Komentari na vest

Obradović: Mi posle svega možemo da se pogledamo u oči, za druge nisam siguran

Љ

Љубиша

pre 2 meseca

Неуспешна сезона и није проблем да се то призна. Мада није лако пливати у овом блату и муљу који креира клуб коме нико не може да забрани како ће да се зове,који приводи противничке играче,где се државни апарат и медији стављају у службу. Служба је то,брале...одрадила припрему јучерашње утакмице. Прва је била судијски масакр. Искреиран амбијент. Муљ и блато а у томе само сомови могу да профитирају.
K

Karlo Veliki

pre 2 meseca

Ako Partizan ne bude igrao EL Obradovic ce otici, i to je mozda sansa da se izvrsi mega prestrojavanje.. Da ostanu Naneli, Smit, Ledej, Koprivica, Smailagic, Trifunovic, Avramovic, Jaramaz, mozda Ponitka... Potrebno je dovesti Trinkijerija, ili Pesica, mozda Andreja Zakelja ili Jusupa iz Zadra.. Novi trener bi sa 6 igraca popunio roster do 15.. Treba dovesti mladje, borbene, snazne i izdrzljive, od kojih vrhunski plej i centar... Timovi u ABA pokazuju da je moguce selektirati bolji i uspesniji tim sa mnogo manje novca... Novi trener bi morao da ima osecaj za mlade igrace, ali i za pedagogiju.. Zeljko je neforsiranjem mladih ili vikom pokazao da su mu to slabe tacke...Ne smeta mi poraz u finalu, ali mi smeta indolentnost.. CZ cestitke na igrama van terena.. Toliko sve smrdi da mi se gade..Da ne bude zabune i FKP mi se zgadio pre 10-ak godina u funalu kupa.
Z

Zvjezdana

pre 2 meseca

Željko, legendo, nažalost te je pregazilo vrijeme. Mnogo si učinio za Partizan, ali je vrijeme da se povučeš i da odeš na neku drugu funkciju... sportski direktor ili čak možda i predsjednik.
P

Preža

pre 2 meseca

Zato što si zloban, zato ništa nisi ni osvojio.6:0 lagana metla.🤫
Ž

Želimire

pre 2 meseca

Šest puta za redom malo li je. E moj sujetni starče biċeš bogatiji bar 10 miliona € kad odeš iz voljenog kluba. Jel to ljubav? U oči moźeš da se pogledaš samo sa svojim Prisloničkim limarom koji će iz ljubavi uzeti još više para nego ti. Loźiš klince koji plačaju 300-400€ karte dok ti mesečno dobijaš više para nego njihovi roditelji zajedno za bar 5 godina rada. Izem ti takvu ljubav LICEMERU! Mnogo skupa ljubav bez trofeja…
К

Коментатор

pre 2 meseca

Значење скраћенице ЖОЦ - жалосна оправдања циника
D

Dragan Cerovac

pre 2 meseca

Željko je najveći i najbolji čovek,trener ,ličnost ,gospodin u ovoj sramotnom srpskom sportu.
G

Gledanje u oci

pre 2 meseca

Da se gledate u oci kazes mozete. Ali sta je sa obrazom? Gde su ti trofeji? Ujutro kad se probudis i umijes se, upitaj sebe, gde su mi trofeji u zadnje tri godine?
B

Boske75

pre 2 meseca

Oplavite dijete na treningu, zatvorite mu oko pesnicom i onda se još sprdate sa njim kako ne moze da pogleda.E kukala vam majka!!
M

MNM

pre 2 meseca

Hahahahahahaha plači bre ne zanima nas sine 6 puta zaredom a imaš sve po 3 sezone idi skoči negde:))
G

Gaja ja

pre 2 meseca

Da nije slucajno problem u tome sto stranci igraju samo euro ligu da bi se dalje prodali,a da ih bas i ne zanimaju domaca takmicenja,lp
g

gost Zvezda je kub

pre 2 meseca

Da li će jednom kad izgube da prestanu da plaču na suđenje.Sram vas bilo i tebe gospodine treneru.
P

Porota

pre 2 meseca

Da nije tu profesor Obradović, prošli bismo isto kao i naš fudbalski klub. Koliko je ukupno trenera Zvezde smenio Žoc? Pitam za druga iz Železnika.
M

Matori dilea

pre 2 meseca

Jel će i ovog da smeni što ga je nakantao? U Nišu je dobio po ušima a sinoć i po labrnji.
G

Gost123321

pre 2 meseca

Metla sa drškom za gospodina!
M

Milano2

pre 2 meseca

Pa jel ima metla bez drske bimboje
R

Rale pfc

pre 2 meseca

Izgubili smo od lošije penzionerske ekipe,koja je sklapana s koca i konopca!

VecaBg1971

pre 2 meseca

Ti Obradovicu nikog ne mozes da pogledas u oci vec duze vreme
M

Metla metla

pre 2 meseca

Zato sto ste vi verovali slepo da ste najbolji lagao vas ZELJKO .... E ZATO JE 6:0
Z

Zeljkosss

pre 2 meseca

Hahahahahhahahaha koliko vi cigani ne vidite nista od svoje sujete i zelje da budetr uvek prvi. Isto tako i Zeljko je sujetan, ali obzirom da se bori sa vama, on je odlican, cista petica. Zajebi su celu sezonu i sta sad,to je sport a ne moranje da se po svaku cenu (citaj uplitanje celokuonog drzavnog aparata) bude najbolji. Samo napred Zeljko, za 3 godine uradio si vise za klub nego bilo ko. Covek nema iza sebe predsednika i upravu koja bi stala, vec coveka koji je bogatstvo stekao tako sto je sekao ukradene automobile i tako sto je sklopio posao sa državom i koji je, sinoc ustao i otisao minut pre kraja. Kakav je to predsednik koji ustsje minut pre kraja i ne čeka utkamicu, nevezano za to koji je rezultat? Cigani neka slave ovu titulu, delimicno su je j zasluzili i neka se nasladjuju svojim niskim pobudama, gde zele da prikazu kako on nije najtrofejniji trener u evropi.
g

gost1234

pre 2 meseca

delimicno smo vas pobedili 6 utakmica za redom.........................................................................................................................................................................
D

Demo

pre 2 meseca

Gospodin Obradovic je u ovoj sezoni uspeo jeduno da spreci navijace da pogrdno skandiraju predsedniku drzave... Nadam se da mu to nije bio osnovni zadatak.
M

Mladic

pre 2 meseca

Željko Obradović jedan od najboljih svih vremena u Evropi,pamtiće se šta je sve napravio kroz karijeru…ali se stvarno sad pogubio,ne zna šta priča od kako se vratio u Partizan.Mozda je vreme da se penzioniše.
P

PecaCzvBgd1

pre 2 meseca

"Gospodin" pre svega! Kad se pogleda ovaj roster Partizana apsolutno niko nije napredovao ni milimetar od prosle sezone, stavise, vecina igraca je nazadovala. Aleksa Avramovic koji je bio jedan od glavnih igraca vicesampiona sveta je sveden na cirkuskog klovna, Panter neprepoznatljiv, Ledej takodje, Naneli manje vise tu negde s formom ko prosle godine... Vecina igraca Partizana deluje totalno pogubljeno, dezorijentisano na terenu, ali da, bitno da su sudije krive. Kako to da nije komentarisao sinosnje sudjenje? Nisu sudije navlacile za Partizan, jel? Kakav je tretman kod sudija imao verovatno jedan od najboljih evropskih plejmejkera ikada? Sve u svemu, izgubis 3-0 glat u FINALU, pred svojom publikom inferioran 40 minuta, pred krcatim tribinama, i das sebi za pravo da na ovaj nacin "cestitas" protivniku. Bravo "gospodine"!
L

LXXIII

pre 2 meseca

Prazna priča gospodine treneru. Da ste se tokom sezone bazirali da uigrate pet, šest akcija u napadu i igru u odbrani, bacili ste pare na šut i boltauzera. I jedan i drugi su vas izneverili jer je to, de fakto, kvarljiva roba.
a

ahahqhwqjhas

pre 2 meseca

majstore :D pa izadji pred novine i kazi bolji su sta da radimo
s

smajkijaja

pre 2 meseca

Stari dobri Zoc. Uvek je neko drugi kriv kada izgubi. Kod nas sudije, u EL igraci koji ga ne slusaju, jer ne sme na sudije da udari jer bi bio kaznjen. Ta njegova retorika, da treba svima da bude cast i privilegija sto je Partizan u ABA ligi, sto je EL..... treba svi gace da skinu. Kaze posle prve utakmice mu je bilo jasno gde vodi ova serija. Posle konferencije za medije, u Novom Sadu na EP, kad su nas Francuzi izbacili, svima je bilo jasno o kakvom se coveku radi. Sve je svalio na igrace. Veliki trener, jako los covek.... Bolesno sujetan
R

RADUJKO I ISTINA

pre 2 meseca

Vodja u fudbalu brat u kosarci drmaju ,godinama !
M

Milke

pre 2 meseca

Tek ce da drmaju, aparthejd
O

Ona mora biti osvajac

pre 2 meseca

PRVA UTAKMICA VELIKA PLJACKA. DALI JOVCIC MIRNO SPAVA. OVO POSTAJE SRAMOTA KAKO SE ,, SUDI". BRUKA !
s

smajkijaja

pre 2 meseca

Da je sudjenje bilo regularno, Partizan ne bi ni igrao finale. A sada se zalis na sudjenje????
Z

Zvezda 91

pre 2 meseca

aahahahahaha
Ž

Ž€€ljko

pre 2 meseca

Smešni čoveče...
Ž

Ž€€LJKO

pre 2 meseca

Naravno...kad nemaš obraza lako gledaš druge u oči,čoveče bez stida i srama.
P

Partymaker

pre 2 meseca

Kakve izjave, večito teorije zavera, večito vam neko nesto ne da igrate, da pobeđujete... Najodvratniji klub na svetu, samo kukanje i udaranje ispod pojasa
S

Sladak limun i kiselo grožđe

pre 2 meseca

Kad pobediš veličaš, kad izgubiš svi su ti krivi i sve je krivo samo ti nisi. Poznati mehanizam odbrane. I tim mehanizmom se služe svi ljudi. Teško je priznati poraz/e i prihvatiti odgovornost. Ali u slučaju Želimira Obradovića je toliko očigledno da ne znam kako čovek koji je toliko godina u košarci i ima ozbiljne rezultate može da na takav način komunicira i traži opravdanja za poraze? Umesto da bude gospodin i pruži ruku protivniku i čestita, on pravi teorije zavere. Izgleda je i Panter deo te zavere. A možda i Ledej i Naneli? Panter je, na primer, ukupno za 3 utakmice postigao 25 poena, a prosle godine u 5. utakmici 32, itd. Budi fer jednom u životu i reci da je za poraze kriva loša igra, a ne neki imaginarni likovi koji su ne znam šta. Veoma je jednostavno, loša igra Partizana i to je to. Pa ne može da se namesti 6 utakmica, Želimire! Ako si to želeo da kažeš. I, još nešto, ne mogu se navijači Partizana nazivati gospodom kada to nisu.
С

Сале2323

pre 2 meseca

Ја сам фасциниран како га је Грекос ометлао у последње 6 утакмице! Реално са слабијим тимом, он га је убио у појам! А шта да је Нејпир одиграо за Звезду како зна да игра, да је остао до краја са игром коју зна да игра... Па морало би пре почетка сваке утакмице да стоји "Забрањено за млађе испод 18 година, +18". Порњава жешћа!
Г

Госта

pre 2 meseca

Ону Абу прошле године не би узео да ти нису штеловали распоред како си хтео, одмарали сте по недељу дана после сваке утакмице, а били сте у каналу због Реала, Звезда чекала на финале 35 дана, није забележено у историји… Лош си човек не знаш да научиш играче да се понашају као спортисти, него си им напунио главе да сте ви најбитнији да може све на силу, зато вам се све враћа, и против Реала и сад ова метла. Дошао си сав надобудан овде, мислио си сви ће да ти се склањају, јер ти си као јел те највећи, и сви треба да скидају гаће пред тобом. Глумиш неког господина, а из сваке изјаве ти мржња одише. Зато вам се све ово дешава. Да сте најбољи лагао вас неко!
Г

Госта

pre 2 meseca

Ало човече, школовао те Сферопулос 6 пута за редом, ометлао те у финалу, са распадом од екипе, са пензионерима и рековалесцентима… Да давно нисам схватио да га немаш, питао би сад где ти је образ!
F

FM

pre 2 meseca

Covek svesno najavio bezaniju iz Srpske lige. Ko sisa nasu ligu, bitno je da je covek dosao da pravi srpske igrace, eno ih gomila u KK Kamerun, jedni ni u protokolu, drugi ne igraju.
D

Dexl

pre 2 meseca

I ti tvoji sjajni navijaci koji su gadjali Zvezdine igrace koje slave....ali sto je Ibrahimovic rekao:zviźdite ali ovo vam je najsjajniji momenat sezone!
Г

Групни

pre 2 meseca

после свега, остаје сумња ... првенствено у то, зашто поједини играчи нису целе сезоне били фокусирани, дисциплинованији, константнији у форми ... остаје питање зашто је Пантер исфулао све завршнице, зашто Нанели не поседује самоконтролу, чему некорисност Каминског, колико Каблоко може да не укапира одбрану, како објаснити пад Ледеја ... није споран квалитет екипе, спорна је нашпановаст, вољни, психички моменат ! и ту није само до играча ....
B

B.C

pre 2 meseca

Hahahaha....pa ovi grobari još kukaju!!!! Još nisu izredali ko im je sve kriv! .....kako je slatka ova titula!!!!!
P

Preža

pre 2 meseca

Od 8utakmica:El ,ABA, Kup, rezultat je 6:2 u korist Zvezde? Nije li te stid da tako nešto izjaviš? Mnogo si loš čovek, a činjenica je i da te polako vreme gazi.
D

Dexl

pre 2 meseca

Nisi siguran ?pogledaj zadnjih 6 utakmica..uvjerit ces se
D

Dostojanstvo u porazu ?

pre 2 meseca

Ovaj tim Partizana je suviše jeftin. Mora više novca da se uloži u tim. Marej iz Denvera je taj koji treba da se upali mašina
f

fhfb

pre 2 meseca

mislim da je puklo iznedju ledeja i zeljka od smrti zekovog oca koji je vjerovatno ocskivao da ga klub oslobodi obaveza i da se vrati u SAD,to se nije desilo i zek je preko one stvari odigrao ostatak sezone,puklo je izmedju alekse i zeljka jer aleksa ne moze da smisli pantera jos od utakmice sa realom prosle godine,Panter ne prica sa pola tima ili se samo tako ponasa dobar je igrac ali nije lider nije plejmejker on je bek suter sto znaci dodas mu loptu i on sutne,naneli je donekle bio konstantan ali mu nije nista trebao incident juce,Kaminski je najveca prevara koja je igrala u NBA i Evropu jos on Beneta koji je bio prvi pik,decko je navaren 24 sata on pola utakmice provede gledajuci tribine,Douzer nezreo decko i fizicki limitiran doveden kao eksplozivan kombo bek a nije pretrcao igraca cijele sezone,Kaboklo je bio ok mada i on toplo hladno ali sta reci za jaramaza i smajlagica on su definitivno limitirani igraci,alen 3 godine pravi iste glupe faulove non stop pogrbljen u nekom stavu za tucu i sudije mu onda i minimalan kontakt sviraju,andjusic pokazao vise od pantera cijele sezone,sve u svemu od nadanja fajnal fora do ocaja.Morace svi da se potrude na trzistu da nadju fajtere da vrate marinkovica,lucica pa i lovernja ne moze da odigra losije nego kaminski

Fear The Beard

pre 2 meseca

Bez stida i srama.....

Fear The Beard

pre 2 meseca

Placi....
H

Hleb

pre 2 meseca

pokrali ste buducnost sram vas bilo i tako sprecili veliko finale...ovako metla i dosadna finalna serija...
Z

Zrenjaninac

pre 2 meseca

Ko koga da pogleda u oči? Mešetarski klub KKP kojima su svi krivi jer su "institucija"?! Ljudi, uložili ste milione u polovnjake od igrača, koji su, pri tom, i loši ljudi ... Uličari. Napravili su tuču u Madridu, prošle godine je onaj vo Lesor napao Petruševa po završetku meča - klasično nasilje, sad ovaj papan Naneli Lazarevića ... PA DOKLE VIŠE!!! Da us u USA i FRA već bi ih deportivali a ovde može ko kako hoće i još je plaćen milione!!! Pa su vam svi drugi krivi. Koliko poraza imate u ABA ove godine? Ko vam je kriv za EL ove godine? Sa kim ćete da igrate domaću ligu, imate 10 stranaca?! A, da, možda nećete igrati ligu u zemlji koja vas finansira 100% i kojoj milione dugujete za porez, kao ni prethodne dve godine? PA POGLEDAJTE SE U OČI !!!
n

nikola 1818

pre 2 meseca

Očajna sezona, epska greška puštanje Lesora, Panteru ugovor koji apsolutno nije opravdao, imao je odličnu prošlu sezonu iz razloga što je imao i Madara i Egzuma, takođe je ogromna greška napravljena sa Madarom i Miškom, i iskreno nisam neko ko pametuje, ali smatram da ako gradis igru oko Madara dve godine i praviš vrhunskog centra od tipa igrača kao što je Lesor, neka mi neko objasni koja je logika onda da kao zamenu dovedes 2 potpuno različita tipa igrača, ne mogu to da razumem, napravio si sistem koji funckioniše i ti ga menjaš i doživiš krah, pa ja bih bukvalno doveo Tanaskovića i Gordića za ABA ligu i mislim da bi bili korisniji od većine, PJ je doveden samo ne znam umesto koga, ako je umesto Egzuma to nema logike, da ti eksplozivnog igrača menjaš sa sporim, sve u svemu jako tužno izdanje Partizana, nadam se boljoj sledećoj sezoni, i pre svega lepšoj igri.
C

Cccc

pre 2 meseca

Nakon sinoćne fešte i slavlja da malo sumiramo utiske. Ja koji nikad nisam bio pesimista kad je Zvezda bila u pitanju u ovu finalnu seriju sam sumnjao da zvezda može doći do titule. Em smo bili loši u EL em nam je uvek neko povredjen a i ovi sto su igrali mnogi nisu na 100% spremnosti. Prvo povreda Hange pa onda Topica ali su momci ovo izvukli srcem i na tome im hvala. Nešto bi rekao i o Žocu g. Rumeni sa tim budžetom i tim igračima da ti ne osvojiš ništa malo je sramotno, a pogotovo je sramotno tražiti uzrok neuspeha u nekome drugom. Ova serija je bilo sudijskih grešaka ali na obe strane i ko imalo razume ovaj sport ne može tražiti tu uzrok neuspeha, a ako gledamo generalno ovu i prošlu godinu niko nije imao sudije na svojoj strani kao partizan i u ABA i u EL. Grobari će to shvatiti za koju godinu kada se malo ohlade glave i kada osete nepravde na svojoj koži kao zvezda posebno ove sezone. Evo vam jedan primer Željko sinoć tvrdi da partizan igra EL sledeće godine a da zvezda nije osvojila ABA ligu to bi bio kraj, i neka mi neko kaže na osnovu čega je partizan toliko siguran ako nije tu Bodiroga i neke druge sile umešali prste. Kamo sreće da naša oba kluba dobiju stalne licence ali sumnjam da će to dobiti zvezda dok je Bodiroga tu.
.

......

pre 2 meseca

Je l' neko misli da u vučićevoj Srbiji Partizan može da osvoji nešto sem u stonom tenisu? Titula u fudbalu i u košarci su incidenti jednom u 10 godina, ko god da je trener, jer treba protiv zakulisnih radnji Crvene zvezde i službi koje joj stoje na raspolaganju. Ko se umešao i sprečio dolazak Mirotića pre početka sezone (sa njim bi ekipa drugačije izgledala), ko je majstor saopštenja, pritisaka na sudije, ko je dobio preko 100 slobodnih bacanja u ovoj finalnoj seriji, ko je provocirao Nanelija (isti metod Ljulja prošle godine)? Isto bi bilo i da je trener Trinkijeri ili Đorđević. Nema tu sporta. I naravno da je onda lakše pobeđivati. Da se ne shvati pogrešno ekipa Partizana jeste podbacila, jeste Crvena zvezda bila bolja, ali ne za 3-0 ili za neki niz pobeda koji ima, ovo sve što sam nabrojao je debelo uticalo. Ali, naravno, koga briga za to.
G

Gost Metlar

pre 2 meseca

"Utjehu, dajte im utjehu, za dušu slomljenu, za ranu na srcu ..."
d

d.g.

pre 2 meseca

Titule se druže zarađuju na terenu. Imate šest uzastopnih poraza u košarci sa većim budžetom od Zvezde. Ne valjaju sudije u kupu, el, aba. Da nije do vas? Fudbal je glupo komentarisati. Da nije države ne bi imali evro licencu, da nije sudija ta evro licenca vam ne bi trebala. Jel i u odbojci nešto nije u redu? U vaterpolu vam država dala bazene, vi ni struju ne plaćate.
D

Dexl

pre 2 meseca

Ljulja je provocirao Panter!!Partizan je vec dobio tu utakmicu pa je htio da malo dribla legendu svjetske kosarke ...i onda ga je ovaj okinuo normalno
J

Jicnhvxb

pre 2 meseca

Daj ne lupetaj! Partizan je stabilan klub i ima veci budzet od Zvezde! Drzava upumpava nase pare u oba kluba, moguce vise u Zvezdu, ali pogledaj trener koliko vam je placen, igraci! Vrati se par godina unazad, za vreme Tadicevo, Zvezda nije imala igrace! Mene politika ne interesuje i zao mi je sto se nase pare daju njima da se izivljavaju i prave ovaj cirkus!
m

ma bato

pre 2 meseca

ma malo je mirotić, ima li još koja željica?
n

nnkkl

pre 2 meseca

majkk džordan i skoti pipen i pali se valjak
.

.....

pre 2 meseca

Sine, ovo je ABA liga. Sad Vučić i van granica Srbije kontroliše sve. Aj smanjite malo paranoju i pogledajte se u ogledalo. Preko 20 miliona budžet, najveći u istoriji srpske i regionalne košarke i opet ništa. Ni superkup ABA lige. Tražili ste da vam ne sude srpske sudije u ABA ligi, sad ne valja ni jedan sudija u ABA. Združili ste se zajedno sa Bokanon protiv Zvezde pa ste ih pokrali u polufinalu pa je pukla tikva. Tad je suđenje bilo ok.
b

brine

pre 2 meseca

opet bulazniš,to je zato jer ne uzimaš terapiju
b

b200

pre 2 meseca

jesi ti Zekse
L

LXXIII

pre 2 meseca

E moj čoveče, lepo je to što u svojim neostvarenim željama i navijački obojenim viđenjima tražiš utehu u ambijentu društva u kome živimo. Ali stvarnost je mnogo okrutnija pa ti preporučujem da se što pre okreneš i sagledaš realnost voljenog ti kluba. Došla su vremena kada se površnost, bahatost i amaterizam u sportu skupo naplaćuje jer je isti postao ozbiljan aspekt života svuda u svetu pa i kod nas. Bacite se sistematski na posao pa očekujte kroz par godina rezultate. Vremena spinovanja, muljanja, gepekovanja, boltauzera itd polako prolze.
S

Sani Boj

pre 2 meseca

Sve to stoji, nezapamcen pritisak pred prvi meč od onog zla Čovića na sudije, posle onakve objave da ne garantuje bezbednost sudijama, čitaj ako izgube, ABA liga je trebala da zabrani održavanje utakmice. Videlo se kakvo je bilo suđenje, sudije su skrojile rezultat. Uopšte u ovoj zemlji dok Manitu lebdi nad Marakanom Partizan neće osvojiti ni jedan trofej u fudbalu I kosarci. KSS je 6 mil evra od Vlade Srbije prebacio Zvezdi,retki su to objavili. A sad ono što je do Obradovića. Da li je moguće da se tim u najvažnijim utakmicama raspao, Panter velika prevara nula, Ledej nula, Douzer, Naneli nesto malo bolji, ostali sivilo opste. Pitanje zašto Kaminski posle 10 minuta je odstranjen iz igre, ne prvi put, zašto si izostavio Nanelija, zašto Panter čitavu sezonu igra očajno, zašto si doveo loše igrace ,a imao dobar budžet, zašto nemaš pleja treću sezonu, zašto ti ni jedan igrač ne napreduje, zašto stalno iste greske pravimo, zasto nisi motivisao tim, kad će da igraju ako ne sad, zašto vodis tim kako vodis, šta radiš na treninzima, gde su te 101 akcija koje imaš u glavi, ako stane sut gubimo utakmicu jer ništa ne znamo. Ponizio si i pokazao nepostovanje prema svim navijačima. Lepo si izvratio na svu ljubav i podršku navijaca. Uspeo si ono sto niko u istoriji nije sa mnogo losijim timovima i trenerima, 6 puta uzastopno si izgubio od Zvezde, mene bi bio nevidjen sram, poniženje nikad vece si priredio navijačima, dalje sa timovima koje su imali Bozic, Canak, Filipovskiti ti bi ispao iz ABA lige. Najvažnije, svaki sport se igra za trofeje, koliko si od 10 mogucih domacih osvojio, ej čoveče samo 1, bruka i sramota. Ti nisi mogao Derbi u Superkupu da pobedis, gubio si od Igokeje, Mege, Zadra, Splita, Olimpije, ko je tu bio kriv. Video je svako ko se i malo razume u kosarku kuda sve to vodi. Nikad ni jedan trener nije imao gore rezultate sa mnogo losijim timovima. Trinkijeri i Vujosevic bi ovakvu Zvezdu pomeli. Dok si ti u Partizanu I praviš ovakve katastrofalne rezultate velika grupa navijača iz Zemuna je sinoć iscepala godišnje karte, zaboravi na navijace, 3 godine nas zamajavas i praviš budalama i iduotima. Nisam čuo da si se izvinio nacijacima I rekao da si ti glavni krivac za propale 3 sezone.
d

d.g.

pre 2 meseca

Ma trebali ste kao Budućnost da nas pokradete, a mi da ćutimo i pravimo se glupi. A što od Zvezde izgubiste u kupu i el. A daaa, sudije vas pokrale.
H

Hhjjvjivh

pre 2 meseca

Zvezdas sam, svaka ti cast na komentaru! Razumem da ga boli poraz pred 20000 navijaca, ali brate budi realan, bar prema tim ljudima koji su dosli da gledaju tekmu!
G

Gost6:0

pre 2 meseca

Sramna izjava zaista!!! Ovo je bestidno do krajnjih granica!!!!!!!!! Sram te bilo sede kose Zelimire…….// Piiiihhhhhh
0

015

pre 2 meseca

Iz Čačka valja samo prase.

Fear The Beard

pre 2 meseca

I Bora Djordjevic.
.

.....

pre 2 meseca

Kakav moralni pad. Budžet 20 miliona bez Panterove plate koja je ogromna i najveća u istoriji srpske i regionalne košarke znači preko 20 miliona vredi tim. 3 ili 4 igrača došlo direktno iz NBA. Izgubiš finale superkupa ABA lige od Studentskog centra, izgubiš srpski kup, budeš 11 u EL ni blizu top8, 1:1 u EL sa Zvezdom, izgubiš ABA ligu, i ti pričaš kako si eto bio par mesta više u EL. Iliti 4 pobede više. Bravo majstore. Sledeće sezone ništa ispod 30 miliona budžet. Bar taj superkup ABA da se uzme.
h

helenia6

pre 2 meseca

anadolija0
D

Djape45║

pre 2 meseca

Sreca pa navijaci Partizana veruju ZOCU vise nego svome ocu. Dok god bude tako, i oni budu slepo verovali spin masinerijama Ostoji, Savicu, Tegiju i Zociki mi cemo da uzimamo titule.
m

mikeni

pre 2 meseca

Neznam sta je dao Panter Obradoviću, da ga tako skupo plačaju, nista, od nista, više si zaslužijo, para Aleksa Smajlagic i drugi domači igrači igrau bolje od ovih koji su došli po pare boli ih za Partizan, ima u Srbiji i staroj jugi puno talenata , koji bi više dali, i igrali sa Srcem za Partizan, Obradović je izgubio Šampionat zbog, ne kvalitetni momaka koje su skupo plačeni, a domači ne dobiju sansi za dokazivanje. 😪😪🖤🤍🖤🤍
и

игор

pre 2 meseca

Жељко једина је истина да би Трикинјери овакву Звезду пометлао ,таконда бре човече имаш либстида и срама
R

Rebel

pre 2 meseca

Ne pratim poslednjih godina redovno kosarku, Zeljka pamtim kao najveceg, a cesto cujem od drugara da ga osporavaju zbog nekih izjava posle poraza, i sinoc gledam derbi posle zasluzene pobede Zvezde onako smuseno i tuzno da prica jedan uspesan covek u svom poslu, ispunjen, zreo, stvarno sam razocaran, pokazatelj je da je bespomocan
I

Iskreno do bola

pre 2 meseca

Slusam ovu konferenciju i nmg da verujem sta covek prica i jos pominje 20 000 navijaca, koji su sve to videli! Pa videli su, da su bili pokradeni i da su titulu, g-dine Obradovicu, kosarkasi Zvezde dobili nezasluzeno, to bi na kraju utakmice bio haos, ne bi nekoliko vidjenijih navijaca Partizana, medju njima i Bogdan Diklic, zahvalili Zvezdi nsa osvojenoj tituli, a posle ove vase konferencije, tih 20 000 ljudi je videlo da ste licemer i da vi ne bi smeli da se pogledate u ogledalo i da izadjete pred njih, jel videli su vasu nemoc, nijednu uigranu akciju u tri utakmice, jednocifren broj asistencija, suteve kao na treningu, ali po vasoj izjavi, vidim da sto bi rekao nas narod, obraz-djon! Da ste u iole normalnoj ekipi, nemoj da me shvate pogresno navijaci Partizana, gde je iole normalan predsednik kluba, vi bi ste leteli posle druge sezone! Znam da ti je tesko, spiskao si milione nasih i jos necijih para, a osvojio jedan trofej, u EL si , koju toliko pominjes, pobedio Albu, Asvel, Zalgiris koji nije u to vreme vodio Trinkijeri i Vslensiju, to su klubovi koji su bili ispod Partizana! Ekipa ti je cist promassj, ali zahvaljujuci Cacanskom lobiju koji vodi Partizan u propast, ti si jos tu, tu je jos i pomocni trener Androic, koji sluzi da pusti suzu kad su ti navijaci skandirali da potpises ugovor i koji jedino ustane sa stolice kad je nedaj Boze, nekom minut cutanja i kad se zavrsi utakmica, s prima platu! Budi realan, podnesi poraz, znam da te sve boli i nastavi da radis ako umes, a ako neznas, kao sto si i sam rekao idi peri case u caffe Zoc u Cacku!
N

Nk040

pre 2 meseca

Žocileeee... Sjedi, sta ćeš ođe? 😂
H

Hyypia

pre 2 meseca

Hvala zelimire sto si potpisao na 2 godine. Zadovoljstvo je slusati kmecanje na sudije. A slozice se mnogi samnom da je sudjenje posle mnogo godina bilo vise nego korektno sa obe strane. Sudijskih gresaka ima i uvek ce i biti, ziva su bica desi se da pogrese. Ali sto je najbitnije... Sudijske mozda greske nisu prelomile utakmicu. Da ste pogadjali otvorene suteve nebi izgubili. Tako smo mi prosli prosle godine. Los suterski dan i metla.
S

Sani Boj

pre 2 meseca

Sv
A

Aspinall

pre 2 meseca

Kako ga bre nije sramota da tako nešto izajvi !? Razbio ga Sferopulos šest puta za redom, nije znao gde mu je d*** a gde koš ! Priznaj poraz lepo jednom u životu a ne sarkastično kao svaki put i uz neke izgovore. Jeste, ti si veliki Željko Obradović i svi treba da se sklonimo, Suđenje skoro nije bilo korektnije ! Pogledaj malo kako ti igra ekipa, kapiten, pojačanja, pa onda sudije komentariši. Čičište jedno bezobrazno i nadobudno !
V

Vuk 981

pre 2 meseca

Može centrala da pogreši jednom, ali 6 puta!?
-

- KONKRETNO -

pre 2 meseca

Žocu hvala na svemu. Vreme da ode s klupe Partizana je bilo još pre završnog turnira kupa. Novi trener da bude Trinchieri ili Saša Đorđević. Od igrača da ostanu: Koprivica, Smailagić i Savo Drezgić. Ne dovoditi Zvezdaše ili bivše igrače Zvezde. Dovesti desetak vrhunskih igrača, počevši s trojcem Baskonie: Moneke, Marinković, Miller-McIntyre. Partizanu su potrebni igrači s mentalitetom Novice, Jana, Luče, Gagija, Bogija, koji znaju šta je Partizan i kako se u njegovom dresu igra.
H

Hyypia

pre 2 meseca

Ja se kao navijac sa druge strane slazem. Ledej panter i naneli nisu igraci za vas klub. Skupi su a ne doprinose timu. Panter ima godisnje 3 milke ne ubaci 10 poena. Ima i kod nas promasaja sa mnogo primanja ali trenutno je kod vas rasulo.
a

arroyo

pre 2 meseca

samo naručuj šta te briga, evo čujem i Halibarton i Tejtum jedva čekaju da dođu
B

Balila

pre 2 meseca

Kao neutralni navijač sam sinoć gledao utakmicu. Zaslužena i čista pobeda Zvezde. Razočarao me Obradović na konferenciji posle utakmice gde je smušenim i nekorektnim izjavama pokušao da opravda još jedan u nizu neuspeha. Greška je u njemu zbog godina popustili živci i samo se dere i iživljava prema igračima. Kako će ti momci imati sigurnost, medjusobnu hemiju u ekipi, volju. Zatim ovi Amerikanci u ekipi su ok igrači ali loše osobe,kao Ledej, Naneli. Trebaće veliki remont ekipe za narednu sezonu.
S

SimaO

pre 2 meseca

Znači i u Španskom prvenstvu sve namešteno... Unikaha ispred evroligaša Reala, Barse, Baskonije... A Baskonoja 9-a u prvenstvu a igra Evroligu! E moj Žoc, pokri se ušima...
А

Анђелић

pre 2 meseca

Жељо капа доле!!! Све си рекао а ко не жели да разуме или једноставно не уме да разуме шта му радим. Напред Партизан
@

@Анђелић

pre 2 meseca

Метла./Metla.
d

d.g.

pre 2 meseca

Dokle god postoje takvi navijači Partizana nema brige za Zvezdu.
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Isplaci se, bice ti lakse Neka kroz suze, izadje bol...
R

Raša P

pre 2 meseca

Kako Željko zna da će Partizan igrati SIGURNO EL? Namešta li to neko ili ponovo država dreši kesu? Teško bi se čovek kao Želimir mogao pogledati u ogledalo i reći da je dobra ČOVEK. Mnogo brzo zaboravlja ono što treba da ga proganja do kraja života. Kao trener ima naj bolje rezultate ali daleko od toga da je najbolji trener!
H

Hulio

pre 2 meseca

Žoc zvani neznalica...svi mu krivi samo on nije..covek 6 utakmica izgubi i uvek drugi kriv hahaha
S

Skalter

pre 2 meseca

Jel ovaj čovek normalan?
S

Skalter

pre 2 meseca

Jel ovaj čovek normalan? Pitam onako.
V

Vitomir Dojcinovic

pre 2 meseca

Ove konferencije za stampu Zeljka Obradovica posle izgubljenih utakmica najbolje pokazuje kakav je covek,trener i pedagog.Tad on pokazuje da nikog ne postuje ni protivnika,njegove igrace,protivnicke igrace,protivnicki klub....jednom recju on je izuzetno los covek i solidan trener .
S

Smislov

pre 2 meseca

Ma mogu i oni Željko. Znaš da je zlatno doba. Eno ga Nedović plače i slavi uz neku pjesmu koja se zove "Dušmani hoće da nas unište". Mukica. Svi su bili protiv njih, a oni kao Rambo. Kako infantilno i jadno. Iz aviona se vidi da su i bolji i skuplji, a kukaju kao narikače.
i

ic

pre 2 meseca

da smo bolji to se vidi, evo vec 6. put
d

darkobg

pre 2 meseca

Pa sto si juce poveo na trening kada si znao sta ce biti. Pustis igrace par dana da odmore i kazes im ovo je revialna utakmica jer znam sta ce biti.
B

Bonobo

pre 2 meseca

Da je u kolima manje cupkao devojčice u krilu, a više mislio o terenu možda bi uzeo jednu pobedu u seriji. Ovako ništa. Upozorenje za Starlete sklanjate se sa ulica ide deprimiran čovek ulicom i baš mu se pipkate.
ш

шуми

pre 2 meseca

срамота је како се Жељко понаша ,колико је сујетан и колико шири мржњу.Истина је да га је довео Вучић и да Жељко са њим преговара и када је долазио и сада када је продужио уговор.За следећу сезону ће имати 30 милиона буџет а и ове 2 године је имао највећи икада на овим просторима.И све то по страни.ома одличну екипу али погледај се бре у огледало ,ово је било јајко јако лоше вођено и у евролиги и у аба лиги.Да није било суђења које те је гурало и кумовских веза питање да ли би и ушао у финале аба а у евролиги би имао 5 победа мање
Z

Zulu

pre 2 meseca

Prošle godine gospodinu Želimiru nije smetalo suđenje, stvari van terena. Nije obraćao pažnju na delegate, pogrdno navijanje. Žao mi je što je po ko zna koji put razotkrijo svoju najlošiju crtu ličnosti. Jednostavno ne ume da se dostojanstveno ponaša u porazu. Ova serija, plus tri utakmice u tri različita takmičenja su čist pokazatelj da je Partizan u ovoj sezoni slabiji protivnik. Šmekerski bi bilo izaći i reći ja sam kriv za to. Imao sam odrešene ruke, dovodio sam igrače. Skolpio sam tim koji tokom sezone ima više izgubljenih neogo asistencija. Ne kotrolišem svlačionicu. Imam problem sa nosiocima igra u finalnoj seriji. Nešto od toga recimo.Ali, ne veliki trener se kao i ko zna koliko puta u svojoj karijeri sakrijo iza teorija zavera, CIA, BIA, Ravne ploče, Vakcina, Sudija, Delegata, tajmera, ABA lige i čelnika, organizatora, delegata, države, naplatne rampe, retrogradnog Merkura, spavača, Rata u Gazi i Ukraini. Iluminatima, SNS, Sarapa, Ruskih doseljenika, migranata, Kesića i Đuleta iz Van Goga.
G

Gost123321

pre 2 meseca

Uzmi Željko ABA titulu, ABA titulu, ABA titulu!!!
a

armija

pre 2 meseca

Lako je vama kada ste svi isti....
D

Dokolicar

pre 2 meseca

Mislim da je po komentarima sve jasno... 250+ od toga vecina gde se komentarise Zocov "obraz", ali problem je sto nema druge strane da ga opravda, pa barem i bez rezona...
A

A1. &AAqaqq2t0u0

pre 2 meseca

000006
-

- KONKRETNO -

pre 2 meseca

Žocu hvala na svemu. Vreme da ode s klupe Partizana je bilo još pre završnog turnira kupa. Novi trener da bude Trinchieri ili Saša Đorđević. Od igrača da ostanu: Koprivica, Smailagić i Savo Drezgić. Ne dovoditi Zvezdaše ili bivše igrače Zvezde. Dovesti desetak vrhunskih igrača, počevši s trojcem Baskonie: Moneke, Marinković, Miller-McIntyre. Partizanu trebaju igrači s mentalitetom: Novice, Jana, Luče, Gagija, Bogija. Potrebni su momci koji znaju šta je Partizan i kako se u tom dresu igra.
S

Srbija 1999

pre 2 meseca

Ahahahahaha...opet nego drugi kriv. Pogledaj se u ogledalo i kazi ja ne znam nista! Punter mi je glavni igrac koji je jos gori od mene!
s

ssss91

pre 2 meseca

demencija je zeznuta stvar
А

Апис

pre 2 meseca

Кад смо код образа, твој је ђон Желимире! Дајте му титулу у кмечању да освоји бар нешто, у томе је најбољи.
A

Alternativni

pre 2 meseca

Samo u ovoj zemlji , eventualno još Grčka , Turska i Španija donekle , ljudi koji nemaju veze sa košarkom , daju sebi za pravo da komenttarišu Legendu sporta u svetskim razmerama . Tim je zamišljen na dobar način u skladu sa mogućnostima ali se izdešavalo ono što svi znamo . Pa kad se doda na to sva dešavanja izvan terena tokom sezone , sudjenje .... Ćoravom jasno ko se sve ustremio na Partizan . Sve to na stranu , ono što meni bode oči je da se utakmice Partizana i Zvezde nazivaju derbijem . Derbi može da bude isključivo u prisustvu publike oba tima . Takodje cenim da bi derbi bio intezivniji da imamo i jedni i drugi više mladih , domaćih igrača . Kako god ... Čestitam Zvezdašima na osvojenoj tituli , takmičimo se opet sledeće sezone . Uzdravlje
Z

Zvezda padlica

pre 2 meseca

Pokradjeni smo.
f

fenomeno

pre 2 meseca

Janis Sferopulos - Karl Hajnc Rumenige 6 : 0
K

Kraljević Marko

pre 2 meseca

Ti bi prvi trebalo da se pogledaš u ogledalo.
R

Rumenko

pre 2 meseca

Nemas jednu akciju, pustas igrace da divljaju a pricas kako mozete da se pogledate u oci. Toliko si bio los da bi se jedva sa megom izborio. Trebalo je buducnost da vas izbaci
j

jaaaa

pre 2 meseca

neee verujem da on krivi druge za sve ove poraze pa i da je bilo gresaka bilo je i desavaju se uvek...al prijatelju 6 puta izgubis od slabijeg tima i to za redom ejjjj....pa tu nema alibija nikakvog
V

Vdusan

pre 2 meseca

Stidi se sede glave… Kakve greske, kakve sudije, daj dobij protivnika +10 i briga te za sudije… Uvek ti nesto fali. Kaze Aba liga mora da se menja, kako? Sta da se promeni a da tebi nesto ide u korist? Da izbaci Zvezdu? Dobio vas je sastav neplanski sklepan, prosecne starosti preko 30 godina, sa drugim trenerom u sezoni.
1

15 godina

pre 2 meseca

Vujosevic, covic i i ovaj Zeljko mrace i razvijaju mrznju. Nije dovoljno biti veliki strucnjak. Mnogo je vaznije biti covek
C

Cane

pre 2 meseca

Dno dna.Covjek bez karaktera,covjek koji misli da je Bog ,a svi ostali igraci,pomocni treneri,..,da su mu sluge koje moze da bezuslovno napada ivrijedja .Jos 2005 godine je pokazao kakav je covjek,kada je sav neuspjeh "svalio" na igrace iznoseci sav prljav ves.To usto nastavlja uvijek kad dozivi neuspjehe.U februaru ove gidine nakon ubjedljivog poraza u finalu kupa on govori o lazi da su oni drzavni projekat(mada kao i Zvezda jesu,ali u vecem obiimu),ne cestitajuci valjano protivniku ,koji ih je potpuno nadigrao.Jos gore sa mnogo vise jada i cemera ponavlja sada ,ne priznajuci da je izgubio od bolje ,zrelije,jeftinije,ali takticki mnogo bolje prioremljenije ekipe,koja nije briljirala,ali se pokazalo da je mnogo,mnogo bolje vidjena sa klupe.Pogledajte jos jednom sve 3 utakmice ,pa cete vudjeti,jako ekioa Oartizana aosolutno nema fizionomiju i kako ovaj doticni gospodin pravi neoprostive greske u vodjenju ekipe(zaboravljajuci igrace na klupi ,koji su bili u mnogo boljoj formi nego ovi sto sto su odigrali veci dio ovih utakmica,..).Sto se tice onih drugih stvari ,koji ovaj ,na zalost moram da kazem , lazni gospodin istice,uvertiru u ovo sve su oni napravili sa nevjerovatnom provokacijom da ce napustiti mec ukoliko budu zivotno ugrozeni.I sta se desilo?Obe utakmice bezprijekorno organizovane.Ovo sa Nanelijom je samo nastavak ponasanja njegovih igraca u odnosu na Zvezdine igrace.Pogledajte proslogodisnje ponasanje ,pogotovoLesora,Ledeja i Madara(najupecatljivije kod izvodjenja slobodnih bacanja kosarkasa Zvezde),pa ce vam sve biti jasno.Ponovicu svu ovu nevjerovatnu"zlu krv"je ubrizgao jedan id najbezobraznijh trenera sa ovih prostora D.Vujosevic.Sve ono sto je slijedilo je bio samo beskrajno tuzni i nedopustivi nastavak.
D

Dragan bre

pre 2 meseca

22miliona za igrače, plus lopovluk bez presedana u finalu, samo da se prepozna "državni včć pdr čine projekat". Zavadi pa vladaj💩🤮 sve se vraća...
D

DJOMLA7492

pre 2 meseca

DA NISU ULAZILI U SVLACIONICU KOD SUDIJA PROTIV BUDUCNOSTI NE BI STIGLI DO FINALA. SVAKAKO VAM HVALA NAMA JE BILO LAKSE.
D

Dexl

pre 2 meseca

Ako te nije sramota od 6 poraza i metle ....
V

Vreme

pre 2 meseca

Je da Željko uživa u Atini i Badaloni a ne da se troši u sivogradu
B

Bob123

pre 2 meseca

Kme, kme, kme....
I

Iz sljivika

pre 2 meseca

Demagog. Nula od trenera i dupla nula od čoveka. Sve titule EL je osvajao sa najjačim budžetima EL, samo prstom pokaže i dovedu mu igrača. Jedini izuzetak je titula '92 ali i tu je dobio na tacni, ispostaviće se, najbolji skup igrača koji je ikad i jedan klub sa ovih prostora imso, a znamo svi koliko su puta šampioni evrope bili sa ovih prostora. Duško Vujošević je za njega pojam, institucija, čovek koji je PRAVIO igrače a nije ih dobijao na tacni. Ovaj je unazadio Vukčevića, Trifunovića, sapliće Avramovića koliko gpd može i da juče nije bio bez Nanelija i totalno ubijenih Pantera i Ledeja u kompletnom play off-u Aleksa ne bi ni video parket. Petorka crnaca gotovo uvek na terenu, a bar da vrede više od domaćih... I kao i u Panati, repki, Feneru, zako i u Patrizanu čestita cinično, a onda kreće kukanje na sve sem njega. Najveća trenerska magla ikad.
D

Djukela

pre 2 meseca

Najbolji trener ikad.
B

Bon.Jovi_985

pre 2 meseca

10 miliona evra spakovao u džep u 3 sezone ili još 5-6 u planu za naredne dve godine. Rezultat jedno veliko ništa i on može da se pogleda u ogledalo? Mnogo si mali Želimire, tako si pos voz bacio i reprezentaciju svojevremeno, svi krivi osim njega.
N

Nebojša83

pre 2 meseca

Standardno za Obradovića, još nije izgubio utakmicu a da ga sudije nisu pokrale. Ko god je malo pratio košarku, video je da Partizan ne bi okrenuo Zvezdu da se igralo još tri dana. E sad, zašto skuplja i individualno bolja ekipa deluje onako jadno na terenu, nek se pita Obradović i navijači Partizana. I na kraju, smešno je da o suđenju priča trener ekipe koja ne bi ni igrala finale da nije bilo sudija.
m

ma daj

pre 2 meseca

Individualno bolja ekipa? Ko je individualno bolji Panter od Tea, Kaboklo od Bolomboja, Ledej od Tompkinsa, Andjusic od Nedovica? Ko je bolji videlo se na terenu u zadnjih 6 utakmica.
M

Mucci

pre 2 meseca

Priznaj jednom u zivotu Želimire,biće ti lakše.
S

Smajkijaja

pre 2 meseca

Stari dobri Zoc. Uvek je neko drugi kriv kada izgubi. Kod nas sudije, u EL igraci koji ga ne slusaju, jer ne sme na sudije da udari jer bi bio kaznjen. Ta njegova retorika, da treba svima da bude cast i privilegija sto je Partizan u ABA ligi, sto je EL..... treba svi gace da skinu. Kaze posle prve utakmice mu je bilo jasno gde vodi ova serija. Posle konferencije za medije, u Novom Sadu na EP, kad su nas Francuzi izbacili, svima je bilo jasno o kakvom se coveku radi. Sve je svalio na igrace. Veliki trener, jako los covek.... Bolesno sujetan
D

Duck

pre 2 meseca

Posle Evropskog 2005 i onog intervjua sam rekao bravo za sve izneto, sad vidim koliko je Miličić bio u pravu, svi su krivi, drugi faktori na koje on ne može da utiče su krivi, samo on nije odgovoran. Ista priča posle svakog poraza.
M

Mišo NS

pre 2 meseca

Zašto pišete neistine. Obradović je bar 5 puta rekao da preuzima odgovornost za poraz. Nego zašto nigde nismo mogli videti uzrok pada igrača Partizana 16 sekundi pred kraj pri vođstvu Zvezde 2 razlike i kad su izvodili loptu ispod svog koša. Ne tvrdim da je bio faul ali čim nije prikazano automatski je i sumnjivo. Tuča, opet fali sekunde na video snimku.... Ne dirajte Željka!!!
P

Pičvajz

pre 2 meseca

Mr Čović odradio domaći rad kako treba a ljudi se čudili što je menadžer Zvezde se napio i unapred proslavio titulu I Željku opomena pred isključenje
B

Brine

pre 2 meseca

Tebe je limar debelo za.....kada si došao ,neograničen budžet ne postoji u kkp jer vas financira država
C

CaleB pravi

pre 2 meseca

Nezvanicno se saznaje da ce Partizan pokrenuti disciplinski postupak protiv cistacice iz Arene...ona je pod sumnjom da je zaboravila da skloni metlu iz Zvezdine svlacionice, i tako omogucila Zvezdi da pometla protivnika....Salu na stranu, cenio sam Obradovica i kao trenera i kao coveka, ali do sinoc...Onakve izjave, pune insinuacija, nakon utakmice, a u isto vreme manjak hrabrosti da se konkretno kaze kako se to Zvezdi pomagalo u sve 3 utakmice - to vec i vise nego dovoljno govori o karakteru osobe.
B

Brine

pre 2 meseca

Zaista je kompleksaš ,pa čoveče reci šta znaš da i mi znamo ,izgubili ste i kod kuće pa zar su te i sinoć sudije pokrale,a kapiten ti moje ni igrao
P

Pavle Ilic h

pre 2 meseca

eeeeee moj Zeljko,ako ti nakon 3 godine u kojima si nas zaduzio sa preko 30 miliona evra a dao nam jednu baba titulu mozes da pogledas svakoga u oci....Tesko tebi i nama sa tobom.
a

aaaaaaa

pre 2 meseca

plači licemeru
M

Marinjo1

pre 2 meseca

Klasicna kompleksaska i nemocna izjava. 6 puta te dobije neko za redom ti i dalje imas neki alibi. Svako drugi bi otkaz popio
B

Brine

pre 2 meseca

Ovaj "najveći" naučio na neograničen budžet gde god je radio ,sad to nema i odmah propast,sledeće godine još gore i onda će otići uz komentar da on ne može da radi u ovakvim uslovima
J

Jtd

pre 2 meseca

Aj ne lupetaj majke ti. Ocajni ste, ocajni, za nevericu koliko losih stvari na utakmici, pogresnih odluka, sto tvojih sto igraca. Blage veze ti ekipa nema, ne pustaju pas dve godine, ledej rak rana celog tima u tom segmentu a ti samo razglabas o drugim stvarima. Ne mora aba da se menja ako hoce da napreduje nego ti, ti moras da se menjas al nesto slabo ti ide, ni mrvu. Izgubili ste od lose zvezde 3-0, o cemu dalje da pricas covece, kakve sudije, gledanje u oci, razne budalastine, izgubili ste zato sto ste losiji od loseg. Od pogresne selekcije, slepog drzanja iste pa na dalje...i jos jednom, cuti i u tisini razmisljaj sta kod VAS nije valjalo i probaj da ispravis
V

Vuk Č

pre 2 meseca

Obradović je bijo sjajan trener, tu dileme nema. Međutim ljudi koji ga znaju kažu da kolio je dobar trener toliko je loš čovek. Svoim izjavama upravo svaki put to pokazuje.
M

Modern boy

pre 2 meseca

Sramota je da trener koji je osvojio toliko trofeja ovako prica. Zvezda je pobedila skuplji tim sa 3:0 u seriji I pri tome takodje pobedila u poslednjih 6 utakmica. Apsolutno me je razocarao kao čovek i kao pedagog. Ocigledno je da nije više to taj trener koji je harao pre nekoliko godina Evropom.

Dezurn1_Kr1vac

pre 2 meseca

U ovim okolnostima bi isto kao i Partizan prošao i Denver . Jednostavno , ovde se ovako osvajaju titule . Saopštenjima , pritiskom na sudije gde im se ne garantuje bezbednost , gde se prvom čoveku ABA lige preti javnooo 🤷 .. Jednostavno , posle one krađe u prvoj utakmici ko se uopšte nadao drugačijem ishodu ?? Pamet u glavu za sledeću godinu !
Y

Yooyoyoyoyo

pre 2 meseca

Mora tako jer bi nas pokrali kao Buducnost, zna Čovke šta radi
А

Апис

pre 2 meseca

Хахахах ментолу један па да нисте покрали не бисте ни били у финалу!
h

hhaa123

pre 2 meseca

Nadam se da nisi ozbiljan.
S

Skjenenen

pre 2 meseca

Nokautirani, poniženi, nadigrani, izigrani, od igre odučeni...Ko je prvi čovek Aba lige? Kome je Zvezda pretila? Sa vama samo Čović može! Svako pošten bi se okliznuo odavno!3:0
N

Nekoiznutra.

pre 2 meseca

Uvek ali svaki put neki izgovori a niko da ne kaze da mi smo krivi, imamo problem sa igrom. Sta je sa strancima koji igraju samo el. Gde su te partizanove bebe, gde je sistem. Kojeg smo igraca napravili u zadnjih 10 godina, osim Bogdana? Ulazu se velike pare za jedan jedini trofej. Uz duzno postovanje prema Zeljku ali on je jedan jedini krivac za ovakvu sezonu. Sezonske nikad skuplje a igra nikad gora...
p

pietrys

pre 2 meseca

samo da pitam "kad je Zeljko kriv"?
Z

ZOMBA

pre 2 meseca

Pre neki dan sam pisao, ponoviću, ŽELJKO sram te bilo !!! Uništio si ono što je u KKP stvarano decenijama !!! Ej šest poraza u jednoj sezoni od jednog kluba i jednog nezbeleženo. Ušao si u Ginjisovu knjigu rekorda. Ti si selektirao ove igrače, niko drugi, prodao si tri najvažnija igrača iz prošle sezone !!! Iii ? Sada prodavanje magle. Ti se sada i ne uzrujavaš, nema rumenila na licu, na svakih 5 minuta ustaneš sa stolice !!! SRAM TE BILO!!! Sve što su ljudi pisali pre mene su u pravu. Dosta demagogije !!! IDI druže, možda si imao dobre namere, ali ........!?
P

Piolista

pre 2 meseca

Dok je Obradović u Partizanu Zvezda će da osvaja trofeje, tako je. A te priče o nekim stvarima o kojima on ne može da priča, njegovom obrazu itd. su mnogo smešne. Liga je ove sezone neregularna jer je Zvezda počistila Partizan 3 0 zasluženo, ali je zato prošle sezone sve bilo u redu i to je bila jedna od najboljih sezona u organizaciji aba lige, slučajno je Partizan bio prvi, a to nema veze jedno sa drugim, nikako.
Z

Zaksnskw

pre 2 meseca

Mozete li da pogledate u oci drzavnom bankomatu?
S

Svidrigajlo

pre 2 meseca

Ovaj bez ne moze Boltauzera, Javora, Pikla i Radovica da makne
П

ПИЦЗ

pre 2 meseca

Ударна игло циганске машинерије,остани Жекс!
U

ULTRAS ZVEZDARA

pre 2 meseca

Kad stiže A licenca jel Bodiroga završio pitam za druga.Euro kup glodari sledi za vas
S

Svabo

pre 2 meseca

Partizan u slobodnom padu od (totalno nepotrebne) tuce u Madridu. Otpali Lesor i Egzum i tu zavrsava mnogo toga. Solisti Panteru treba jos jedna lopta, a ni tad mu Obradovic nista ne bi rekao. Sa druge strane izivljavanje na Avramovicu. Zvezdin tim realno ima mnogo mana, pogotovo na jedinici ali Sfera je u hodu kombinovao i uspio sest puta da tuce Partizan. Ova tuca sto se desila je gadna stvar i Partizan je tu izgubio trenutno najboljeg igraca. Neko bi rekao naivno. To je otprilike to
S

Srboljub Pravdić BG

pre 2 meseca

Zaista je Obradović "prolupao" kreira svoju "priču tzv pravde" kao da milioni gledalaca uz tv ekrane i desetine hiljada u direktnim kontaktima kao publika nisu ništa videli te im Željko tumači da nismo videli koliko je Zvezda nadigrala Partizan u tri utakmice i u šest uzastopnih! Željko bre, sramota je da se "pereš" na taj način mnogo je sudija sudilo da bi ih "pljuvao" i nemoguće je da su svi bili pitkupljivi! Idi u penziju, istrošen si, uživaj u životu, to možeš priuštiti, omatorio si shvati to ne zavađuj više narod i igrače, to nikako.
W

Werder Bremen

pre 2 meseca

Ovo je članak za "Treće oko".
h

haha

pre 2 meseca

ili zonu sumraka
I

Iz 1 u 2

pre 2 meseca

Ovoliko cmizdrenje sam poslednji put video kada su raskidali osnovnoškolci neki na klupi pored moje zgrade.
5

55555555555555

pre 2 meseca

ISTEGNI USI DOBRO I OBMOTAJ GLAVU, ISPADAS DEBIL UMESTO DA CUTIS
V

Vladica KV

pre 2 meseca

Jbt odavno se ovako nisam ismejao, jel drzis negde mozda stand up show da dodjemo da te gledamo jer ovo je urnebesno , daj jos neku foru plsss
6

6 poraza u nizu

pre 2 meseca

Svaka čast majstore! Sve u sami centar. Kao 3x20 u pikadu na izlazu 120! Svako dobro druže!
v

vfffffffffffffffffffffffffffff

pre 2 meseca

retko odvrtan lik sa izjavama na nivou vestacke inteligencije sa pinka.
Ф

Фк Рибница из Јовца

pre 2 meseca

По квалитету, по оствареним резултатима, по потрошеним парама, заслужујете да вас пусте у лов на Сибирске тигрове, без оружја и намазане лојем ...
Т

Танасије ЦЗБГ

pre 2 meseca

Људи су очарани лажима, све у држави је баш овако, катастрофално, изманипулисано, корумпирано, покрадено а у односу на свет трагикомично. "Господе, где ли проналазе онолику ђубрад и мамлазе?"
v

vule Baric

pre 2 meseca

Mnogo los covek....
0

098908

pre 2 meseca

Kakav je ovo melem za moju dusu, ovo plakanje. OVO BRACO NEMA CENU!
T

Tomislav V

pre 2 meseca

Izgubiti 6 puta za redom od CZ je podvig dostojan poštovanja. Pitanje je i šta bi bilo u polufinalu da Ferel nije bio isključe. Ovo je sezona za zaborav, mučna košarka bez pravog organizatora igre, retko viđen sistem do sada. Kako je u januaru procenjeno da Ferel nije igrač za Partizan, da li ima neki odgovor. Od tih zadnjih 6 uzastopnih poraza od CZ Filipovski bi bar jednu dobio ako ne i više. Bruka i sramota. Ovo nema smisla, rasipanje para do besvesti, treba zavrniti slavinu i igrati sa realnim budžetom kao Cibona i to je to. Ova trogodišnja bajka je brodolomno završema. Obradović treba da dobije otkaz pod hitno.
e

eskob5

pre 2 meseca

le dej. kamiski i panter mars unislile partizan
Z

Zivkovic

pre 2 meseca

Zeljko,za tri godine,Koprivica,Smajlagic i Trifkovic nisu napredovali u svojoj igri ni za jedan procenat,o malom Tristanu necu ni da pricamo,Jaramaz isto.To je tvoje najveci poraza,ne ono sinoc.
F

Figaro

pre 2 meseca

katanac na zlo zvano jsd
b

bgnhbgnhbg

pre 2 meseca

Zeljko je zreo za penziju, plaketa, zlatan sat i svaka cast za ucinjeno u karijeri.
b

bgnhbgnhbg

pre 2 meseca

Zeljko je zreo za penziju, plaketa, zlatan sat i svaka cast za ucinjeno u karijeri.
1

11221122

pre 2 meseca

Гилеспи је са 2 поена у 10 утакмица освојио АБА Лигу - надреално!
T

To je to

pre 2 meseca

ponovo obradoglu je video svasta ponivo nije video vredjanje
6

666999

pre 2 meseca

Partizan je pokazao da nema pojma! I to su sada videli i najzagriženiji navijači Partizana. Šta sada da radimo? Crvena zvezda je odučila Partizan od košarke! Partizan jedanaest krševa, i ovaj dvanaesti što se večeras okretao ka publici i pokazivao ovako 💪, Anđušić, krš nad krševima! Željko Obradović je mislio da je došao na sigurno, iskazuje lažnu lojalnost vizuelno, društveno. Vidim da se izdire na igrače i vidim da, osim što je nakarikao milionska strana pojačanja, mesec dana ne može da pobedi utakmicu. Mrtav hladan vezuje šest poraza, i niko ne sme "A" da mu kaže. Ko je taj ko ne sme da njega označi kao odgovornog?! Pa je l' u glavama navijača Partizana on faraon Šesti?! O čemu se radi tu?! Ramzes, šta je on?! Ne sme niko ni da pomisli, a kamoli da pomene da on snosi neku krivicu. Ako se neko iz redova novinara ili navijača stidljivo i usudi da uputi neku kritiku, isti se odmah brže-bolje horski ućutkava, kao da je to jeres, a lopta se prebacuje na igrače i njihovo (ne)znanje i (ne)zalaganje. Majstore, doneo si tom klubu titulu prvaka kontinenta, svaka ti čast na svemu, ali ako ovako nastaviš, uljuljkan u podršku, taj isti klub češ i da uništiš. I još nešto sam hteo oko Pantera. To je divlji igrač bez dva grama mozga. Navijači ga dižu u nebesa, podstrekuju ga da nastavi sa glupiranjem, idiot je koštao Partizan Fajnal fora prošle godine. Otkako je došao pokušava da ispadne heroj kao u holivudskom filmu, baca nerezonske frljoke sa osam metara, nadriblava onu loptu besmisleno u nedogled! Štetočina kakve svet nije video, i koja će karijeru završiti u kladionicama Beograda. I svi mu ćute i prave se nablesikavi.Zato laku noć i gledajte Fredija Gilespija sa pogledom kao iz mahale, kako diže trofej pred praznim tribinama Beogradske arene.
P

Petarrrr

pre 2 meseca

Odlično ste to obrazložili kolega, vidi se da aktivno pratite emisiju kabinetskog tipa!
S

Smo smo mi

pre 2 meseca

Nunnaly
4

421

pre 2 meseca

Znam ko ne moze! Lazarevic! Nateklo mu malo...
Z

Zn

pre 2 meseca

Jahahahahahahah kakva izjava, evo ne mozemo da se pogledamo, sve nas sramota da smo vas tako ocetkali😂😂😂
M

MNM

pre 2 meseca

A oči pune suza:)) Izgovori,metla bre,dzaba stranci 3 sezone zajedno dzaba nba pojačanja.Igra nikakva,domaći ne igraju,svi vide to a to šta ti vidiš ne znam svakako ne kažeš
G

Gggggajjsjs

pre 2 meseca

Zelimire na skolovanju si vec 3 godine,imas 1 slobima jedan trofej,pociscen si u finalu sa 3-0,imas 6 slovima sest uzastopnih poraza od Grka…Kako te nije sramota da trazis alibi u sudijama?
E

Eskobar

pre 2 meseca

morali su da izgube dobili su veliki pare od kladionice jer su bile velike uplate na partizan milione su u pitanju tako da novac je bitniji od pobede
H

HoceTo

pre 2 meseca

Na 1.30 velike uplate?? E jebes te koji radi 300 eura na 1000eura hoce repa. Ili na 10 000 ,tri soma. A fudbale juce imas sigurica deset.
r

realno85

pre 2 meseca

nekada veliki trener, ali sada samo mali covek. unistio ga ovaj grk u 2024 i on u fazonu svih 20h je videlo sta se desava. pa naravno da je videlo da te covek unistava i da ti se ekipa raspada.
D

Delija Tb

pre 2 meseca

Druze moj, ti si izgubio svaki bitan mec. Ekipa ti pada kao da ih ja vodim. Stil igre je kao ekipe u NBA koje imaju negativan skor. Soliraj i sutiraj do iznemoglosti. Unistio si samopouzdanje svim domacim igracima. Ledej, Panter i Naneli ti igraju po 35 min. Mogu da izgube 17 lopti i sutnu 30 nerezonskih suteva i nista. Cim Avramovic jednu stvar pogrijesi, vristis na njega kao nenormalan. Sklapas tim bez Pleja. Od prvog sekunda se znalo da nemas pleja. Uzdas se u Pantera u neizvjesnim zavrsnicama, da si dao loptu Avramovicu, prosao bi u Top 10 EL. Nikad u zivotu nisi priznao da si kriv. Kazes da si kriv, a onda navedes 32 razloga za poraz, a u tih 32 razloga su svi drugi krivi. I tako godinama. Kad sam govorio da si demagog i da si ti bio problem u Novom sadu, meni ljudi govorili da sam lud. Imas budzet kakav Partizan nikad nije imao i nista uradio nisi. Dobio si vrijeme i novac i dzaba. Drugi treneri bi dobili 3 otkaza. Da je Dusko Vujosevic imao podrsku drzave kao ti, isao bi na jos 2 F4. Pogledaj se u ogledalo uzasni covjece
В

Влаја

pre 2 meseca

Ко са тобом продужи уговор.... А да,ми је знати колика ти је плата.
В

Влаја

pre 2 meseca

Ко са тобом продужи уговор.... А да,ми је знати колика ти је плата.
Г

Геџа - Србијанац

pre 2 meseca

Која количина глупости и немања нечега са стране новинара... Чекај, бре, на крају лик каже - Сви су видели, свих 20к су видели ови серију и шта је било! Чекај, шта је било? Ајде, како неки новинари није то питао? Жељко, на шта мислите? Је л реално да је то одлучило све три утакмице?! Јер, 3-0 сте изгубили? Не 3-2! Не 3-1! Него, 3-0! Значи, Звезда како год да је добила, било ни незаслужено?!
S

Sombor

pre 2 meseca

Nikad neces biti veliki,jer si jako mali covek.
r

r.g.

pre 2 meseca

ok i sta imamo od toga? oni su zrtva koliko je i izrael zrtva palestina to je svima jasno ali sta mi imamo od toga???
U

U kaficu

pre 2 meseca

Zocara je bio dobar trener ali oduvek je bio mućak kao covek. Sta mu sad Moka Slavnic radi u kaficu. Poliva ga pred svima. A ovaj se zarumeni...
G

Grobarcina

pre 2 meseca

I zeljka ce dr.Nebojsa da nam posalje u penziju u Rumuniju isto ko i njegovog predhodnika laznog generala!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Ej Žeki Žeki tako ti Alaha dovešću te Žeki do prosijačkog štapa.
P

Profesor Nebojsa

pre 2 meseca

ZELJKO JE DIPLOMIRAO SA CISTOM 6TICOM KOD PROFESORA COVICA!👏
O

Odlican 6

pre 2 meseca

CESTITAM ZELJKU TOP 12 U EL,GUBITAK KUPA,GUBITAK ABA...ITD I PLASMAN U EVROKUP SL.SEZONE!
M

Monteroo

pre 2 meseca

Samo znam da je I davidovac sa najgorem sezonom u karijeri,mitrović u konstantno lošoj formi,lazic po svome..nedovic,teo 35g da ne pričam...magija... ...duplo bolji igrači od trife, andjuse, koprive, jaramaza...samo nema više egzuma legitimnog nba igraca i lesora da ih slepas preko njihovih ledja.... E to je tvoja krivica Obrade....
D

Druže

pre 2 meseca

Teo je odavno prešišao 35-tu.
u

u171711

pre 2 meseca

Sram te bre bilo !!!!! NAJSMESNIJI TRENER IKADA
d

drale15

pre 2 meseca

obradovic je postao zesci seronja
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

Moze li komentar?
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

Da li mozete objaviti moj komentar a ne molbu za objavu kao sto ste pre par minuta uradili...Objavite kimentar od pre 10 minuta..Hvala
S

Sale Kg

pre 2 meseca

Ne zamerite mu, ipak treba naći opravdanje za 6 metliranja uzastopno i ubediti ljude da ipak treba da ostane, i pored jednog trofeja za 3 godine od mogućih 12.
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

Postovana Redakcijo Mozzart-a moze li moj komentar jako kotektan od pre par minuta...Hvala vam puno...
G

GrobarDoKoske

pre 2 meseca

Ljudski minimum! Svaki normalan trener bi podneo ostavku posle ovoga! Mene je sramota!
s

shulz

pre 2 meseca

Da li je moguce da i posle metle i 6 uzastopnih poraza u 3 takmicenja ima obraza da ovo prica..?! Uzmi Zeljko, saku lekova!

Zoc

pre 2 meseca

Sto vas toliko tangira vas tim je pobedio uzeo titulu slavite sa vasim timom ali problem je u vama i sta god da je rekao opet bi ga napadali i prozivali to mora tako i to je glavni smisao vaseg pracenja kosarke.
G

GOROSTASE

pre 2 meseca

Glavni smisao praćenje košarke je ljubav prema sportu Zvezdi i Srbiji.

Zoc

pre 2 meseca

Na cudan nacin pokazujete tu ljubav pogotovo prema Srbiji i vi i Covic i igraci Zvezde godinama se nisu javljali na poziv reprezentaciji.
M

Moj ti

pre 2 meseca

Pogledaj u oči pemziju
V

Vladimir 1977

pre 2 meseca

nedostaje lik sa nick-om "grobarcina" veceras u komentarima😀😀😀
D

Doktor sa kliničkog

pre 2 meseca

Evo ga na klinici, bunca nešto, slabo ga razumem. Pominje i neku metlu.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Ima 9 EL titula, 6 derbi poraza u nizu, i jedno ubistvo.
V

VAR

pre 2 meseca

Pogledaj ti prvo sebe u oči.
B

Bojan Va

pre 2 meseca

Obradović opet svaljuje krivicu na druge. Svi krivi sem njega. Nezrelost. Čestitaj boljem i umukni. Dosta je,ali stvarno. Za TRI GODINE jedan trofej,a imaš i dobre igrače u timu opet. Do tebe je sedoglavi !
k

kakone

pre 2 meseca

Kad pobijedi, veliki je laf, svima cestita, sudijama, protivniku, sali se, sve super. Kad izgubi, svi su krivi, samo on nije! Odnosno kaze da preuzima odgovornost a onda kuka na sve osim na svoje vodjenje ekipe. A sta je sve jasno? Ja nocas ne vidjeh neko pristrasno sudjenje, al vidjeh Pantera koji bazen ne bi pogodio, vidjeh indisponirane igrace. Vidjeh manjak energije u ekipi, vidjeh domace igrace koji se cude otkud u igri a zakovani za klupu. I onda je jasno. Pa i jasno je, ekipa ne zna sta radi, ne zna se ko igra, ko je petorka prva, ne znaju kretnje , akcije a ocekuje se od njih da udju i rijese utakmicu.
G

Gost111

pre 2 meseca

Ko o cemu k.... o postenju. On covek (nece da) prica o sudijama i kaze da ima cist obraz. Pa prijatelju tebi je obraz u mulju, prihvati cist poraz i casno cestitaj a ne krij lazima svoju nesposobnost. Cele sezone vredjas domace igrace a one koji subte ukanalili tapkas po ledjima. Nisam znao da je ovakvo smece od coveka dok se nije vratio u Partizan. Sad se potam i sta je stvarno bio problem na evropskom prvenstvu u Beogradu kad je izveo famoznu predstavu. Sramota
P

Pedja 445

pre 2 meseca

Dali ce Ikada da se dogodi da kada Partizan izgubi ne bude neka svetska zavera.

PFK NIŠ

pre 2 meseca

Da ne igra Partizan zbog njega, vec veceras bi bio nogiran... Bolje se izvini ljudima sto ti milione dali, a ti doveo retarde...

Bojank91

pre 2 meseca

živ bio Žeks
c

cirkus

pre 2 meseca

igokea2 propala
a

aleksandroo

pre 2 meseca

Održao ti Grk šestu lekciju. A ti se i dalje gledaj u ogledalu.
r

rumenige

pre 2 meseca

Kad ce neki novinar da ga pita za izbegavanje robije i ubistvo???
d

dexiko

pre 2 meseca

Želimire bruko i nulo od čoveka.
g

gost 111111

pre 2 meseca

svaka cas Obradovicu za karijeru alii polako gubi kompas i nikada ne cestita iskreno protivniku, time pokazuje nepostovanje prema kolegi sa druge strane...stalno kada izbugi imao bi nesto da kaze a nikako da kaze..zali se na prvu utakmicu a imali su veceras priliku 4-5 puta za 2+1 ali niau uspeli da ubace loptu u kos, koliko nerezonskih suteva i koliko cistih suteva su promasili i opet je drugi kriv..malo je glupo sto pravi poredjenje sa EL jer su bili 6ti pre dve god sa samo dve pobede vise od zveude a ove god je razlika bila malo veca samo iz razloga jer je zvezda zagnjih 6 kola igrala rekreativno (zadto ne uporedi kakvo se sudi zveudi a kako partizanu)...zasto sada nije spomenuo vredjanje sa tribina...moje misljenje je da je prve dve utakmice zvezda bila bolja a veceras pobedio manje los tim
A

Adrian Mutu

pre 2 meseca

Oni su imali džikića i trinkijerija tfenere koji su gospoda bili i to je to dal je moguće da čovek sa toliko iskustva dozvoli sebi da ne pozdravi pobednika pošto si kako kažeš dao sve od sebe i obraz ti je čist pa što onda ne možeš da čestitaš protivniku
J

Jshskagyj

pre 2 meseca

Dzikic je gospodin, Trinkieri je harizmaticni prodavac magle.

@Jshskagyj

pre 2 meseca

Ne verujem da bi se vecina slozila sa tim narocito kada je Dzikic razbijao Zvezdu nisu ni oni valjali najbolji su bili Petar Bozic i Filipovski i po pravoj meri i nisu bili trn u oku.
М

Ма...

pre 2 meseca

...иди, "Џикић разбијао Звезду"... У ком ви свету живите? Нас не разбије ни Жељко Обрадовић, а не неко други.
r

rumenige

pre 2 meseca

🍅🌶️ 🤣
M

Mjv

pre 2 meseca

Potrosio 50miliona za dve sezone, osvojio krivak i sad mu aba kriva
V

Voždovac

pre 2 meseca

Ne znam jel neko primetio ali Obradović nikad nije pomenuo Sferopulosa tokom finalne serije, a kamoli da ga pohvali. Dok je Sferopulos i tokom finalne serije i ranije u sezoni pričao hvalospeve o Obradoviću. Ja tebi vojvodo, ti meni serdare.
N

NoName1

pre 2 meseca

Vi posle svega idete u Evrokup. Posle toga ti ideš u KLUŽ.
D

Drvo

pre 2 meseca

Želimir je sramota srpske košarke. Gospodin kompleks.
D

Drvo

pre 2 meseca

Zove te Steaua!
P

PobesneO Max

pre 2 meseca

Ljudi pazite se veceras ko bude prelazio ulicu, Zoc nam je nervozan a poznat je kao neko ko voli da gazi pesake i da prolazi nekaznjeno...jos takav prica o moralu....
S

SESTOpulos

pre 2 meseca

Koliko lose cvili.
L

Lik

pre 2 meseca

Koga on može da pogleda u oči? Poređenje plasmana u Evroligi sa Aba ligom su više nego smešna i priča kako ga sudije kradu,a 6 puta uzastopno poražen od Zvezde,prolazi samo kod ljudi bez mozga. Jadan je mnogo,a nekad mi je bio ok.
T

Torbicis

pre 2 meseca

E moj Zeljko,znao je Misko gde udara,posle odlaska Egzuma,na jedinog krstenog plejmejkera Madara.Trebalo je dati koliko je trazio.A posle tvog komentarisanja sudjenja u finalu kupa Predsednik Drzave je zagalamio na tebe preko televizije,ako je veliki Duda Ivković svoj oprostaj od kosarke pravio u Atini,kakav status ostali mogu da očekuju???Dusko Vujošević,Trinkijeri za njim, mislim da ste vi gospodine Obradoviću sledeći..zato grobari ne nasedajte,imamo pravo glasa u Bg-u, 02.06 odigrajte pametno majstoricu..
Z

ZV

pre 2 meseca

Brt,vi svi da se skupite nema vas za cenzus...manjinski.
I

Ivan pfc

pre 2 meseca

O cemu ti pricas covece? Pojacanja si promasio, stare igrace ukanalio, utakmice vodio kao pocetnik, izdao Nanelija i sada pricas o organizaciji aba lige? Ti si video posle prve utakmice plej ofa kuda sve ide, mi smo videli posle tri utakmice u sezoni kakav si tim sklopio.
B

Bane x

pre 2 meseca

tesko onome ko ojadi klub za desetine miliona evra osvoji jednu jedinu titulu za tri godine i kaze da moze da se pogleda u ogledalo! OSTANI ZELJKO ,OSTANI!!!!
M

Mister M

pre 2 meseca

Nema veze da li je 6 poraza u nizu. NEMA VEZE 🤣
C

Ciganj sam al najlepsi

pre 2 meseca

Nadam se da ce Zeljko da urgira kod prekrsajnog suda da oslobode Tomford Boultezara do pocetka KLS…
l

lol12

pre 2 meseca

Kaze imali su 12-13 vise napada a neko drugi im kriv za poraz?!
I

Ivan,.

pre 2 meseca

20 suteva vise od Zvezde. To mu je bio odgovor na to koliko se borio tim, ali je zaboravio da to govori jos nesto. Koliko su ocajni.
D

Dokolicar

pre 2 meseca

Da li bi Sferopulos isto ovako komentarisao da je Zvezda izgubila? Nije Ivanovic, nije ni Radonjic, Alimpijevic itd. Covic jeste i sigurno bi, Mijailovic isto, ali oni su iz mulja potekli i u njemu plivaju i plivace... A sta je onda Obradovic? Sportski radnik? Dobrodusan? Gospodin? Ako Zeljko kaze da je tako, mora da jeste, cim je uspesan, osvojio silne titule, ali kad dogori do noktiju, izadje pravo lice na videlo... Pljuje sopstvene igrace, reprezentativce njegove zemlje, sudije, organizaciju. Pa kazi, budi covek... losa selekcija, tempiranje forme, procitana igra, "Nije kraj sveta", sam je rekao

The KING sa Sportske

pre 2 meseca

Koje oci alo 6 puta olupan za redom🤣
D

Džlll

pre 2 meseca

Da li je ikada pošteno čestitao protivniku nakon poraza i zašto nije
г

гдфкл

pre 2 meseca

Преузимам одговорност на себе за пораз. АЛИ...
c

cule87

pre 2 meseca

sramota... prokomentariši kriminalnu formu svojih igrača, katastrofalan procenat šuta, broj asistencija, skokova, a ne suđenje!!!
G

Gost1992

pre 2 meseca

Auu..bratee...da probam ukratko,kao navijac zvezde sam stvarno skidao kapu sto je uopste dosao trener kakav je BIO zeljko u partizna sa sve imenom i reputacijom koju nosi ali posle 3 god i ulozenih 20m ove godine kako sam kaze(gde ne racuna svoju platu i platu pantera) 1 osvojen trofej 6 puta za redom izgubio od realno dosta slabije zvezde i sad jos imas srama da se zalis i pricas neke gluposti..bolje cuti ili se penzionisi dostojanstveno ovako kvaris imidz velikog trenera jer ovako se ne ponasaju veliki ljudi..sportski pozz
B

Betoven75846

pre 2 meseca

Šuplja mu je priča. Izgubio pa morališe.
z

zzzz

pre 2 meseca

Ljudi, pa kome je sad do kosarke ??? ahaahha..
#

#p

pre 2 meseca

Neverovatno da najuspešniji evropski trener može da bude ovoliki kompleksaš. Ne valjaju srpske sudije, desile su se neke stvari na koje ne možete da utičete, mi možemo jedni druge da pogledamo u oči... Za početak trebate da budete realni pa da imate obraza navijače da pogledate u oči. Posle ovakvih partija Pantera, Ledeja, Kaminskog, koji su među najplaćenijim igračima u evropi, ti nalaziš alibi bežeći od istine. Smešno...
S

Smajkijaja

pre 2 meseca

Stari dobri Zoc. Uvek je neko drugi kriv kada izgubi. Kod nas sudije, u EL igraci koji ga ne slusaju, jer ne sme na sudije da udari jer bi bio kaznjen. Ta njegova retorika, da treba svima da bude cast i privilegija sto je Partizan u ABA ligi, sto je EL..... treba svi gace da skinu. Kaze posle prve utakmice mu je bilo jasno gde vodi ova serija. Posle konferencije za medije, u Novom Sadu na EP, kad su nas Francuzi izbacili, svima je bilo jasno o kakvom se coveku radi. Sve je svalio na igrace. Veliki trener, jako los covek.... Bolesno sujetan.
C

Cikago

pre 2 meseca

Sta prica ova poštenjačina?Prosle godine je sve bilo regularno i potaman kad ste osvojili a sad nista ne valja?Licemeru idi placi oducio te grk od kosarke
S

SrleSO

pre 2 meseca

Svaka čast gos. Želimiru, ali 6-ti poraz u nizu smo Vam NANELI 😁
A

Alex20

pre 2 meseca

Kakav je ovo los covek,milina za videti tu plac i nemoc.
0

015

pre 2 meseca

Zreo za Rumuniju.
q

qwrrtyyy

pre 2 meseca

Da li ovaj gospodin misli da smo mi avetinje. poznata mi je ova prica...cek...onaj sto ne silazi sa tv.
J

Jug crno belo

pre 2 meseca

Pravac Čačak i pecaljka.Mani se košarke.Spasi Partizan.ODLAZI
Z

ZingaroBL

pre 2 meseca

Sto bi rekao Njegos:"Niko krupno k'o Turcin ne laze..." E moj Zoc, efendijo...
S

Simo 80

pre 2 meseca

Najsramotnija konferencija za štampu još od 2005.... I tad su mu drugi bili krivi
H

Haha

pre 2 meseca

Vi jos od Buducnosti ne mozete da se pogledate u oci. Sramota da ovo izjavi. 6:0 te covek rasturio sa timom koji je nasledio, a ne on sastavio. Oducio te od kosarke. Niste ni pola minuta veceras vodili na svom terenu. Mnogo bi zanimljivija bila serija sa Buducnosti.
G

Gostanko

pre 2 meseca

Kako ga vise nije sramota?
n

nadrealnooo

pre 2 meseca

hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha 🧹🧹🔴⚪️
I

Ime Gosta

pre 2 meseca

Gospodine Zeljko ko vam je kriv sto ste izgubili 6 utakmica u Aba ligi i finale igrali na gostujucem terenu ? Ako ste vec znali da se navlaci za zvezdu sto niste zapeli i bili prvi i onda lagano osvojili titulu ? A i da se ne lazemo i el nije ozbiljno takmicenje.
D

Dokolicar

pre 2 meseca

Da li bi Sferopulos isto ovako komentarisao da je Zvezda izgubila? Nije Ivanovic, nije ni Radonjic, Alimpijevic itd. Covic jeste i sigurno bi, Mijailovic isto, ali oni su iz mulja potekli i u njemu plivaju i plivace... A sta je onda Obradovic? Sportski radnik? Dobrodusan? Gospodin? Ako Zeljko kaze da je tako, mora da jeste, cim je uspesan, osvojio silne titule, ali kad dogori do noktiju, izadje pravo lice na videlo... Pljuje sopstvene igrace, reprezentativce njegove zemlje, sudije, organizaciju. Pa kazi, budi covek... losa selekcija, tempiranje forme, procitana igra, "Nije kraj sveta", sam je rekao.
Л

Лазар

pre 2 meseca

КОЛИКО СУЈЕТАН, МАЛИ ЧОВЈЕК! МАЛИ ЧОВЈЕК! Вјеровао сам му за ону давну, епску репрезентативну конференцију за штампу, али вријеме ми све више показује колико је можда проблем био и до њега. Још једном, МАЛИ СИ ЧОВЈЕК, ЖЕЉКО!
G

Godzila

pre 2 meseca

Ako posle 6 vezanih poraza od Zvezde možete da se pogledate u oči onda sa vama nešto nije u redu 😄
a

abc

pre 2 meseca

Treneru, tri sezone gradiš tim, tri sezone enormnih ulaganja, tri sezone zadržavaš kostur tima, i ti večeras kažeš "u svim utakmicama smo bili tu" :) Gde si bio, sta si radio, 11 mesto u Evroligi, metla u ABA, poraz u Kupu...Gde si bio tu moj Želimire?!
G

Gosn alibi

pre 2 meseca

Da li ovaj odron od čoveka može jednom u životu dostojanstveno priznati poraz i reći da nisu bili bolji ?!
N

Nevjerovatno

pre 2 meseca

Jasno, ne voli niko od nas da gubi, ali da neko uporno prebaca krivicu na nekog drugog i trazi alibi kao ovaj gospodin, to nisam gleda. Pa i u toj evroligi je Zvezda bolja medjusobno, znaci samo su prva dva derbija bila regularna. Za KLS je vec pripremio opravdanje. Tacno ih treba zainat tamo pustit da osvoje, da vidite kako bi promijenio pricu da je samo to takmicenje mjerodavno. No vidji tamo sa Vuckom i Bodirogom moze li se kakva pozivnica zavrsit, da ne propadaju toliki novci.
G

Gagi nbgd

pre 2 meseca

Mozes ti da pogledas druge u oci, jer stida i srama nemas. Nego mene zanima kakav je osecaj kad se ujutru pogledas u ogledalo, to je najgori osecaj. Nema goreg osecaja nego kad legnes uvece i znas da lazes i sebe i druge. Kao i ujutru to gadjenje....ali ti si najveci, sta ja pricam bzv.
A

Ab

pre 2 meseca

Kakav odron hahahahha....

Gradinaboys

pre 2 meseca

Ma hajde Željko dosta više tako ti Boga. Najstrašnije ste vrijeđali, pljuvali i gađali Zvezdine igrače i upravu večeras. Radili ste sve loše stvari duplo više nego Zvezda na prethodna dva meča. Imao si sve na svojoj strani ove sezone pa i u ovoj seriji. Nisi uspio i čestitaj Janisu koji te nadigrao sa duplo slabijim rosterom i nemoj da njegov i uspjeh KKCZ umanjuješ nekim teorijama zavjere.
L

Ljuba Ris

pre 2 meseca

Lazarević sigurno.
j

jug 79'

pre 2 meseca

ti koji si nam uzeo na desetine miliona evra mozes da se pogledas u oci? Koliki ti obraz imas i da li ga imas uopste?
G

Giop

pre 2 meseca

Sram te bilo neznalice!
D

Driver 8

pre 2 meseca

Tolike si godine nabio u guzicu, a i dalje ne možeš da se uzdržiš da omalovažavaš trud igrača i stručnog štaba druge ekipe. Vrlo ružno i nesportski.
G

Gospodin Co'ek

pre 2 meseca

Sve to stoji, da je trofejni trener, da je naš, da treba da se poštuje... Ali gospodine Željko, mnogo kukate i stalno tražite alibi. Budite čovek i priznajte poraz kako dolikuje. Opet su krivi CIA, BIA i Borisavljević Mija. Miriše na ispušenu muštiklu. :)
d

darves

pre 2 meseca

a kada ne Kampaco iskljucen onda je valjala Aba liga, kada je Lesor udarao Petruseva onda je bilo sve ok. Kada ste pomocu sudija dobili Buducnost i Studentski centar prosle godine i na silu krenili sa prve pozocije onda ste cutali. Sada kradu jadni Partizan, sram te bilo
B

BKCZ

pre 2 meseca

Većeg licemera u zivotu nisam video.....
v

vroom

pre 2 meseca

Tebi je vala samo i ostalo da se gledas u oci, kosarka je uznapredovala a ti zaglavio kao Punto u snegu....
M

Mali srbin

pre 2 meseca

Ako postoji jedan navijac partizana koji je zadovoljan igrom molim da se oglasi?
K

Komentator

pre 2 meseca

Ajde jednom budi čovek u životu Želimire pa ljudski čestitaj! Jednom priznaj da si poražen na svim poljima. Pitaju te novinari zbog čega ste slabo igrali ti odgovaraš da ti je neko drugi kriv. Sram te bre bilo! Sferofulos te razbio u 6 utakmica zaredom! Pokaži bar malo dostojanstva...
Г

ГОСТ

pre 2 meseca

КМЕ КМЕ
#

#6 u nizu ?

pre 2 meseca

A u nizu #6 ?
J

Junker

pre 2 meseca

Sta kaze rezultati u EL i Aba govore sve? Pa tako je npr Borusija u finalu LS, a Siti ispao u 1/4. Znaci Borusija je bolja od Sitija? Mozes i ovako, FK CZV ove sezone nije imala pobedu u Evropi, vas FK imao jednu, znaci bolji ste i tu, samo vam ne daju ovde da nas pobedjujete vec slavite 2:2…
I

IskoAlarkon

pre 2 meseca

Kako sad odjednom nije fer Aba nece da komentarise,sta se to promenilo za godinu dana? Koliko zao covek… Kaze probao sam veceras sa svim igracima pa kasnis malo. Takodje pita ga novinarka ajde o kosarkaskim stvarima ja mislim da ste veceras odigrali najlosiji mec sto se vidi i po procentu za sut,on kaze ok to je vase misljenje. Pogledati odnos ukradenih partizana koliko agresivna odbrana partizana i onda cudjenje za faulove,nek prokomentarise procente suta i sto u svim takmicenjima njegove ekipe imaju najmanje asistencije nek udje u srz problema a ne da sve druge krivi da kiseli i na kraju kaze preuziman odgovrnost,zao covek ali grobari misle da 9 titula evrolige znace dobar covek. Takodje pominje razliku u evroligi kao da je imao 20 pobeda vise

Dule

pre 2 meseca

Tesko se Zeljko mozes boriti sa Covicev i svima na njegovoj strani u ovakvim okolnostima nisi taj tip kao sto je Dule bio to razumemo barem ja ali to ne opravdava ovakvu finalnu seriju ne opravdava krah u Evroligi.Mnogo gresaka napravljenih u selekciji tima oslanjanje na jednog igraca i cekanje dolaska a on nije dosao onda forsiranje Pantera, a i sa Nanelijem se nesto desavala i pre ovog sukoba pogubljeni su konci neke stvari su morale drugacije.
M

Mali srbin

pre 2 meseca

Ti si brukas za sve pare...vecito drugi krivci a ekipa ti zivi raspad,pritom nikad skuplja!!!Svaki put kad gubis drzis moralna predavanja a tvoji sledbenici na tribini hrabri grobari junacki vredjaju vesnu covic i teodosicu zenu.Ti ces naravno pohvaliti atmosferu!Bruka si zeljko bruka!
R

Realno87

pre 2 meseca

Jedno je samo sigurno ovo je moralna 0 od čoveka
Z

Za početak

pre 2 meseca

Pogledaj se u ogledalo! Malo samokritike ne bi bilo na odmet...🤔
X

XD

pre 2 meseca

Oprosti mu Bože. Zaglavila mu se drška od metle pa ne zna šta priča.
1

15

pre 2 meseca

Ponovo neko drugi kriv! Kakav necovek!!

Zvezda ispred svih!

pre 2 meseca

Kosarkaski Murinjo u svom stilu.
7

7sprat

pre 2 meseca

Izgleda da je brzo zaboravio kakve je titule osvajao dok je vodio Pao a potom i Fener.
J

Joj legendiooooo!

pre 2 meseca

Ostao ti nama tu još 100g! Svaka ti je ko u Njegoša! Dokle god imaš armiju sendvičara koji veruju Žocu više nego ocu nema zime za nas!
0

015

pre 2 meseca

Zreo za Rumuniju.
R

REALISTA111

pre 2 meseca

Ali neverovatno koliko ovaj covek ima mrznje prema Zvezdi, aman covece uozbilji se, cestitaj protivniku, kazi bili su bolji, vecito tvoji podbacuju i nikako vam nije do kosarke. Nasa, HARP, MTS svi su protiv vas. Uzmi se u pamet prihvati odgovornost. Skoluje te Grk kao na tacni, ne bi me cudilo da se pobegne iz Srpske lige.
g

gost1978

pre 2 meseca

posto nekom nije jasno, misli na sudjenje u sve tri utakmice, u prve dve klasicno domacinsko i danas je bilo "domacinsko", ne sviraju se body checkovi lazica i davidovca, 15 puta se gledao var i ni u jednom slucaju nije doneta odluka u korist partizana, misli na 10 saopstenja nebojse covica, od kojih je ono gde targetira sudiju pre druge utakmice posebno sramotno i misli na danasnju provokaciju, gde se zrtvuje krajnje nebitan igrac i islo se na provokaciju nanelija. To je to, ako nekome nije jasno. A istina je da partizan nije zasluzio da dobije ovu seriju
w

ww2

pre 2 meseca

plači mala plači
S

Svabo

pre 2 meseca

Opet kriv neko drugi za poraz?!? Postovanje za ime Zeljko Obradovic ali ovo je vise van pameti
B

B.C

pre 2 meseca

Pa gledajte se, ko vam brani!? Nevadi se preko tuđih leđa! Niko vama nije kriv osim vas samih! Ova serija se nemože porediti sa prošlogodišnjom i šta ste sve radili a i danas udara se igrač i opet neko drugi kriv! ..... budi gospodin i priznaj da ovaj put je neko drugi bio bolji!
G

GohSt

pre 2 meseca

Bez sramote i bez obraza. Lakse u fudbalu postici het trik,nego Partizan sa Zeljkom dvocifren broj asistencija. I ptice na grani znaju da Panteru nedostaje plej,ali nikako da mu obezbedis jednog iole pristojnog. Isciganisali ste se oko Lesora,nije bilo bas nemoguca misija zadrzati ga. Posvadjali ste se sa najmocnijim kosarkaskim menadzerom u Evropi,sopstvene igrace punite mrznjom prema Zvezdi. Nesretnog Avramovica sasecas kako god da odigra,jer eto,ja sam ZOC i ja cu da spustim Avramovica na zemlju. A Boga mi,vidim ni para nije falilo,a Sfera ti odrzao cas kosarke,ne jedan nego 6 u nizu. A ti stavi na celo onaj tvoj srednji prst sa kojim toliko volis da palacas po konferencijama i zapitaj se da nije mozda malo i do tebe.
l

leoeje

pre 2 meseca

Kakva Vladt Takvo Stanje u Drzavi
P

Padinjak

pre 2 meseca

“Bilo je jasno gde ide serija, znao sam posle prve utakmice, al necu da kažem. Dešavale su se tu neke stvari, necu da kažem. Ko zna taj razume, ja necu da pričam. “ Nazalost, ovo je školski primer kukavičluka. Vredjanje srpske lige, je tek posebna priča …
Б

Блок

pre 2 meseca

Изгубио супер куп Аба лиге,изгубио Куп Србије,Изгубио Аба лигу (и прошле год би било овако да није било дербијс осам на пет ,кад је рекао најбоље суђење) ,није ушао ни у топ десет ЕЛ,изгубио шест дербија за редом...ал добио порцију демагогија на конференцији. Пореди пласман у ЕЛ ,везе с мозгом нема . По њему Дортмунд који је пети у лиги ..како игра финале ЛШ? Остани Желимире !
С

Стетоскоп007

pre 2 meseca

Чудно је то како је једна од највећих срамота у историји домаће кошарке, конференција за штампу након испадања са ЕП 2005. у Београду, уместо тога што јесте - срамота, неким чудом постала све супротно, постала некакав легендарни говор рањеног борца за правду, који се цитира и препричава. А још тада је требало да му неко каже "Срам те било, ти си селектор, ти си вођа овог тима, ти си их бирао, овакве ствари се не причају никоме, овакве ствари остају у свлачионици између вас, а ти не што им не стајеш у заштиту него их најбедније вређаш и још говориш како си ти Жељко Обрадовић и како си ти име и презиме и свашта си освојио, а они неће ништа". Ево, и скоро 20 година касније, мене ово ништа не чуди, ништа се променило није.
V

Velika škola

pre 2 meseca

Očekivala se reakcija sudiske trojke kao protiv Budućnosti koja je izostala. Tu je sva filozogija Vašeg poštenja.
S

Samo objektiva

pre 2 meseca

Nikad draža titula. Sektaši malo nek pogledaju u svoje redove.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Mene je sramota onoga sto on prica, posto njega vec nije
P

Pjano

pre 2 meseca

Ako neko zna ijedan incident, koji uključuje tuču, u srpskoj košarci u poslenjih 25 godina, a da tim ovog moraliste nije bio uključen, neka mi, molim vas, napiše...
b

bolest

pre 2 meseca

kakvo plakanje rumenog na celoj konferenciji ahahahah
J

Jastrebov

pre 2 meseca

Ovo je jako jadno pa i ako je od tebe. Nemoć i frustracije izbijaju iz svake tvoje rečenice. Država te zatrpala parama koje si ti proćerdao ali eto... Nije do tebe... Licemeru, veliko si razočaranje, veeeeliko! Putuj igumane, čekaju te u Rumuniji.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

E baš si me ganuo. Ostavi tu priču i za kraj sledeće sezone.
N

Nanas

pre 2 meseca

Koliko nekada veliki trener moze nisko da se srusi dokaz su njegove konferencije posle kraha sa Srbijom i ova veceras....dobar trener,ne znaci dobar covek, zato nikada neces biti u ravni sa Dudom, Karijem i ostalim legendama....dzaba 9 titula,kada svaki poraz komentarises sa ALI...., cestitam ti 11 mesto u Evroligi, sa tim uspehom si se veceras dicio, nisko,da ne moze nize...
A

Avenger

pre 2 meseca

Patološki lažovi lagano gledaju jedni druge u oči.
L

Lacio1900

pre 2 meseca

Najveći ikada - gospodin Željko Obradović!
h

hele

pre 2 meseca

Vucicev Srbija je tamni Vijalet EvropeA
m

miha1990

pre 2 meseca

Žoc: "KME,KME,KME" Kad te neko pobedi 3:0 onda bi trebao da budeš vitez i priznaš da su bili bolji u ovom trenutku, a ne da pričaš ono što bi Grobari voleli da čuju. Znači nije bilo 3:2, nego 3:0 da podsetim.
s

saletufa

pre 2 meseca

TURSKA POSLA
D

Dar mar

pre 2 meseca

Pa i mozete samo da se gledate, jer za kosarku niste.
P

Panterov duh

pre 2 meseca

Sramna konferencija! Ako će manje boleti, neka bude da ste najbolji, trener najveći, a mi ćemo se zadovoljiti da smo najborbeniji! Gde ti treneru ode... ccc.
C

Covece

pre 2 meseca

Ne blamiraj se,svi su te provalili.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Ej Žeki Žeki tako ti Alaha dovešću te Žeki do prosijačkog štapa.
D

Dusmanin

pre 2 meseca

Auuu kad osvoji samo Aba onda je Aba ozbiljna a Kup i KLS su smesni, sad je i Aba smesna. A ukoliko budemo ispred njih u EL hoce li EL biti i dalje ozbiljna liga? Uz to, zaboravlja da ima Bodirogine sudije u EL, da im nije njega ne bi bili ni pozvani u istu pre 2 godine, pa samim tim ni sada, a ove sezone bi sigurni bili u 2 najlosija tima u EL, i Asvel bi ih obisao. Sad se posrao po svemu pozitivnom sto je uradio iskljucenjem Nanelija.
V

View

pre 2 meseca

metla bre matori
@

@$$@

pre 2 meseca

Najveći licemer u evropskoj košarci! Ova konferencija je samo jedna u nizu njegovih sramnih konferencija nakon velikog neuspeha, počevši od reprezentacije.
D

Dovlis

pre 2 meseca

Da li je ovaj nekad sportski priznao poraz, cestitao protivniku i preuzeo krivicu na sebe bez tog cuvenog "ALI" zna li se sta?
R

Realnoo

pre 2 meseca

I za ovog lika kazu Trener?
B

Babaroga

pre 2 meseca

Idi, sačuvaj malo dostojanstva. 6 puta da izgubiš zaredom od Denvera je sramota a ne od Zvezde, gde su najbolji igrači Teo penzioner i Nedović koji nema pojma. Klošare
S

Srbijaaa

pre 2 meseca

Sram te bilo, Želimire.
n

neshha

pre 2 meseca

Sram da te bude tvojih godina i tvog karaktera!
g

gunnersi

pre 2 meseca

Kakav je ovo licemer, to svet nije video. Ovamo kao jedini koji smiruje tenziju, a zapravo je jedini podize. Bole tih 6 poraza u nizu jako, izgubio si turcine i u EL gde se hvalis 11.mestom. Gade
p

psyhhodelija

pre 2 meseca

6 puta zaredom alooo 6 puta zaredom se gledamo u oči...Metla u Nišu,metla u ABA 3-0..gazenjee klasično
j

jjjjjjjjj

pre 2 meseca

gospodin covek uvek bio i ostao od 2005.godine kada je preuzeo krivicu za blamazu na EP u Novom Sadu a nije krivio igrace do sada kada sportski cestita i opet kaze da je sam kriv a ne sudije , jednom recju avangarda

PFK NIŠ

pre 2 meseca

Tri godine si tu, i tek sada "kao" vidis sta se desava sa sudijama? Ajde ne pravi alibi, ispao si najveci indijanac koji postoji! Oni su ocajni, ali mi smo jos gori, tj.tvoja pojacanja! Da slave titulu pred nasim navijacima, SRAM TE BILO!
n

neshha

pre 2 meseca

Mala rumena devojcica!Nit stida nit srama,obraza bez!
Č

Čačak voli košarku

pre 2 meseca

Težak čovek,jako težak,neće priznati grešku ni po koju cenu.Smešna mu je priča jer uz ovako skup i jak tim Partizan igra sramotnu košarku.

Realno123

pre 2 meseca

Da li ces ikada reci da si iskljucivo ti kriv a ne sudije. Eto 6 u nizu te kradu pa gdje ti je obraz.. Da li ti je covic i vucic dovodio pojacanja iz nba da li su oni dali traku panteru i odresene ruke. Ubio te sferopulos ko macku i to je to. Bitno da se izgalamis na srpske igrace a na strance nikada. Zapitaj se malo da li je nekada do tebe
D

Dzoe

pre 2 meseca

Vredjanje Teove porodice, najpogrdnijim psovkama - odlicna atmosfera. Vredjanje njega u Pioniru - atmosfera linca, pozivam novinare da pisu o tome. Covek je licemer. Najveci evropski trener i najmanji covek.
S

Srbin1234

pre 2 meseca

Samo jedna reč moze opisati ove tvoje izjave a to je SRAMOTA... pa covece ti si sportista... Priznaj kada je neko bolji pruzi ruku cestitaj i idi radi treniraju da ga pobedis sledici put... A ne da pricas gluposti i izmisljas opravdanja... Nadigrali nas u svemu i tebe grk nadmudrio Cao kraj price to je surovo za nas Naviaca ali realno bolji su i to je to a ti seres sam po sebi sa ovim recima bolje da si cutao...
G

Gost RS

pre 2 meseca

Kakvo teško brukanje,nemam riječi!
P

Pristrasni posmatrač

pre 2 meseca

Auu, pa ovaј čovek јe toliko neprofesionalan, arogantan, ciničan, sipa kritike na račun drugih, pali masu nekim "nevidljivim protivnicima јer svi vide o čemu se radi", zapljusnuo јe јavno srpsku ligu i srpske sudiјe... Lepše bilo u Atini i Istanbulu...?! Ni reči o igri Partizana, ni reči o realnoј dominaciji Zvezde... Mene bi bilo sramota da trener ekipe za koјu naviјam da ovakvu izјavu posle ovakvog metlanja i 6 uzastopnih poraza!
B

Boze sacuvaj

pre 2 meseca

Daj bre covece kreni vise u tu Rumunije ceka te dusko sa punom sakom lekova, kad stignes pricaj mu kako te tamo neki Grk dobio 6 puta za redom sa 37-godisnjim Teom i Gilespijem.
0

015

pre 2 meseca

Pakuj se ti polako za Rumuniju.
z

zekslegenda

pre 2 meseca

ma kome je sad do kosarke hahahahahhaha
D

Drvo

pre 2 meseca

Dobar dan, ja sam student psihologije. Ne pratim mnogo kšarku ali ovog čoveka prepoznajem. Profesor nam redovno daje njegove izjave da proučavamo i vežbamo.
V

Vukasin Lukic blok 70a

pre 2 meseca

srami se matori, izlapeo si! Kazem lepo plakao sam kada si dosao, sada ne mogu da docekam da odes!
m

milosmilosczbg

pre 2 meseca

Ovo je vase poslednje vece!!
D

Dembele

pre 2 meseca

Bravo Željko!
B

BozićNS

pre 2 meseca

Moze da te bude sramota, prevazidjeni
L

Li ce mer no

pre 2 meseca

Ovo je pravdanje na nivou dece od 15 godina. "Mi smo bolji u El"? Pa šta? U istoj el sa nama imate skor 2:2. Šest puta zaredom nije nebitno i nije slučajno! Kup, aba, el!
D

Djjj

pre 2 meseca

Kada pobedjuje sve je sjajno i bajno i prica o kosarci a kada gubi uvek mu je neko drugi kriv i onda se cudi otkud tolika tenzija i netrpeljivost izmedju navijaca. PA TI IH I POTPALJUJES SA TIM TVOJIM IZJAVAMA.
K

Kakva sramotna konferencija

pre 2 meseca

e moj Obradovicu, svojim izjavama sebe najvise bacas u ambis, ne znas priznati poraz, covece vodili smo u ovoj poslednjoj utakmici samo jednom 2 razlike, drzali kontrolu, nismo uspeli nista, i opet ti govoris o nekim razlozima poraza, umesto da priznas poraz i čestitaš, kraj priče.
x

xXxX

pre 2 meseca

Ovaj Zeljko kuka vise od Harisa Dzinovica 😂 Izgubio si 6 za redom, pametnim dosta.
E

Enzo

pre 2 meseca

Falio Boltauzer... plači željkoooooooooooo

1.9 tdi

pre 2 meseca

A koji drugi? U Srbiji je zaziveo stil "znam ja sve, ali bolje da ne pricam". Kazi jasno ko, sta i kako, da znaju svi i da se situacija promeni. Kakva je to onda pojava da znas da nista ne valja i "ne mogu se u oci pogledati", a takmicis se uvek. Ako je tako, izadji lepo iz svih takmicenja i sacuvaj obraz i dostojanstvo, ovako prica ne pije vodu.
Č

Čoveče

pre 2 meseca

6 -0 te bedi grk koji reč Srpskog ne zna u sred BG. Penzija Rumeni gotovo brale
Г

Гост Зрењанин

pre 2 meseca

Полако учи,на конференцији је кад је устајао рекао "Хвала".
b

brt

pre 2 meseca

prica bezveze,on je kao znao kako ce biti zavrsena serija posle prve tekme,alibi trener.
7

777

pre 2 meseca

Zasto prosle godine posle osvojene titule nije izjavio da mu je to najdraza u karijeri ? Nego sad kad je izgubio pa kao to mi je najdraza znate vi vec zasto.
3

32326

pre 2 meseca

bukvalno je to izjavio odma posle utakmice prosle sezone...
S

Smajkijaja

pre 2 meseca

Stari dobri Zoc. Uvek je neko drugi kriv kada izgubi. Kod nas sudije, u EL igraci koji ga ne slusaju, jer ne sme na sudije da udari jer bi bio kaznjen. Ta njegova retorika, da treba svima da bude cast i privilegija sto je Partizan u ABA ligi, sto je EL..... treba svi gace da skinu. Kaze posle prve utakmice mu je bilo jasno gde vodi ova serija. Posle konferencije za medije, u Novom Sadu na EP, kad su nas Francuzi izbacili, svima je bilo jasno o kakvom se coveku radi. Sve je svalio na igrace. Veliki trener, jako los covek.... Bolesno sujetan.
#

#p

pre 2 meseca

Kompleks više vrednosti?
L

Lanemigost

pre 2 meseca

Izgubio u kupu, izgubio ovde-onde. Ne možeš da kriviš nikog drugog za Zvezdinu seriju 6-0. A ako govoriš o cirkusu, cirkus je to da večiti dovode milionska pojačanja, a rezultata nigde ako ćemo realno.
k

kllčč

pre 2 meseca

metla za gospodina!
@

@k

pre 2 meseca

Ili Rumunija... 🧹🧹🧹

bebs

pre 2 meseca

GOSPODIN ALIBI
P

Prosecni

pre 2 meseca

Drugi ne mogu, jer gledaju u trofej ;)
b

burn

pre 2 meseca

wow....buuuuurn! 😁 k Komemtar godine!!!
G

Globus

pre 2 meseca

*Trofeje.