Gotovo: Ode Radovanović za 4.000.000 evra! Stiže i Hadžijev sin

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.01.19. | 22:53

Srbin napušta Kjevo

Posle prodaje Kšištofa Pjonteka u Milan, Đenova se rastrčala na sve strane i niže pojačanja jedno za drugim. Sledeći je Ivan Radovanović!

Italijanski mediji javljaju da je Đenova danas dogovorila transfer 30-godišnjeg srpskog veziste iz Kjeva. Grifoni će Letećim magarcima za Radovanovića isplatiti obeštećenje u visini od 4.000.000 evra. On se nekoliko puta tokom karijere pominjao kao želja Đenove, ali nikada nije došlo do transfera. Prva meta Đenove je ove zime bio Rade Krunić iz Empolija, ali Toskanci nisu želeli da spuste cenu ispod 10.000.000 evra i klub sa Marasija je rešio da dovede Radovanovića.

Izabrane vesti

Italijanski mediji najavljuju da će Srbin u ponedeljak doputovati na lekarske preglede i potpis ugovora, a da će već u utorak biti pod komandnom palicom Ćezarea Prandelija.  Prelazak u Đenovu je svakako korak napred za iskusnog vezistu koji već 11 godina igra u Italiji. Došao je kao talentovani Partizanov klinac u Atalantu, a potom nosio dresove Pize, Bolonje, Novare i Kjeva. S obzirom da se tim iz Verona nalazi u gotovo bezizlaznoj situaciji u borbi za opstanak, Radovanović ima mnogo bolje šanse da prelaskom u Đenovu i naredne sezone igra Seriju A. Inače, Kjevo je već našao zamenu. Dogovorena je pozajmica Asana Dijusea iz Sent Etjena.

Osim njega, Đenova je ugovorila i još dva transfera. Reč je o suprtalentovanom Janisu Hadžiju iz rumunskog Vitorula i njegovom siagraču Tudoru Baluci. Za tandem mladih Rumuna će klub sa Marasija ispaltiti 3.000.000 evra, a dogovoreno je da se priključe tek na kraju sezone i da do tada ostanu u Vitorulu kao pozajmljeni igrači.

Podsetimo, Đenova je u poslednjih 48 sati završila i transfere Stefana Sturara iz Juventusa, Tonija Sanabrije iz Betisa i talentovanog Mađara Andraša Šefera.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Ivan RadovanovićZimski prelazni rok 2019Janis Hadži

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara