""
""

Gulan za MOZZART Sport: Imponuje interesovanje Partizana

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.06.13. | 13:20

"Priča zvuči zanimljivo, ipak sam ja odrastao u crno-belom dresu. Rano sam otišao i nisam stigao da ostavim bilo kakav trag u prvom timu", rekao je bivši fudbaler Parnog valjka koji je slobodan u izboru nove sredine

Iako pregovori sa Igorom Duljajem nisu uspešno završeni, Partizan bi ipak mogao da pronađe pravo rešenje za upražnjenu poziciju u veznom redu odlaskom Milana Smiljanića, a to je Nikola Gulan.

Izabrane vesti

Nekadašnja velika nada crno-belih i igrač koji je transferom u Fjorentinu bukvalno pokrenuo lavinu odlazaka mladih igrača iz Humske, u razgovoru za MOZZART Sport pojašnjava detalje oko eventualnog povratka u Humsku.
"Menadžer Ramadani mi je nagovestio interesovanje Partizana, ali za sada nema ništa više od toga. Ni on ni ja nismo u pregovorima s mojim nekadašnjim klubom. Niko me još iz Humske nije zvao na temu povratka", jasan je Gulan.

Naravno, sama pomisao o povratku u matični klub ne ostavlja Gulana ravnodušnog...
"Priča zvuči zanimljivo, ipak sam ja odrastao u Partizanu. Rano sam otišao i nisam stigao da ostavim bilo kakav trag u prvom timu. Nisam nikada ima prilike da radim sa Rašovićem, ali ne bih prolazio period adaptacije jer poznajem stvari u Partizanu i znam kako funkcioniše. Imponuje mi i to što sam im zanimljiv i vide me kao eventualno pojačanje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i napadu na novu titulu. Dobra stvar je i to što bih igrao na svojoj matičnoj poziciji - zadnjeg veznog".

Ipak, Partizan nije jedina opcija za bivšeg fudbalera Fjorentine, koji je proteklih godina bio na pozajmicama u Sampdoriji, Minhenu 1860, Empoliju, Kjevu i Modeni.
"Ja sam slobodan igrač i  kao takav imam više opcija od onih igrača koji su pod ugovorom. Nije Partizan jedini kojem sam interesantan. Ramadani mi je već predočio još nekoliko mogućnosti za nastavak karijere. Prva je Modena koja želi da me zadrži. Imam još vremena, videćemo šta će biti", zaključio je 24-godišnji Nikola Gulan, koji je prošle sezone odigrao 20 utakmica u Seriji B i ostavio više nego pozitivan utisak na rukovodstvo kluba sa Alberto Bralje.

(FOTO: MN press)

 

 

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNikola Gulan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara