""
""

Gordonov menadžer odgovorio Vujoševiću: Krivicu snosi samo Partizan!

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.03.13. | 23:53

Bili Dafi kaže da su crno-beli u dva navrata prekršili dogovor i da je svaki napad na njegovog klijenta neprofesionalan i nepravedan

Iziritiran onim što je Duško Vujošević ispričao o njegovom klijentu, menadžer Drua Gordona obratio se javnosti saopštenjem u kome je naveo da je Partizan jedini krivac zbog razlaza.

Prenosimo vam pismo Bilija Dafija.

Izabrane vesti

"Svaki napad na gospodina Gordona je i nepravedan i neprofesionalan. Jednostavna činjenica je da je Gordonov ugovor prekršen od strane kluba u januaru zbog neplaćanja honorara igraču. Uprkos kršenju ugovora, Dru Gordon je nastavio da trenira i igra sa potpunim poverenjem. Kao firma koja predstavlja više od 80 igrača širom Evrope na najvišim nivoima, mi smo osetljivi na ekonomske izazove većine klubova. Uz naše puno razumevanje ova specificna situacija je postala nepodnošljiva, pa smo podneli zahtev za oslobađanje Gordona koje je klub odobrio. Klub se u sporazumu složio da se očuva profesionalno i lično dostojanstvo Gordona, što je sada takođe prekršeno. Ponosni smo na način na koji se Gordon ponašao u ime Partizana i on ne zaslužuje nikakve negativne komentare iz kluba", naveo je u svom pismu Dafi.

(foto: MN Press)


tagovi

Dru GordonEvropaJadranska ligaFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara