""
""

Frka u slučaju Kandreva! Agent krivi Napoli da sabotira dogovor, Inter bi da slomi pregovore i ukrade igrača!

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.07.16. | 13:14

Neverovatna dešavanja na italijanskoj pijaci...

Antonio Kandreva u Napoliju? Nikakva novost, jer o ovome se pisalo i pričalo još pre skoro dve nedelje. Sve je bilo dogovoreno između Lacija i tima sa San Paola – transfer je trebalo da iznosi 28.000.000 evra, što je Nebeskoplavima savršeno odgovaralo. Pregovori dva kluba prošla su kao od šale. Kao da se ne radi o najboljem igraču rimskog kluba. Ali, onda je usledio zastoj koji preti da se pretvori u pravi fijasko.

Izabrane vesti

Naime, problematika je nastala u razgovorima oko ličnih uslova, koji su se prilično odužili, a za ovakav scenario Kandevin agent Federiko Pastorelo krivi upravo Napoli. Šta se zapravo desilo? Naime, jedan navijač Napolija optužio je Pastorela da minira Kandrevin dolazak, na šta je na društvenim mrežama brzo stigao odgovor.
„Kada klub ne želi da ponudi igraču ugovor dostojan njegove vrednosti, ja tu ništa ne mogu da učinim“, javio je Pastorelo.

PRATITE DEŠAVANJA SA TRANSFER PIJACE U NAŠEM BLOGU

Sada se stvari dodatno komplikuju. Kako milanska Gazeta tvrdi Inter je zbog svih dešavanja prethodnih dana i nemogućnosti da angažuje prvu želju Žoaoa Marija obnovio interesovanje za Kandrevu i želi da Napoliju pokvari planove. Ako ih je uopšte bilo.

Inter je spreman za malo drugačiji dogovor sa Lacijom, jer keša nema. Pre svega u opticaju je pozajmica, uz kasniju kupovinu, što znači da Rimljani neće dobiti čist novac kao od Napolija. Ali, ako je Lotito već rešio da proda Kandrevu, onda bolje išta – nego ništa. 

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ANapoliletnji prelazni rok 2016LacioItalijaInterEvropaAntonio Kandreva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara