Golubovi poleću na krilima evropskog uspeha, u Mačvi ponosni i zabrinuti

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.07.18. | 09:41

Danas se igra poslednji meč prvog kola Superlige Srbije

Na krilima plasmana u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, subotički Spartak na neutralnom terenu u Kuli dočekuje Mačvu u poslednjoj utakmici prvog kola Superlige Srbije (17.00).

U taboru Golubova priželjkuju tri boda na otvaranju šampionata.
"Šapčani su nam poznati, prošle sezone smo igrali četiri puta. Dobro organizovan tim predvodi odličan šef struke. Imaju prepoznatljiv stil igre, međutim, i mi smo se dobro spremili za predstojeći duel. U meč ulazi s ciljem da se prikažemo u što boljem svetlu", rekao je Nemanja Glavčić za Sportski žurnal i dodao da će biti neobičan ambijent, s obzirom da Spartak prvi put igra u Kuli.

Izabrane vesti

Sa druge strane, trener Šapčana Dragan Aničić je ponosan, ali i zabrinut.
"Pred nama je naporna sezona, novi izazov, jer treba da potvrdimo dosadašnje uspehe, ujedno i podignemo lestvicu na viši nivo. Od prošlosti se ne živi, ali je činjenica da smo u proteklih godinu dana stekli dosta iskustva. Kao trener mogu da budem ponosan, jer su Matić i Milinković zaslužili odlazak u inostranstvo, što je nesporna potvrda kvalitetnog rada u klubu. Istovremeno, dobio sam dodatne razloge za brigu, jer smo ostali bez četvorice značajnih igrača. Taj nedostatak moramo da nadoknadimo što pre, ali ne smem da pominjem imena željenih pojačanja", rekao je Aničić.

Konkretno o Spartaku...
"Činjenica da Subotičani uspešno igraju u Evropi najbolje govori o kvalitetu ekipe, koja je u poslednje vreme uradila mnogo dobrih stvari. Odlično se poznajemo, savladali smo ih u Šapcu, nesrećno poraženi na gostovanju u Subotici, a uspeli smo da ih eliminišemo iz kupa. Oni su u međuvremenu doveli dosta novih igrača, a mi ostali bez četvorice bitnih, ali to neće uticati na rezultat niti promeniti naš stil igre. Zna se da teško pobeđujemo, ali jhoš teže gubimo. Ukoliko se kockice slože možemo se nadati uspehu", podvukao je Aničić za Žurnal.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:00 2706 SRB 1 Spartak S. - Macva ug 0-2 1,85
Ukupna kvota1,85

SUPERLIGA, 1. KOLO:

Petak:

Crvena zvezda - Dinamo Vranje 3:0 (1:0)
/Jovančić 41, Joveljić 51, Jevtović 76/

Vojvodina - Mladost 1:1 (1:1)
/Fofana 13 - Dimić 29/

Subota

Čukarički - Zemun 1:1 (1:0)
/Ovusu 25 - Simić 61/

Voždovac - Bačka 1:0 (1:0)
/Ješić 4/

Napredak - Rad 1:0 (1:0)
/Vukanović 7pen/

Nedelja

Radnik - Partizan 1:0 (0:0)
/Zlatanović 51/

Radnički - Proleter 3:1 (2:0)
/Mrkić 10, Nikodijević 28, 77 - Krstevski 88/

Ponedeljak:
17.00: (1,60) Spartak (3,70) Mačva (5,40)

*** Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

sportsko klađenjeDragan AničićNemanja Glavčić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara