""
""

Fijasko u La Plati - Veron se vratio, Estudijantes pao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.04.17. | 09:30

Ekvadorska Barselona pokvarila ponovni debi predsedniku argentinskog tima u Kopa Libertadores - 0:2 (0:0)

Legendarni Argentinac Huan Sebastijan Veron vratio se u profesionalni fudbal u 42. godini, ali je njegov Estudijantes poražen noćas od Barselone u drugom kolu Kopa Libertadores. Predsednik argentinskog tima bio je starter u meču u kojem je tim sa Ekvadora slavio sa 2:0 i zadržao stoprocentni učinak u svojoj grupi.

Izabrane vesti

Tako je dugo čekani povratak Verona doživeo fijasko, a zanimljivo da je proslavljeni Argentinac još prošlog meseca trebalo da debituje u crveno-belom dresu tima iz La Plate, ali se isprečila suspenzija još iz 2011. godine zbog koje je propustio meč sa Botafogom.

Džeferson Mena i Arijel Nahelupan postigli su golove za goste u drugom poluvremenu, a da za Estudijantes nema sreće, bilo je jasno već u 72. minutu, kada je kod rezultata 0:1 isključen defanzivac domaćina Sebastijan Bubarbier.

Pobedi se noćas radovao i brazilski Gremio koji je u grupi 8 savladao Deportes Ikike sa 3:2 (3:0) i održao stoprocentni učinak. Već posle 29 minuta igre sve je bilo poznato zahvaljujući golovima Luana (dva) i Bolanjosa sa penala, mada su gosti iz Čilea u drugom poluvremenu zapretili preko Rafaela Karoke i Misaela Davile, ali je to bilo nedovoljno.

Anhel Gonzales šokirao je Paragvaj i Asunsion u 90. minutu, i time doneo pobedu argentinskom Godoj Kruzu na gostovanju Libertadu od 2:1 u grupi 6. Uspešan je bio i bolivijski Vilsterman koji je u drugom poluvremenu uspeo da nadoknadi vođstvo Atletiko Tukumana i da ga savlada sa 2:1, čime je takođe zadržao stoprocentni učinak posle prva dva kola u grupi 5.

KOPA LIBERTADORES - 2. KOLO

Grupa 1
Estudijantes - Barselona 0:2 (0:0)
/Mena 52, Naheulpan 90+2/

Grupa 5
Vilsterman - Atletiko Tukuman 2:1 (0:0)
/Alvarez 63, Kabezas 72 - Palomino 56/

Grupa 6
Libertad - Godoj Kruz 1:2 (1:1)
/Kardozo 22 - Gonzalez 45, 90/

Grupa 8
Gremio - Deportes Ikike 3:2 (3:0)
/Luan 16, 24, Bolanjos 29. penal - Karoka 61, Davilja Karvahal 68/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Estudijantes La PlataHuan Sebastijan VeronKopa Libertadoresmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara