""
""

Fulamova rampa Junajtedu i Totenhemu za Sesenjona!

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.18. | 22:28

Ništa od transfera na zimu, čeka se leto

Svakog prelaznog roka priče o mogućem transferu golobradog vunderkinda Rajana Sesenjona ne jenjavaju. Isti je slučaj i ove zime, pošto se britanski mediji svakodnevno utrkuju da otkriju nove detalje, a pre svega - ko se to sve interesuje za najtraženijeg mladog levog beka na svetu.

Izabrane vesti

I ove zime prisutni su svi ostrvski velikani, u igri je čak i Sautempton, ali u centru pažnje su Totenhem i Mančester junajted koji bi Sesenjona rado videli u svojoj opremi već sada. Ali, kako saznaje britanski Telegraf, moraće da sačekaju (bar) do leta.

Navodno, Fulamov potpredsednik Toni Kan i jedan od najuticajnijih ljudi u klubu stavio je veto na Sesenjonov odlazak sa Krejven Kotidža u januaru, ma koliko ponude bile „teške“.

Ono što se u Fulamu nadaju jeste transfer na leto koji bi oborio apsolutno sve ostrvske rekorde za nekog tinejdžera, pa možda čak i najveći u istoriji među igračima mlađim od 20 godina.

Kan je čak i javno govorio o tome i kategoričkog je stava da transfera neće biti.
„Mnogo je spekulacija na tržištu, ali želim da kažem svima da Rajan ostaje u Fulamu i da neće ići nigde ove zime. Rajan je mnogo važan deo tima i mnogo smo zahvalni što će ostati s nama kako bismo ostvarili ciljeve“, rekao je Kan.

Isto će važiti i za Rajanovog brata blizanca Stivena, koji je takođe među cenjenijim mladim fudbalerima, a baš kao i Rajan igra levog beka. S tim da Stiven može da bude i štoper i desni bek, sve po potrebi.

Mada je još rano za takve prognoze, isti izvor tvrdi da bi braća Sesenjon mogli da ostanu u Fulamu i posle narednog leta, u slučaju da klub obezbedi povratak u Premijer ligu.

Dakle, mnogo je razloga za mali klub iz Londona da razmišlja o povratku u elitu. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČempionšipEngleskaEvropaFulamPremijer ligaRajan Sesenjon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara