""
""

FOTO: Luda kuća u Lesteru! Deda koji navija 50 godina moli za kartu od 10.000 evra, čeka se Geri u gaćama!

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.05.16. | 18:06

Nova žurka je počela!

Grmi oko King Pauer stadiona, Lester je na nogama, nova žuzrka je počela!

Izabrane vesti

Pet dana posle istorijskog slavlja uzrokovanog remijem na Stamfrod Bridžu, Lester i njegovi navijači opet luduju. Sve je u palvim bojama. Navijači ponosno pokazuju sveže tetovaže sa grbom Lisica, automobili su ofarbani u klupske boje, ali svi ne mogu da uđu na stadion...

 

U lokalni park je stigao i karavan od 500 Italijana koji su se organizovali preko jedne fejsbuk grupe i krenuli na dalek put pre dva dana. Stigli su da sa Lesterovim navijačima proslave istorijski uspeh i da zapevaju na u čast svog zemljaka Klaudija Ranijerija.

Jagma za kartama je neverovatna. I da je tri puta već King Pauer, bi bio mali da primi sve koji žele da prisustvuju momentu kada će Ves Morgan podići šampionski pehar u vazduh.

Karte na crnom tržišti dostižu i cenu od 10.000 evra, a jedan stariji gospodin koji 50 godina navija za klub se nada da će uspeti da dođe do zlata vredne ulaznice...  

Istovremeno, navijači na tribinama traže od klupske legende Gerija Linekera da ispuni obećanje i da se skine u gaće na televiziji.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLester SitiGeri LinekerEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara