"Marko Vejinović"
"Marko Vejinović"

Gudelj slavio u srpskom derbiju! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.11.14. | 20:16

AZ Alkmar golom amerikanca Johansona produbio krizu Vitesea iz Arnema. Gosti za koji su igrali Vejinović i Dauda uputili 29 šuteva ka golu Alkmara, ali nisu zatresli mrežu

Marko VejinovićAlkmar je produbio krizu Vitesea. Ekipa iz Arnema već pet sedmica ne zna za pobedu u prvenstvu Holandije, a so na ranu stavio im je AZ Alkmar. Ekipa našeg Nemanje Gudelja pobedila je sa 1:0 tim za koji su od prvog minuta igrali potencijali reprezentativac Srbije Marko Vejinović i bivši napadač Crvene zvezde Abiola Dauda.

Odlučujući trenutak utakmice desio se u 14.minutu. Mladi spoljni igrač Az Alkmara Haje odlično je centrirao sa leve strane, a zaboravljen u šesnaestercu gostiju bio je amrički napadač Johanson. Usledio je trzajm glavom i - mat.

Izabrane vesti

Pucalo je na sve strane u nastvaku susreta. Vitese je imao nekoliko izglednih prilika da postigne gol i izbegne poraza, ali gostujući igrači bili su prilično smušeni pred golom Az Alkmara. Vitese je ostao na koti od 16 bodova i trenutno je bliži zoni ispadanja nego sredini tabele. Prema izveštajima holandskih medija Nemanja Gudelj je pružio solidnu partiju na mestu desnog veznog, dok mladi reprezentativac Srbije Uroš Đurđević nije bio ni na klupi za rezerve Vitesea.

EREDIVIZIJA, 13.KOLO

AZ Alkmar - Vitese 1:0 (1:0)
/Johanson 14/

Go Ahed Igls - NAC Breda 2:0 (2:0)
/Reimerik 12, Šalk 29/

19.45 Fejnord - Dodreht

20.45 Ajaks - Herenven

20.45 Viljem - Ekcelzior

NEDELJA

12.30 Groningen - PSV Ajndhoven

14.30 Herakles - Den Hag

14.30 Cvole - Tvente

16.45 Utreht - Kambur


tagovi

Abiola DaudaAZ AlkmarEredivizijaEvropaHolandijaMarko VejinovićVitese

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara