"Florenci očekuje bolje dane"
"Florenci očekuje bolje dane"

Florenci: Moramo ponovo da nateramo protivnike da nas se plaše!

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.02.15. | 16:03

„Međutim, to u ovom trenutku nije lako pošto su nas navijači ispratili zvižducima koji su bili namenjeni celom timu, a ne samo Dumbiji“, rekao je krilni napadač Rome

Florenci očekuje bolje daneRoma je u velikim problemima, loša forma prati rimski tim već neko vreme, a snovi o tituli praktično su već ugušeni. Prethodne sezone Vučica je gazila redom na svom Olimpiku, ni najjače ekipe Serije A nisu uspevale da odnesu bodove iz Večnog grada, dok se sada i oni manji neretko goste na Rominom stadionu. Neraspoloženje navijača kulminiralo je minulog vikenda kada je najlošiji tim lige Parma otkinula bod na Olimpiku, a pristalice crveno-žutih izviždale su svoje ljubimce. Krilni vezista Rome Alesandro Florenci svestan je pada u igri i rezultatima, te ističe da bi njegova ekipa ponovo morala da uliva strahopoštovanje protivnicima kada se igra u Rimu!

Mladi vezista Vučice smatra i da su zvižduci bili upućeni čitavom timu, a ne samo Sejdu Dumbiji koji je razočarao na debiju pred navijačima u italijanskoj prestonici.
„Mislim da su se prošle godine ekipe plašile kada su igrale protiv nas. Moramo da vratimo protivnicima taj osećaj straha tako što ćemo ih pritiskati i tražiti taktička rešenja. Međutim, to u ovom trenutku nije lako pošto su nas navijači ispratili zvižducima koji su bili namenjeni celom timu, a ne samo Dumbiji. Nikada nisam video da je negde neko izviždan za samo 60 minuta. Nadam se da sam dobro shvatio, ako nisam moraćete da mi objasnite“, istakao je Florenci.

Izabrane vesti

Roma je dobila samo jedan od prethodnih šest mečeva u Seriji A, te sada ima sedam bodova zaostatka za prvoplasiranim Juventusom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ASejdu DumbijaRomaItalijaEvropaAlesandro Florenci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara