Finale kupa ili razlaz!

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.05.18. | 13:13

Vladimir Vermezović pred mečom odluke

Plavo-beli iz Podgorice biju danas bitku za finale kupa Crne Gore, ali im duel iz prvog meča Pod Goricom ne ide u prilog. Budućnost je poražena na svom bunjištu, Mladost brani 2:1, a pred pulenima trenera Vladimira Vermezovića je, kako u Crnoj Gori kažu, nemoguća misija. Zašto? Zato što bi Budućnost mogla u borbu za trofej ako ostvari rezultat kakav ove godine još nije uspela, a to je da pobedi uz najmanje dva postignuta gola.

Na 11 takmičarskih i pet prijateljskih mečeva, od dolaska nekadašnjeg strateg Partizana, Budućnost to nije uspela i otud se srpski stručnjak našao na meti pristalica kluba, koje smatraju da je Vermezović odradio svoje i već dva meseca traže da podnese ostavku. Plavo-beli su zabeležili samo dve pobede ovog proleća.

Izabrane vesti

Epilog bi mogao da bude poznat već danas, jer će revanš protiv Mladosti verovatno da bude presudan za status Vermezovića. Jedini rezultatski imerativ prilikom preuzimanja kluba bio je trofej Kupa, tako da bi eventualni neuspeh značio i mogući rastanak, tim pre što je Srbin najskupljeg trener tima Pod Goricom u poslednjih nekoliko godina.

Da bude još teže, Mladost je jedina neporažena ekipa u Crnoj Gori ovog proleća, pošto je na oba fronta ostvarila šest pobeda i sedam remija.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:00 2782 CG K Mladost - Buducnost tgg gg 2,00
Ukupna kvota2,00

CRNA GORA, KUP - POLUFINALE (REVANŠI)

Sreda
17.00: (1,30) Grbalj (4,70) Igalo (10,0)  /prvi meč 0:0/
17.00: (2,55) Mladost (2,90) Budućnost (2,90)  /prvi meč 2:1/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Star Sport


tagovi

Vladimir VermezovićBudućnost PodgoricaMladost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara