""
""

Golman Novog Pazara baš nagrabusio: Stradala jagodična kost, slomljen nos... Sikimić ga posetio (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.08.16. | 21:18

Nema oštećenja vida kod Mladena Živkovića

Novi Pazar jeste poražen, fudbal u tom gradu pretrpeo je još jedan udarac ispod pojasa, ali rezultat i prekid utakmice sa Crvenom zvezdom nisu detalji koje će najviše sa današnjeg susreta pamtiti Mladen Živković. Golman Novog Pazara ima prečeg posla, da se oporavlja od povrede glave zadobijene tako što ga je napadač gostujuće ekipe Predrag Sikimić nesmotreno zakačio kopačkom.

Tom prilikom 27-godišnji Požarevljanin je izvukao deblji kraj. Odmah je zamenjen, pa kolima hitne pomoći prebačen u Gradsku bolnicu, a odatle u Klinički centar u Beogradu.
Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. Iako smo u prvi mah sumnjali da ima i frakturu lobanje, skener je pokazao drugačije. Ipak, povrede su ozbiljne i zbog toga je morao da bude prebačen za Beograd, gde će mu biti urađena hirurška intervencija”, predočio je Jasmin Džogović, fizioterapeut u stručnom štabu Novog Pazara, u izjavi za Radio sto plus.

Izabrane vesti

Prema njegovim rečima, Mladen Živković ima velike podlve isopod oka, a posle oftalmološkog pregleda ustanovljeno je da, zasad, nema oštećenja vida.

Podsetimo, Predrag Sikimić posle tog starta dobio crveni karton, dok je napuštao teren došlo je do izliva nezadovoljstva domaćih navijača, pa je utakmica na 15 minuta prekinuda.

Sikimić je po njenom završetku posetio Mladena Živkovića u bolnici. Tom prilikom nekadašnji saigrači iz Smedereva su se rukovali, što potvrđuje da su zaboravili na incident.

 


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag SikimićNovi PazarMladen Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara