"Gulam protiv Andrea Širlea"
"Gulam protiv Andrea Širlea"

Gulamov stravičan razvojni put: Pre godinu i po dana koštao 3.000.000, sada ni 15.000.000 nije dovoljno

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.06.15. | 12:25

Napoli glatko odbio ponudu Čelsija za reprezentativca Alžira

Gulam protiv Andrea ŠirleaFilipe Luiz se nije najbolje snašao na Stamfordu, pa se sve češće pominje mogućnost da se vrati u madridski Atletiko, a Žoze Murinjo sebi ne sme da dozvoli da ostane samo sa Sezarom Aspilikuetom na mestu levok beka. Iskusni trener Čelsija uvek tačno zna šta želi, pa je prema naovdima Korijere delo Sporta u Napulj već stigla zvanična ponuda za Fauzija Gulama.

Međutim na San Paolu se nisu ni zamislili. Napoli je glatko odbio ponudu od 15.000.000 evra za 24-godišnjeg reprezentativca Alžira. Bez obzira na to što ga je pre samo godinu i po dana iz Sent Etjena doveo za svega 3.000.000 evropskih novčanica. Ovaj put navodno nije stvar u novcu. Prosto, Napolitanci ne žele da traže novog levog beka kada su ovim više nego zadovoljni. Gulam je u tek završenoj sezoni odigrao 39 utakmica, upisao pet asistencija i od njega se očekuje samo da nastavi u istom ritmu.

Izabrane vesti

Učini li to zaista nema sumnje da će najveći evropski klubovi sve češće kucati na vrata kluba sa juga iz Italije. Sve dok i Aurelio De Laurentis ne kaže: Da, dosta je.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija APremijer ligaNapoliItalijaFauzi GulamEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara