""
""

Fenerbahče sprema još jednu bombu - Kostasa Papanikolaua?

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.07.15. | 10:32

Postoji kontakt između Željka Obradovića i igrača, ali grčki reprezentativac želi da ostane u NBA...

Posle godine adaptacije i žestoke borbe za svaki minut na parketu, Kostas Papanikolau je u velikom trejdu Hjustona i Denvera postao novi igrač Nagetsa, ali vrlo brzo grčki reprezentativac mogao bi da ostane bez angažmana. Kako pišu brojni američki mediji, Denver bi Papanikolaua mogao da se odrekne zbog problema sa "seleri kepom", pošto već sada ima nezagarantovani ugovor. Ova informacija je kao sunce ogrejala medije u Turskoj i Grčkoj, koji su brzo najavili mogući povratak u Evropu i dolazak u Fenerbahče!

Izabrane vesti

Prema pojedinim informacijama, Željko Obradović je već uspostavio kontakt sa nekadašnjim igračem Barselone i Olimpijakosa i predstavio mu projekat koji bi Fenerbahče doveo do krova Evrope. Međutim, Papanikolau je odmah istakao da po svaku cenu želi da ostane u NBA ligi i samo u slučaju da ne pronađe adekvatan angažman "preko bare" postojala bi određena šansa da se vrati na Stari kontinent. Jasno je da bi Fenerbahče angažovanjem grčkom reprezentativca napravio možda i jači tim nego prošle sezone, a samim tim postavlja se pitanje - da li to znači da će istanbulski klub odustati od Nikole Kalinića?

Papanikolau je u dresu Hjustona prošle sezone beležio četiri poena, tri skoka, dve asistencije i ukradenu loptu po utakmici. 

Fenerbahče je ovog leta već doveo Peru Antića (Atlanta), Bobija Diksona i Bariša Herseka (Karšijaka), Kostasa Slukasa (Olimpijakos) i Džana Altintiga (Trabzon).

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaKostas PapanikolauFenerbahče BekoEvroligaDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara