"Doviđenja u Filadelfiji"
"Doviđenja u Filadelfiji"

Filadelfija odjavila Drua Gordona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.10.14. | 09:49

"Nije važno koliko puta padneš, važno je da svaki put ponovo ustaneš i nastaviš dalje. To je hrabrost", poručio je Gordon

Doviđenja u Filadelfiji

Bivšem košarkašu Partizana, Amerikancu Druu Gordonu ove jeseni neće se ispuniti san da zaigra u NBA ligi, pošto su čelnici Filadelfije odlučili da mu se zahvale na saradnji.

Izabrane vesti

Gordon je prošlog meseca potpisao kratkoročni ugovor sa Siksersima, ali je klub iskorisio "last kat" smatrajući da ima dovoljno dobro popunjen sastav za ovu sezonu.

"Upravo su me otpustili Siksersi, ali ne predajem se. I dalje imam šta da dokažem. Nije važno koliko puta padneš, važno je da svaki put ponovo ustaneš i nastaviš dalje. To je hrabrost ", napisao je Gordon na Tviteru.

Gordon je dres Partizana nosio u prvoj polovini sezone 2012/13, ali je potom otišao u italijanski Dinamo Sasari. Umesto njega, Partizan je tada doveo Žofrea Lovernja koji je vremenom došao i do kapitenske trake crno-belih.

Početak prošle sezone američki košarkaš dočekao je u turskom Banvitu, ali se u decembru 2013. vratio u Sasari. Za očekivati je da Gordon sada, posle neuspeha u NBA, opet pokuša da pronađe angažman u Evropi.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dru GordonJadranska ligaNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara