"Petar Grbić"
"Petar Grbić"

Grbić izabrao Tursku: Ponovo saigrač sa Lukačem, stiže kao zamena za Lomanu Lualuu

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.01.16. | 08:48

Prema pisanju Sportskog žurnala nove klupske kolege biće mu i Bruno Mezenga, Ugo Rodaljega...

Petar GrbićNemanja Mihajlović je dobio zeleno svetlo da se priključi Partizanu, novi trener Ivan Tomić mnogo očekuje i od Alena Stevanovića, a u takvoj situaciji Petar Grbić je procenio da je za njega najbolje da ode. U konkurenciji Južne Koreje i Turske izabrao je evropsku varijantu, pa će prema informacijama Sportskog žurnala karijeru nastaviti u Ahisaru.

Crnogorski krilni fudbaler je u utorak uveče otputovao za Tursku i sada ga, piše dalje Žurnal, samo lekarski pregledi dele od potpisivanja ugovora sa klubom koji je u jesenjem delu sezone predstavljao jedno od najprijatnijih iznenađenja u Super ligu. Sa Milanom Lukačom, Grbićevim  nekadašnjim saigračem iz Humske na golu, Ahisar se nalazi na deobi petog mesta na tabeli sa Istanbul Bašakšehirom, samo bod iza Kasimpaše i Galatasaraja, doduše poprilično iza timova koji se bore za titulu Bešiktaša i Fenerbahčea.

Izabrane vesti

Lukač nije nama u Srbiji jedino poznato lice u svlačionici Ahisara. Tu je i bivši napadač Crvene zvezde Bruno Mezenga, najbolji strelac je iskusni Kolumbijac Ugo Rodaljega, nekadašnji napadač Fulama i Vigana, dok Grbić stiže kao zamena za još jednog premijerligaškog fudbalera Lomanu Lualuu, koji je ove sezone napustio tim. Kao domaćin Ahisar do izgradnje svog novog stadiona igra u Manisi.

U svakom slučaju, rastanak Grbića i Partizana u kojem je 27-godišnji Podgoričanin umeo samo na trenutke da zablista, ali nije mogao da vihorne prodore po desnom krilu pretvori u stalnu opasnost po protivnika. Stoga ove sezone samo 549 superligaških minuta na terenu, gol protiv Mladosti i četiri asistencije.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

TurskaSuper ligPetar GrbićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara