""
""

Golovi u Njujorku, na obe strane!

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.10.17. | 16:22

I Red Bulsi i Vankuver suočeni sa brojnim kadrovskim problemima

Lider Zapadne konferencije Vankuver izlazi na megdan Njujork Red Bulu, s tim da je razlika između njih svega osam bodova. Pored toga, Njujork na svom terenu nije poražen na šest prvenstvenih mečeva, budući da je posle tri vezana trijumfa, ostvario identičan broj nerešenih rezultata.

Izabrane vesti

Eliminacija iz Lige šampiona biće dodatna motivacija domaćim fudbalerima, naročito zbog činjenice da znatno bolja izdanja pružaju kod kuće nego na strani. Ono što najviše zabrinjava trenera Hesea Marša jeste podatak da je poslednja pobeda ostvarena još sredinom avgusta, tako da je i šesta pozicija "bingo" za ekipu iz Velike jabuke.

Duel sa Vankuverom propustiće povređeni štoper Kolin i vezista Grelja, dok zbog reprezentativnih obaveza u protokolu neće biti defanzivci iz Paname Muriljo i Eskobar.

Za razliku od Njujorka koji nikako ne uspeva da pronađe pravu formu, Vankuver na Red Bul Arenu dolazi sa statusom vodećeg tima na Zapadu sa četiri boda više od prvog pratioca Portlanda. Na devet proteklih susreta u MLS-u popularne Kapice su pretrpele samo jedan poraz. Nakon neuspeha na gostovanju Sijetlu, Vankuver se vratio pobedničkim navikama upisavši minimalan trijumf protiv Kanzas Sitija. 

Očekuje se da protiv Njujorka zaigraju potpuno otvoreno, mada je Karl Robinson sočen sa velikim problemima usled povreda. Izvesni su izsotanci štopera Edgara, vezista Laba i Levisa, zatim napadača Mezkida, a reprezentativne obaveze onemogućile su štopera Votsona i napadače Bolanoza i Rejna da pomognu saigračima u borbi za još jednom pobedom.

S obzirom na tradiciju, trenutne forme i probleme na obe strane, pametno bi bilo bežati od konačnog ishoda i opredeliti se za golove koji ne bi trebalo da izostanu na obe strane.

Subota
23.00: (1,60) Njujork (3,70) Vankuver (5,30)

Nedelja
02.00: (4,80) Minesota (3,50) Kanzas (1,70)
03.00: (3,70) Kolorado (3,35) Dalas (1,95)

(FOTO: Action Images)


tagovi

MLSNjujork Red BulsVankuver Vajtkeps

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara