"Morenov start na Luka Šoa"
"Morenov start na Luka Šoa"

FOTO (18+): U demokratiji svi imaju pravo na mišljenje, Roj Kin smatra da je Morenov start na Šou bio briljantan?!

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.09.15. | 09:58

Na internetu je, inače, osvanula fotografija beka Mančester junajteda posle operacije. Ne gledajte ako nemate jak želudac

Morenov start na Luka ŠoaOstrvska javnost je zgrožena, Ektora Morena nazivaju kasapinom, Uefu nazivaju beskrupuloznom organizacijom zbog toga što je prvotimca PSV-a proglasila za najboljeg igrača u pobedi na Mančester junajtedom, iako je Luka Šoa prethodno posla na šestomesečnu pauzu zbog dvostrukog preloma noge.

Međutim ima i drugačijih glasova na Ostrvu. Recimo Roj Kin, koji je tokom karijere i sam umeo da nekom overi višemesečno bolovanje, kaže da je Morenov start bio - briljantan?!
"I dalje mislim da je bio briljantan start", prkosi Kin uvreženom mišljenju.
"Volim fizički aspekat utakmice. Mnogo toga možeš da oceniš i na osnovu reakcija ostalih igrača na terenu. Videli ste da u trenutku starta ni Junajtedovi momci nisu podivljali, a oni su bili najbliži incidentu. Prosto, u modernom, tako brzom fudbalu, povrede se dešavaju. I dešavaće se. Mene čak čudi što ih nema više. Ovo je bio samo nesrećan slučaj. Na kraju krajeva, Moreno je pokupio loptu, tek drugom nogom je sasvim slučajno zakačio Šoa", naveo je Kin, čuven i po tome što je polomio nogu Alf Ingeu Halandu.

Izabrane vesti

NE GLEDAJTE AKO NEMATE JAK ŽELUDAC!!!

Međutim, ne znači to da su sada svi fudbalski krvoloci ustali u Morenovu odbranu. Hauard Veb, čovek koji je sudio finale Mundijala, kaže da je Italijan Nikola Ricoli bio u pravu što Meksikancu nije pokazao ni žuti karton.
"Šoova povreda je stravišna i želim mu brz oporavak. Ali sudija je ispravno procenio situaciju. Moreno je ispružio desnu nogu, pokupio čistu loptu. Leva noga je u nastavku duela imala neki kontakt sa Lukom, ali je i ona uvučena ispod njega, a nije usmerena ka protivnika. Luk je samo imao nesreću da mu se uvrnu kramponi, ali sudija je bio u pravu".

Inače, na internetu je danas osvnula fotografija Šoove noge posle operacije... Stoga još jednom upozoravamo: NE GLEDAJTE AKO NEMATE JAK ŽELUDAC!!!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Roj KinPSV AjndhovenLuk ŠoLiga šampionaHolandijaHektor MorenoHauard VebEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara