"Gogua i Nikolić"
"Gogua i Nikolić"

Gogua o Nikoliću: Dobra osoba, dobar i trener

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.08.16. | 13:36

Partizanov štoper kaže da su igrači srećni što su dobili za trenera baš bivšeg stratega Olimpije

Gogua i NikolićOduševljenje u svlačionici Partizana. Kako i ne bi bilo, kad su igrači navijali da Marko Nikolić bude izabran za novog šefa stručnog štaba. Njegova promocija u naslednika Ivana Tomića dopala sve svima: ne samo fudbalerima koji su u prethodnom mandatu imali prilike da sarađuju sa 37-godišnjim stručnjakom, već i strancima.

Među njima je i Sedrik Gogua, štoper crno-belih koji uverava da je dolazak nekadašnjeg trenera Rada i Olimpije sjajan potez uprave kluba.
Čuo sam sve najbolje o Marku Nikoliću. Igrači su veoma srećni što je došao za našeg trenera. Mnogi su mi preneli da je reč o dobrom strategu, prijatelju i osobi koja zna da razmrda ekipu“, poručio je Gogua.

Izabrane vesti

Internacionalac iz Obale Slonovače ovih dana je, neočekivano, postao meta medija, jer su pojedini, naročito tabloidni, želeli da od njega saznaju kako reaguje na činjenicu da je Marko Nikolić prethodni klub, ljubljansku Olimpiju, napustio pod pritiskom slovenačke javnosti i navodnog rasističnog napada na Blesinga Elekea, koga je neoprezno, u finišu jedne utakmice, nazvao „crnim idiotom“, što su zabeležile TV kamere.
Vrlo dobro znam šta su mediji i kako funkcionišu. Često se dešava da neke vesti plasiraju u vidu senzacije. Ne zanima me šta piše u vestima, jer mi pričamo samo na terenu. Za mene je najbitnije da je neko dobra osoba, a Marko Nikolić je baš takva“, dodao je Gogua.

Povratnički debi Marka Nikolića na klupi Partizana zakazan je za nedelju od 19 časova protiv Vojvodine u Humskoj 1. U tom meču viceprvak Srbije traži prvu pobedu posle četiri zvanična meča na kojima je zabeležio tri remija i poraz, uz gol razliku 1:2.
Sviđa mi se Beograd, ovde sam stekao dosta prijatelja. Svi ovde funkcionišemo kao porodica, to je najvažnije“, dodao je Sedrik Gogua.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaSedrik GoguaFK PartizanMarko NikolićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara