Evo ga i Totenhem! Levi vadi zmiju i skida Lesteru pojačanje ispred nosa?

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.19. | 12:03

Poketino bi mogao da dobije atraktivno pojačanje

Totenhem prošlog leta nije doveo nijedno pojačanje i sve je šokirao takvim prelaznim rokom. Ni ove zime nisu kupili nikoga, ali izgleda da bi u finišu zimske pijace pojačanje ipak moglo da sleti u tabor Spursa.

Najnovija vest sa Ostrva glasi da je Totenhem ušao u trku za Jurija Tilemansa iz Monaka.

Izabrane vesti

Belgijanac kojeg je pre godinu i po dana želelo pola Evrope dok je igrao u Anderlehtu je sada višak u Monaku. Čim se u klub na mesto trenera vratio Leonardo Žardim, jedan od prvih uslova mu je bio da se Tilemans odmah proda. Klub nije imao kud i stavio je Belgijanca u januarski izlog.

Prvi se zainteresovao Lester. Klod Puel je dao zeleno svetlo za dovođenje Tilemansa i pregovori su počeli. Lester je ponudio pozajmicu s pravom otkupa za 23.000.000 evra. Potom su počeli razgovori o trampi u kojoj bi Lester pozajmio Tilemansa, a Monako Adrijena Silvu, portugalskog vezistu kojeg je Žardim ranije trenirao u Sportingu. I dok su pregovori trajali, u priču je uskočio Totenhem.

Totenhemov gazda Danijel Levi je konačno rešio da izbaci zmiju iz džepa. Spursi su spremni da plate oko 25.000.000 evra za belgijskog vezistu. Čeka se da transfer odobri trener maurisio Poketino.

Totenhem traži zamenu za Musu Dembelea koji je otišao u Kinu, a prva meta im je bio Adrijen Rabio. Totenhem mu je ponudio sjajne finansijske uslove, ali je Francuz odbio uz obrazloženje da želi transfer u neki bolji klub od Totenhema. Sada je u prvi plan iskočio Tilemans.

Imamo u najavi potencijalnu transfer sagu poslednjeg dana prelaznog roka. Totenhem protiv Lestera!

(FOTO: reuters)


tagovi

Juri TilemansZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara