prvoj Partizanovoj evropskoj utakmici u 2018. godini

Everton i ŠaparenkoZavršava ogroman posao i u razgradnji protivničkih napada i u prevlačenju lopte na suparničku polovinu terena. Ali ima i nezgodan temperament koji Evertona nekad čini tempiranom bombom. Jedan takav neshvatljiv gest i u večerašnjem gostovanju kod Dinama u Kijevu.

Pri rezultatu 0:3, kada je dakle već bilo sasvim jasno da se šanse crno-belih da preokrenu rezultat i Dinamu oduzmu prvo mesto na tabeli Grupe B mere promilima, start sa obe noge na Mikolu Šaparenka i to sa leđa. Mogao je sudija Pavel Gil da mu pokaže i direktan crveni karton, pokazao mu je samo žuti, ali i to je sasvim dovoljno da Brazilca eliminiše iz kombinacija za prvu Partizanovu utakmicu u šesnaestini finala Lige Evrope.

Izabrane vesti

Pod uslovom naravno da Everton uopšte bude tu u februaru, pošto su i Partizanovi čelnici govorili da će biti teško zadržati ga tokom januarskog prelaznog roka. Bilo kako, ovaj mu karton zaista nije bio potreban.

Podsetimo, suspenzija preti i napadačima Ognjenu Ožegoviću i Leandru Tavambi. Svi oni moraju da budu mnogo obazriviji nego Everton kako bi bili u mogućnosti da pomognu ekipu kada se sezona nastavi posle zimske pauze.

Na kraju je i Nemanja Miletić dobio žuti karton koji ga isključuje iz naredne evropske utakmice.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaFK PartizanLiga EvropeEverton Luiz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara