Goce, objasni Zvezdi kako se to radi!

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.06.18. | 10:23

Spartaks, prvi protivnik crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona, posle poraza od lidera ima još jedan težak posao

Spartaks je u prošlom kolu počišćen od lidera RFS-a, usled čega je skliznuo na petu poziciju letonskog prvenstva. Pred prvim protivnikom Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona je još jedan težak zadatak, pošto će u premijernoj utakmici 14. kola odmeriti snage sa Rigom (18.00).

Ambiciozni domaćin osnovan 2014. godine, na čijoj klupi sedi tvorac najvećeg uspeha u istoriji makedonskog fudbala Goce Sedloski (odveo Vardar u Ligu Evrope), ima najskuplji tim, u seriji je od tri minimalne pobede i izgleda je pronašao dobitnu formulu, kojom bi mogao da umeša prste u trci za titulu. Zanimljivo, najbolji strelac Rige i jedan od najefikasnijih igrača u ligi je srpski internacionalac Darko Lemajić (šest golova), dok kapitensku traku u redovima Spartaksa nosi takođe naše gore list Aleksandar Kosorić.

Izabrane vesti

Riga važi za jednu od tvrđih ekipa u elitnom rangu u Letoniji, šest od sedam mečeva (na kojima je slavila) viđen je identičan rezultat (1:0), a sa četiri trijumfa i po remijem i porazom kod kuće važi za i te kako neugodnog domaćina. Spartaks je, međutim, nakon uvodnog remija u Jelgavi dobio sva četiri gostovanja i na svakom od njih postizao je minimum dva pogotka. Dakle, nema sumnje da nas očekuje zanimljiv duel na stadionu Skonto.

Dodajmo još da je Riga dobila prvi međusobni susret ove sezone u Jurmali sa 1:0, te da je svaki ligaški dvoboj u prestonici okončan uz najviše dva pogotka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:00 5881 LET 1 Riga - Spartaks Jurmala ug 0-2 1,72
Ukupna kvota1,72

LETONIJA 1 - 14. KOLO

Utorak
18.00: (2,45) Riga (3,10) Spartaks (2,85)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Spartaks JurmalaLetonija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara