"Fofana na današnjem meču"
"Fofana na današnjem meču"

Generalna proba: Beko Fofana menja Živkovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.02.16. | 19:36

Dva crno-bela tima savladala Teleoptik u mečevima zatvorenog tipa

Fofana na današnjem mečuVratio se Ismail Beko Fofana sa pozajmice iz Kine, a ako je suditi na osnovu poslednjih dešavanja priliku da igra za Partizan dobiće odmah. Napadač iz Obale Slonovače trebalo bi da bude rešenje Ivana Tomića na prolećnoj premijeri protiv OFK Beograda i to na poziciji - krila.

Na tom mestu šef struke crno-belih isprobao je Fofanu još tokom boravka na Kipru, a definitivnu potvrdu da na njega računa za duel sa Romantičarima dao je danas, kad ga je na test meču sa Teleoptikom poslao na desnu stranu terena, onu koju je jesenas pokrivao Andrija Živković.

Izabrane vesti

Mihajlović je bio dvostruki strelacKako Alen Stevanović, projektovan da u većem delu proleća, zameni zlatnog Orlića, nema pravo da igra u 23. kolu Superlige, jer je isključen u poslednjoj jesenjoj rundi protiv Borca (jedan meč pauze zbog dva žuta kartona), Tomić je posegao za rešenjem koje u ovom trenutku jedino deluje logično. I uklapa se u stil ofanziovnog Partizana, kakvom teži, jer će Romantičare, 20. feburara, napasti u formaciji 4-3-3, sa Božinovim kao centralnim, a Fofanom i Nemanjom Mihajlovićem na pozicijama krilnih napadača.

Inače, u poslednjem test meču prvi tim Partizana je savladao Teleoptik (5:2), uz dva gola Mihajlovića, po jedan Božinova, Fofane i Brašanaca, dok je za Optičare dvostruki strelac bio 19-godišnji Miloš Zjača.

Crno-beli su igrali u sastavu: Kljajić - Bandalovski, Miladin Stevanović, Gogua, Bogosavac - Everton, Brašanac, Ilić - Fofana, Mihajlović, Božinov.

Saša Ilić protiv OptičaraOvaj tim trebalo bi da igra i protiv OFK Beograda, uz dve napomene. Trebalo bi očekivati da se Marko Jovanović oporavi od lakše povrede skočnog zgloba zarađene u Nikoziji i zameni Sedrika Gogu, a i konačno rastumačiti sme li Everton Luiz na teren ili vuče suspenziju Fudbalskog saveza Švajcarske. U Humskoj 1 se još ne izjašnjavaju o tom slučaju.

Saša LukićParalelno sa ovim, Partizan je danas odradi još jednu kontrulu, takođe protiv Teleoptika, tako što su na terenu bili drugopozivci. Slavili su rezultatom 3:0, uz pogotke izdanaka svoje omladinske škole, Veljka Birmančevića, Dušana Vlahovića i Marka Golubovića.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanIvan TomićIsmail Beko Fofana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara