"Vladan Milojević"
"Vladan Milojević"

Golovi su Čukina muka: Protivničkim golmanima suđeno da budu najbolji na Brdu

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.08.14. | 23:02

"Posle onoliko promašenih šansi nisam znao šta da im kažem. Gledaju oni mene, gledam ja njih", kaže Vladan Milojević, razočaran posle remija sa Novim Pazarom

Vladan MilojevićŠanse su se ređale kao na traci, ali lopta jednostavno nije htela u gol, pa je Novi Pazar odneo bod sa Banovog brda. Trener Čukaričkog Vladan Milojević kao da počinje da sumnja u tezu da je sreća okrenula leđa njegovom timu. Ali, logično objašnjenje ne može da pronađe.
"Postojao je samo jedan tim na terenu. Toliko smo šansi da smo imali u prvom poluvremenu da mi se čini da bi, kojim god rezultatom da smo pobedili, bilo malo. Ovo nam se već prečesto dešava na našem stadionu. Zaista ne znam razlog, ali već postaje smešno. Sve raspoložive snage sam ubacio, Stojiljkoviću smanjio minutažu zbog problema sa povredama", počeo je Milojević pre no što je na plastičan način objasio koliko su utučeni u Čukaričkom posle remija od 1:1.
"Nisam znao šta da igračima kažem u svlačionici. Gledaju oni mene, gledam ja njih... Izgleda da je sušeno da protivnički golman bude igrač utakmice na našem stadionu. Budakoviću svaka čast, ona odbrana posle žabice Pavlovića retko se viđa".

Kolega iz Novog Pazara Dragi Kanatlarovski mogao je samo da prizna da se njegova ekipa večeras provukla kroz iglene uši.
"Nismo postojali prvih 15 minuta. Mnogo prilika je imao Čukarički, naročito u prvom poluvremenu, u drugom smo napravili nekoliko prilika za gol, na kraju i kaznili domaćina za neiskorišćene šanse. Videlo se da nam nedostaje klasičan kreativac koji bi dao završni pas, ali nadamo se da će iz nedelje u nedelju biti sve bolje".

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

ČukaričkiDragi KanatlarovskiNovi PazarSrbijaSuperligaVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara