"Grobari u Lubinu"
"Grobari u Lubinu"

Grobari tražili smenu Ivana Tomića

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.07.16. | 09:23

Uprava, pak, veruje aktuelnom šefu struke

Grobari u LubinuProgovorila je i južna tribina. Prst krivice uperila je ka klupi. Prema mišljenju Grobara najveći krivac za eliminaciju Partizana sa evropske scene je – Ivan Tomić.

Navijači crno-belih označili su trenera prvim i najodgovornijim za ispadanje od Zaglebja, pa su čelnicima kluba, dan po povratku iz Poljske, preneli stav da bi zarad opšteg interesa trebalo da dođe do promene šefa stručnog štaba.

Izabrane vesti

Dali su mu sve, sad je vreme da mu kažu - hvala!

Predstavnici Grobara, koji su inače bili uz ekipu u Lubinu u četvrtak veče, obratili su se generalnom direktoru Milošu Vazuri zahtevom za smenu Ivana Tomića, obrazlažući da ne vide kako on, posle neuspeha na startu sezone, može dalje da vodi tim. Šuška se čak i da bi voleli da na klupi svog kluba vide stranca.

Ivan Tomić sa saradnicima iz stručnog štabaVazura, s druge strane, zajedno sa ostalim članovima uprave, odnosno Privremenog organa koji vodi klub u iščekivanju Skupštine (12. septembra) zagovara ideju da Tomić ostane trener, pa će naredni dani ponuditi odgovor na pitanje koje je postalo jedno od prioritetnih od četvrtka večem, kad je Parni valjak, posle samo dve utakmice, završio učešće u Evropi za ovu sezonu.
Održaćemo sastanak Privremenog organa uprave, na kome će sportski sektor, trener Ivan Tomić i sportski direktor Ivica Iliev, podneti izveštaje, pa ćemo posle toga videti šta i kako dalje“, kratko je poručio Miloš Vazura, generalni direktor kluba iz Humske 1.

Sastaju se u ponedeljak: Jovičić, Vučelić i IlievTakođe, Grobari smatraju da Ivica Iliev nije kriv za eliminaciju i da je kao sportski direktor učinio sve kako bi Tomiću blagovremeno doveo pojačanja na kojima je ovaj insistirao. Podsetimo, Iliev je jedini čelnik Partizana koji je preuzeo odgovornost za ispadanje iz Evrope, posle čega je rekao da je 100 odsto uz trenera i da on nije kriv.

Partizan u nedelju od 19 časova na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, utakmicom protiv Bačke, otvara novu sezonu Superlige. Možda se tom prilikom oglase Grobari.

(FOTO: FK Partizan, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiloš VazuraIvan TomićGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara