"Krneta i Perović u Radničkom 1923"
"Krneta i Perović u Radničkom 1923"

FOTO: I dalje crveno-beli, ali sada u srcu Šumadije, Perović i Krneta u Radničkom!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.08.14. | 14:45

Superligaš iz Kragujevca doveo najveća pojačanja za narednu sezonu

Krneta i Perović u Radničkom 1923Pisali smo već o stravično lošoj partiji Radničkog protiv Napretka u drugom kolu prvenstva, ali naredni dani mogli bi da budu mnogo vedriji za superligaša iz Kragujevca. Radnički je, naime, danas doveo najveća pojačanja za narednu sezonu, bivše prvotimce Crvene zvezde Marka Perovića i Jovana Krnetu!

Perović se u srpski fudbal vratio posle epizode na Tajlandu, dok je Krneta stigao kao slobodan igrač pošto mu je posle šampionske sezone u Ljutice Bogdana istekao ugovor sa beogradskim crveno-belima. Sudeći po onome što smo videlu na startu ligaške sezone u Srbiji bilo bi pravo iznenađenje ako se obojica u dogledno vreme ne nađu u startnoj postavi Đavola.

Izabrane vesti

Podsetimo, trener Radničkog Dragoljub Bekvalac i sam je posle remija bez golova sa Napretkom rekao da neki igrači ne zaslužuju dres kragujevačkog kluba.

Sada je samo pitanje kako će se snaći novajlije. Samo koji dan pre Perovića i Krnete na stadionu Čika Dača predstavljeni su i Miloš Rnić (bio u timu i protiv Napretka), Aleksandar Janković, Predrag Jović i Lazar Arsić.

(FOTO: Instagram/perke84)


tagovi

Jovan KrnetaMarko PerovićRadnički KragujevacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara