"Grendi Perozo"
"Grendi Perozo"

Grendija Peroza izdalo strpljenje, Zvezda otpala

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.01.13. | 17:50

Crveno-beli previše oklevali, pa će morati da iskopaju drugog igrača na mestu štopera. Uprava odustala i od Žila Ngoma

Grendi Perozo

Spisak želja sportskog direktora Zorana Stojadinovića sve je tanji, pošto njegovi kandidati za dres Crvene zvezde polako otpadaju iz kombinacija. Prvobitno je ih je bilo trojica, a sada je taj broj spao na jednog, s obzirom da će Grendi Perozo i Žil Ngomo fudbalsku sreću potražiti na nekom drugom mestu.

Izabrane vesti

U slučaju Ngoma je, doduše, posle detaljnije analize procenjeno da on nije materijal za klub iz Ljutice Bogdana, dok je reprezentativac Venecuele Perozo izgubio strpljenje, pa se odlučio da karijeru nastavi u otadžbini - u dresu Deportivo Takire.

Iskusni štoper (26) je dogovor sa novim klubom postigao još pre nego što je obelodanjeno da je Zvezda zainteresovana za njegove usluge, ali je srpskom vicešampionu ostavio rok do 31. decembra da se odluči i konkretno kaže: da ili ne?

U Zvezdi su očigledno zanemeli, pa se Perozo okrenuo na drugu stranu i priključio treninzima Takire, dok će crveno-beli morati da pronađu drugo rešenje za nesigurnu štopersku liniju.

Pominjali su se Danijel Mojsov i Miloš Kosanović, ali se čini da će ni oni neće biti lak plen. Mojsov će sva je prilika u inostranstvo (pominje sa Hanover), dok trener Krakovije ne želi da se odrekne Kosanovića.

(FOTO: deportivotachira.com)


tagovi

FK Crvena zvezdaDeportivo TačiraGrendi PerozoSrbijaSuperligaVenecuela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara