""
""

Fudbalera Evertona hapse u Ekvadoru?

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.10.16. | 12:35

Muke za Enera Valensiju koji bi mogao da robija zbog 18.000 evra

Problem za Ekvador zvani Ener Valensija! Evertonov napadač trebalo je da bude jedan od aduta za predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Čilea i Bolivije, ali se umesto toga, suočio s odlaskom u zatvor.

Izabrane vesti

Naime, ekvadorski advokat Pol Marin pojavio se juče na treningu nacionalnog tima na stadionu Ataualpa s nalogom za hapšenje fudbalera Karamela, i to zbog neplaćanja alimentacije. Prema navodima pravnika, Ener Valensija duguje oko 18.000 evra za poslednja četiri meseca, a ima rok od 30 dana da izmiri dugovanje.

Ako to ne učini, očekuje ga zatvorska kazna od 60 dana, a valja napomenuti i da policija nije želela da ga uhapsi juče, iako je advokat to zahtevao na treningu.
„Šteta što su se pojedini predstavnici policije oglušili o zahteve suda i nisu želeli da sarađuju i uhapse Valensiju. On će morati da ispuni svoje dužnosti i isplati nastala dugovanja od 18.000 evra. Ako već želi da pomogne svojoj ćerki, zašto odmah nije isplatio dug, već je dozvolio da ceo Ekvador sazna za nejgovu sramotu“, pita se Marin, advokat majke s kojom Ener Valensija ima ćerkicu.

S druge strane Gonzalo Vargas, advokat fudbalera Evertona, poručio je da se radi o "ličnim problemima koji će biti razrešeni uz pravnu pomoć". Svakako glupa situacija za napadača Karamela koji na Gudisonu pomenutu svotu zaradi za samo dva dana...

(FOTO: Action Images) 


tagovi

EkvadorEner ValensijaEngleskaEvertonhapšenjemeđunarodni fudbalPremijer ligareprezentacija Ekvadorareprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara