""
""

Godinu dana luta od kluba do kluba i nikako da se skrasi: Sedrik Gogua u Premijer ligi Rusije, ako se dokaže protiv NIkolića

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.17. | 18:56

Štoper stigao na probu

Partizan traži štopera, a jedan njegov bivši defanzivac traži klub. Sedrik Gogua, koji skoro godinu dana menja destinacije i krstari uglavnom po istočnoj Evropi, stigao je u Rusiju, da tamo pokuša da se izbori za ugovor.

Gogua se od ovog petka nalazi na probi u Rostovu, što je klub sa Dona potvrdio na zvaničnom sajtu. Uz detaljunu biografiju 22-godišnjeg defanzivca iz Obale Slonovače, navedeni su njegovi prethodni klubovi, kao i da je za vreme boravka u finskom SJK-u od navijača zavredeo nadimak Dominator.

Izabrane vesti

Rostov će u naredne dve sedmice testirati Sedrika Goguu tokom priprema u Austriji. Trener Leonid Kučuk proveriće ga na treninzima, ali i na dve kontolne utakmice. Jedna je zakazana protiv slovenačkog Kranja, a druga - interesantno - protiv Videotona na čijoj klupi od nedavno sedi bivši strateg beogradski crno-belih, Marko Nikolić.

Podsetimo, septembra 2016. Sedrik Gogua je napravio ozbiljan prekršaj, uhvaćen je u vožnji u alkoholisanom stanju, posle čega je napustio Partizan. U međuvremenu je pokušao da se izbori za ugovore na probama u kijevskom Dinamu, kazahstanskom Aktobeu i letonskoj Rigi. Nije vredelo. Možda se skrasi u Rusiji...

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanPremijer ligaProbaRostovRusijaSedrik GoguaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara