"Huan Martin Del Potro"
"Huan Martin Del Potro"

Gofan bolji od Delpa, Lopez poslao Ferera kući

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.10.16. | 12:12

Dve velike zvezde svetskog tenisa zaustavljene u prvom kolu šangajskog mastersa

Huan Martin Del PotroVeć u prvom kolu šangajski masters je ostao bez dve velike zvezde. Takmičenje na samom startu završili su Huan Martin del Potro i David Ferer.

Argentinski as je "pao" nakon velike borbe u tri seta sa sve boljim Belgijancem Davidom Gofanom koji je slavio sa 4:6, 6:3, 7:5. Njegov sledeći protivnik je Benoa Pare. Francuz je bio bolji u oba dosadašnja obračuna sa Gofanom, ali verujemo da će ovoga puta ipak Belgijanac odneti ''ceo plen''.

Izabrane vesti

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Iskusnog Davida Ferera je izbacio je njegov sunarodnik, takođe iskusni Felisijano Lopez, isto u tri seta sa 7:6 (3), 4:6, 7:6 (4). Pobednik ovog meča ide na boljeg iz susreta između Agrentina Gvida Pelje i Amerikanca Džeka Soka.

Meč prvog kola u kineskoj luci odigrali su i Nik Kirijos i Sem Kveri, a završen je trijumfom mladog Australijanca sa 6:4, 6:4. Kirijos u drugoj rundi prvi put u karijeri igra sa nemačkim teniserom Mišom Zverevim, a u meč ulazi kao veliki favorit.

Grigor Dimitrov nastavlja sa odličnim partijama i sada je pred njim pao Francuz Rišar Gaske sa 6:4, 6:4. Bugarin će u drugom kolu ukrstiti rekete sa snažnim Kanađaninom Vasekom Pospišilom kojeg je savladao tri puta u isto toliko mečeva.

Igre i kvote za masters u Šangaju potražite na mozzartbet.com.

(foto. Action Images)


tagovi

ŠpanijaKinaHuan Martin Del PotroFelisijano LopezDavid GofanDavid FererBelgijaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara