"Velkov sa herojma Vidićem i Ferdinandom"
"Velkov sa herojma Vidićem i Ferdinandom"

Gde da tražiš Vidićevog naslednika? Na Balkanu naravno (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.12.13. | 12:31

Mančester junajted na pragu potpisivanja ugovora sa 17-godišnjim čudom iz Bugarske Stefanom Velkovim

Velkov sa herojma Vidićem i FerdinandomGurani su O’Šej, Ves Braun, Smoling, Evans i ko sve još ne, ali Mančester junajted na Ostrvu nije uspeo da pronađe igrače kadre da zamene veterane Nemanju Vidića i Rija Ferdinanda. Zato su ponovo zabacili udicu u inostranstvu i prema najavama iz Bugarske – upecali kapitalca! Naime, 17-godišnji Stefan Velkov na pragu je potpisivanja ugovora sa Crvenim đavolima.

Velkov je navodno već prošao lekarske preglede na Old Trafordu, pa je ostalo samo da se utanače poslednji detalji. Junajtedu se žuri jer situaciju prisluškuje i Arsenal.

Izabrane vesti

Mediji pišu da će sofijska Slavija na prodaji mladog vunderkida zaraditi oko dva miliona evra što nije zanemarljiva suma za igrača tog uzrasta. I to na mestu štopera.

Međutim, Velkov je od junskog derbija za prvi tim Slavije (imao je 16 godina i 227 dana) upisao već 19 nastupa za seniore, a standardan je i u U21 nacionalnom timu Bugarske. Takođe, u Mančester je stigao na probu, a očigledno da su treneri Junajteda imali šta da vide tokom prethodnih 10 dana.

Inače, za usluge 1,90 metara visokog defanzivca ranije su se interesovali i Juventus i Bazel.


tagovi

EngleskaEvropaPremijer ligaSlavija SofijaStefan Velkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara