""
""

Hadersfild dogovorio pojačanje iz Sitija - 11.500.000!

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.17. | 12:43

Čudni životni putevi veziste iz Melburna...

Engleski mediji pisali su prethodnih dana da bi prvo zvučno pojačanje Hadersfilda za narednu sezonu trebalo da bude prvi golgeter Čempionšipa Kris Vud, ali sva je prilika da neće biti tako! Naime, ugledni Telegraf javlja da je novi premijerligaš na pragu potpisa malo poznatog veziste Mančester Sitija Arona Muja.

Izabrane vesti

Ovaj Australijanac stigao je gotovo nečujno na Etihad prošle godine iz Melburna bez obeštećenja - nije odigrao ni minut za Građane - a proteklu sezonu proveo je na pozajmici upravo u Hadersfildu, gde je proglašen za najboljeg igrača sezone. Muj je odigrao 45 utakmica, postigao četiri gola, asistirao u sedam navrata i bio jedan od ključnih igrača u mašineriji Davida Vagnera.

Hadersfild počeo da krcka onih 200.000.000 - prvi strelac Čempionšipa postaje četvrti najskuplji igrač u istoriji lige!     

Prema navodima istog izvora Muj bi trebalo da košta Hadersfild 11.500.000 evra, čime će postati daleko najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Rekord trenutno drži  Kristofer Šindler (2.200.000 iz Minhena 1860).

Na meti Hadersfilda su još Izi Braun iz Čelsija i Tomas Ins iz Derbija. Jedina pojačanja tog kluba za sada su Elijas Kačunga iz Ingolštata (1.300.000) i Džejson Dejvidson (Groningen, istekla pozajmica). 

(foto: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaHadersfild TaunPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara