"Dru Gordon"
"Dru Gordon"

Gordon: Zauvek ću pamtiti Grobare i Duleta Vujoševića!

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.13. | 12:41

Partizan se oprostio od, statistički, najboljeg igrača ove sezone

 

Dru GordonSve je jasno kao dan – Partizan pred start Superlige Srbije ostaje bez najkorisnijeg igrača na parketu. Američki krilni centar Dru Gordon će u narednom periodu igrati za italijanski Dinamo Sasari, a u intervjuu za “Sportski žurnal“ ističe da će njegov odlazak doprineti da Žofri Lovernj ima veću minutažu, kao i da će to biti "dobro za budućnost ekipe".
“Žofri će imati šansu da igra, samim tim i da svi zajedno rastu kao tim. Ipak svi imaju ugovore na nekoliko godina. Ovo će sigurno biti dobro za budućnost ekipe“, rekao je Gordon, a zatim nastavio:
“Znate li vi koliko je ovo mesto meni delovalo ludo kada sam došao? Nikada nisam sreo tako strastvene ljude koji toliko vole tim i, iskreno, nisam ogao da sanjam kako ću se osećati kada budem napuštao klub. Sada, pošto znam sve, kakvi su navijači, igrači, ljudi u Beogradu, moga da kažem: ’Partizan će mi mnogo nedostajati! Ovaj klub mi izuzetno znači“.

Izabrane vesti

Isto tako, sjajnom Amerikancu mnogo znače i Grobari, ali i Dule Vujošević...
“Uvek ću pamtiti koliko je svaka utakmica bila nabijena takmičarskim nabojem, sa ogromnim značajem. I koliko su nas navijači voleli, koliko vole ovaj klub. Imam ogromno poštovanje za sve te ljude“, rekao je Gordon, a zatim rekao i nekoliko reči za “svog učitelja Vujoševića:
“Dule Vujošević je odličan trener, pravi učitelj. Uz njega sam mnogo napredovao. Ideja je da svi moraju da uče i da svakog dana budu bolji. Boravak ovde mi je pomogao i sigurno će mi mnogo značiti u nastavku karijere“, podvukao je 22-godišnjak.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dru GordonDuško VujoševićEvropaJadranska ligaFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara