"Jovanovići - Branislav i Marko slave Partizanovu titulu 2010."
"Jovanovići - Branislav i Marko slave Partizanovu titulu 2010."

Gotov posao: Jovanović je Partizanov do 2017!

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.08.15. | 11:49

Crno-beli u ponedeljak promovišu pojačanje na poziciji zadnjeg veznog

Jovanovići - Branislav i Marko slave Partizanovu titulu 2010.Hoće - neće. Hoće - neće. Na kraju, ipak, hoće Branislav Jovanović u Partizan! Njegova želja nijednog trenutka nije bila sporna, a kad su i crno-beli poboljšali uslove sve dileme su otklonjene, pa će zadnji vezni Hapoela iz Akre ponovo obući dres kluba iz Humske 1.

Iskusni fudbaler sredine terena, koji je poslednje dve godine proveo u Izraelu, tokom vikenda je dobio ponudu da se vrati u Beograd, u međuvremenu završio administartivne poslove sa dosadašnjim poslodavcima i izdejstvovao da kao slobodan igrač stigne na Topčidersko brdo, kako bi bio jedan od aduta trenera Zorana Milinkovića u Ligi Evrope, ali i nameri da se odbrani šampionska titula u Srbiji.

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta, Jovanović je sa čelnicima Partizana precizirao sve detalje saradnje, večers bi trebalo da sleti u Beograd, u ponedeljak će proći lekarske preglede, a pod uslovom da sve bude u redu potpisaće ugovor na dve godine, uz opciju produžetka za još 12 meseci.

Biće to njegov drugi mandat u Humskoj 1, s obzirom da je u sezoni 2009/2010 odigrao za crno-bele 21 utakmicu i postigao dva gola, na taj način pomogao u odbrani titule i sa njima igrao grupnu fazu Lige Evrope, protiv Tuluza, Briža i Šahtjora. Upravo će njegovo iskustvo biti od dragocene pomoći ekipi pred mečeve protiv Atletik Bilbaa, AZ Alkmara i Augzburga.

Branislav Jovanović će 21. septembra napuniti 30 godina, a tokom karijere igrao je za Jedinstvo iz Surčina, Beograd, kiparski Etnikos iz Anhe, kruševački Napredak, Partizan i Rad, dok je za dve godine u dresu Hapoela zabeležio 55 utakmica i postigao tri gola.

Osim njega, do kraja prelaznog roka Partizan će pojačati Miloš Krasić (u ponedeljak dolazi na pozajmicu iz Fenerbahčea), a u toku su završni pregvori sa levim bekom poljske Lehije iz Gdanjska, Nikolom Lekovićem.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaprelazni rokFK PartizanBranislav Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara