""
""

Fenerbahče se ozbiljno pojačava: Interu ponuđeno 8.000.000 evra, Emre na televiziji saznao da je nema klub

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.06.15. | 16:17

Turski velikan je već doveo prvog strelca lige, zatim Kjera, iščekuje se Nani, a još jedno veliko pojačanje stiže iz Italije

Fenerbahče se ozbiljno nameračio da zablista u ovom prelaznom roku i da napravi tim koji će proći kroz kvalifikacije za Ligu šampiona. velikan iz Istanbula neće žaliti para da sklopi močniju ekipu u odnosu na one iz prethodne sezone.

Izabrane vesti

Podsetimo, Fener je već doveo Simona Kjera iz Lila, a potom je potpisao i prvi strelac turskog šampionata - Fernandao iz Burse. U završnim su pregovorima sa Nanijem, a sledeće veliko pojačanje bi mogao da bude Fredi Guarin iz Intera. Kolumbijac nije u planovima Roberta Mančinija, a Fenerbahče je Nerazurima već dostavio ponudu vredu 8.000.000 evra. Klub iz Milana još zateže u pregovorima i ceni Guarina na 10.000.000 evra, ali realno je za očekivati da dogovor bude uskoro postignut.

Inače, kada smo već kod Fenerbahčea da kažemo i da je jedno poznato ime napustilo klub. Iskusni vezista Emre Belozogolu je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor. Emre je ljut napustio klub pošto je gledajući TV program saznao od klupskog rukovodstva da mu neće biti ponuđen novi ugovor iako mu je tako nešto ranije obećano.

(FOTO: Action images)


tagovi

TurskaSuper ligSerija Aprelazni rok 2015ItalijaInterFredi GuarinFenerbahčeEvropaEmre Belozoglu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara