"Stefan Šćepović"
"Stefan Šćepović"

Furiozan napredak za godinu dana: Stefan Šćepović potpisao za Seltik koga još boli gol njegovog tate (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.08.14. | 18:57

Škoti platili Sportingu iz Hihona skoro tri miliona evra, ugovor na četiri godine

Stefan ŠćepovićSezona iz snova, ugovor iz snova. Posle samo jedne godine u Sportingu iz Hihona, Stefan Šćepović menja klub i državu, u naredne četiri godine biće fudbaler Seltika. Srpski reprezentativac uspešno je prošao lekarske preglede u Glazgovu i u petak veče potpisao ugovor sa slavnim klubom.

Prema informacijama iz Škotske, Seltik će na račun Sportinga prebaciti 2,3 miliona funti (2,9 miliona evra), uz obavezu da doplati još između milion i milion i po evra (u zavisnosti od broja utakmica i golova), ali i procenat od naredne prodaje.

Izabrane vesti

Transfer je potvrdio menadžer Kelta, Ron Deila, oduševljen što je angažovao strelca 23 gola u minuloj sezoni španske Segunde:
Šćepović je drugačiji napadač od onih koje imamo. Sidraš je, više boravi u kaznenom prostoru od svih špiceva koji su nam na raspolaganju“.

Šćepović će najverovatnije u subotu biti promovisan na stadionu Seltik park, a osim u Špremijer ligi Škotske imaće priliku da pokaže golgetersko umeće i u Ligi Evrope, pošto je njegov novi klub smešten u Grupu D, ovog takmičenja, zajedno sa ekipama Slacburga, Dinama iz Zagreba i rumunske Astre.

Stefan Šćepoviću je Seltik sedmi klub u inostranstvu, a zanimljivo je da je njegov otac Slađan upravo protiv zeleno-belih postigao jedan od najznačajnijih golova u istoriji Partizana. Reč je o pogotku u 88. minutu utakmice revanša Kupa pobednika kupova u sezoni 1989/1990, koji je crno-belima uprkos porazu u Škotskoj (4:5) doneo prolaz dalje, zbog većeg broja golova u gostima (prvi meč 2:1).

Podsetite se tog detalja...

(FOTO: MN Press)


tagovi

Evropameđunarodni fudbalSeltikŠkotskaSrbijaStefan Šćepovićtransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara