Fradi za Frimponga daje 500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.05.18. | 10:56

Rastanak sa Crvenom zvezdom sve bliži

Štoper iz Gane Abraham Frimpong mogao bi večeras protiv Voždovca da odigra poslednji meč za Crvenu zvezdu i napusti Beograd sa titulom šampiona Srbije. Nije tajna: mađarski velikan Ferencvaroš želi da odbranu pojača nekadašnjim defanzivcem Napretka i Vojvodine koji je ove sezone bio u senci Vujadina Savića, Damijana Le Taleka i  Srđana Babića.

Emisari Ferencvaroša posmatrali su Frimpongovu igru u nedavnom derbiju sa Vojvodinom i očigledno bili zadovoljni viđenim. O tome svedoče vesti iz Frimpongove rodne zemlje, Gane. Naime, tamošnji mediji pišu da je Ferencvaroš spreman da za Frimpongovu slobodu izdvoji 500.000 evra.

Izabrane vesti

Ako je to tačno, Zvezda neće praviti probleme brzononogom Ganijcu da napusti Marakanu. On je došao z redove srpskog šampiona u januaru 2017.godine iz kruševačkog Napretka za 100.000 evra.

Navijači Crvene zvezde pamtiće ga po vrhunskom izdanju u revanš duelu sa Krasnodarom. Odigrao je kao sat, mada je imao i problematične trenutke tokom staža na Marakni. Jedan je od najvećih krivaca za poraz od Voždovca maja prošle godine kada  su crveno-beli izgubili titulu.

Ove sezone Frimpong je odigrao 16 čeva za Crvenu zvezdu i postigao jedan gol.


tagovi

Abraham Frimpong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara