"GAMEIRO U RAZGOVORU SA EMERIJEM IZ PERIODA U SEVILJI"
"GAMEIRO U RAZGOVORU SA EMERIJEM IZ PERIODA U SEVILJI"

Gameiro: Ne iznenađuje me sukob Emerija i Ben Arfe... Unaj ume da bude težak

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.10.16. | 19:07

Poznajem trenerove reakcije, razmišljanja... Ali, nema potrebe praviti buku

GAMEIRO U RAZGOVORU SA EMERIJEM IZ PERIODA U SEVILJI

Kevin Gameiro odlično zna kako se radi pod trenerskom palicom Unaja Emerija. Logično, proveo je tri godine igrajući za njega u dresu Sevilje, a u izjavi za Le Parizijen povremeni francuski reprezentativac otkrio je da Baskijac na klupi Pari Sen Žermena ume da bude težak.
"Emeri je dao veliki doprinos mom napretku i razvitku, iako nije bilo lako raditi sa njim svakodnevno. On je jedan od onih koji jedu, žive i spavaju razmišljajući o fudbalu. U osnovi, zaista je sjajna osoba. Kod njega uvek moraš da pružaš maksimum", izjavio je napadač Atletika iz Madrida.

Izabrane vesti

Situacija oko neigranja Hatema Ben Arfe bila je tema broj jedan u zemlji Trikolora prethodnih nedelja.
"Ne iznenađuje me sukob Emerija i Ben Arfe. Poznajem trenerove reakcije, razmišljanja, i odmah da vam kažem, nema potrebe praviti buku. Hatem će igrati. Emeri voli da vidi karakter svojih pulena".

Za kraj, letošnja investicija Jorgandžija vredna 41.000.000 evropskih novčanica osvrnula se na dosadašnji (ne)uspeh bivšeg šefa struke u redovima Svetaca.
"Francuska je komplikovana za njega. To je drugačija kultura i takmičenje je na različitom nivou. Nije lako. Nadam se da će uspeti, jer to zaslužuje. Veliki je radnik", poručio je Kevin Gameiro.

FOTO: (Action Images)


tagovi

Unaj EmeriPari Sen ŽermenKevin GameiroHatem Ben ArfaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara