Gojko Kačar ponovo u Vošinoj opremi

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.07.18. | 15:08

Lep povod za zadovoljstvo navijača novosadskog superligaša

Vojvodina je imala želju da vrati u klub nekadašnjeg kapitena Gojka Kačara, ali bio je to preveliki zalogaj za čelnike novosadskog superligaša. Ipak, bivši reprezentativac Srbije ovih dana ponovo nosi opremu matičnog kluba.

S obzirom na to da mu je sa Augzburgom istekao ugovor, Gojko se trenutno nalazi u Novom Sadu, a dok čeka da vidi gde će nastaviti karijeru, formu održava trenirajući zajedno sa prvotimcima crveno-belih. Kačar je bio dugogodišnja želja večitih rivala, na posletku i Vojvodine, ali je iskusni univverzalac odbijao mogućnost povratka u srpski fudbal.

Izabrane vesti

Gojko Kačar je dete FK Vojvodina, gde je prošao kompletnu omladinsku školu, a član prvog tima je bio od 2003. do 2008. godine, kada je za rekordan transfer u klupskoj istoriji (3,2 miliona evra) prešao u berlinsku Hertu. Interesantno je to da je, u tom trenutku, iako mu je prirodna pozicija zadnji vezni, Kačar zajedno sa Stevanom Jovetićem bio prvi na listi strelaca u Super ligi. Za Vošu je ukupno odigrao 78 utakmica i postigao 16 golova, a ljubiteljima fudbala u sećanju je i dalje i to da je na jednom meču između mladih reprezentacija Srbije i Mađarske postigao čak pet golova.


tagovi

Gojko Kačar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara