""
""

General Kirilenko, Teodosić i Armija protutnjali kroz Atinu! CSKA opet na Fajnal foru (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.04.15. | 22:37

Ovo će slavnom moskovskom klubu biti četvrto uzastopno učešće na završnom turniru Evrolige, a poslednju titulu osvojio je 2008. godine. Teodosić ubacio pet poena za CSKA

Košarkaši CSKA plasirali su se na Fajnal for Evrolige, pošto su u Atini pobedili grčki Panatinaikos sa 77:54 (21:11, 16:21, 23:12, 14:11) i rešili četvrtfinalnu seriju u svoju korist sa 3:1

Izabrane vesti

Ovo će slavnom moskovskom klubu biti četvrto uzastopno učešće na završnom turniru Evrolige, a poslednju titulu osvojio je 2008. godine.

Andrej Kirilenko postigao je 13 poena i uhvatio 10 lopti, Nando de Kolo ubacio je 18 poena, dok je Miloš Teodosić u trijumfu učestvovao sa pet poena i dve asistencije.

Nikos Papas je bio najefikasniji kod atinskih Zelenih sa 11 poena, Džejms Gist postigao je poen manje, dok Demarkus Nelson nije uspeo da se upiše u strelce.

Moskovljani su vodili od početka utakmice, ali je Panatinaikos u završnici prvog poluvremena uspeo da se vrati u život i priđe na tri poena razlike. 

Armejci su pitanje pobednika konačno rešili u završnici treće deonice, kada su napravili seriju 17:2 i poveli sa 60:44. Od tog trenutka nije bilo povratka za domaćina, a CSKA je rutinski priveo meč kraju.

Završni turnir Evrolige igra se od 15. do 17. maja u Madridu, a plasman je već obezbedio turski Fenerbahče.

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

RusijaPanatinaikosMiloš TeodosićGrčkaEvropaEvroligaCSKA MoskvaAndrej Kirilenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara