""
""

Gulan: Da se ja pitam igrao bih zadnjeg veznog, ali...

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.13. | 21:02

„Ako ekipi bude potrebno staviću se na raspolaganje i na levom beku“, rekao novi fudbaler Partizana, uz nadu da će klubu vratiti sve što nije uspeo da pruži tokom prvog mandata, pre preranog odlaska u Italiju

Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta u Sloveniji

                                                                                                                                                

Izabrane vesti

Crno-beli su dočekali Nikolu Gulana, nekadašnji mladi reprezentativac je dočekao da se vrati među crno-bele. Posle tačno šest godina pečalbarenja u Italiji i Nemačkoj, Gulan je ponovo u Humskoj 1, potpisao je dvogodišnji ugovor, a večeras stigao na Pohorje i sutra će početi da trenira.
Srećan sam što sam ponovo u klubu u kome sam počeo da igram fudbal. Bilo mi je žao što sam rano otišao, ali mi je mnogo drago što sam se vratio. U prvom mandatu odigrao sam samo 13 utakmica za prvi tim i zato sam sad došao da pružim doprinos ekipi koji nisam pre šest godina“, rekao je Nikola Gulan.

Ostalo je još samo da se stručni štab srpskog prvaka i dosadašnji fudbaler Modene dogovore oko toga gde bi trebalo da igra: zadnjeg veznog ili levog beka.
Ta dilema uvek postoji postoji, da se samo ja pitam igrao bih zadnjeg veznog, ali ako je ekipi potrebno staviću se na raspolaganje i na levom beku. Sve u dogovoru sa trenerom. Sa šefom struke Vukom Rašovićem i sportskim direktorom Albertom Nađom nisam stigao da se vidim oči u oči, da pričamo o toj temi, ali sam siguran da će mi objasniti šta se od mene traži i već od sutra ćemo videti kako će sve funkcionisati“, dodao je Nikola Gulan.

 

Sve vesti sa priprema Partizana i Crvene zvezde možete pratiti na našem specijalu.

 

(FOTO: partizan.rs)

 

 


tagovi

Nikola GulanFK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara