"Klop"
"Klop"

Haman: Da je Liverpul želeo Klopa pre početka sezone, siguran sam da bi došao

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.15. | 13:13

„Savršeno bi se uklopio", smatra Nemac

KlopBivši nemački fudbalski reprezentativac Ditmar Haman rekao je da bi njegov zemljak Jirgen Klop trebalo da zameni Brendana Rodžersa na klupi Liverpula. Klop je slobodan, pošto je letos posle sedam godina odlučio da napusti Borusiju iz Dortmunda, a Haman misli da je greška što čelnici Liverpula nisu to iskoristili i doveli ga.
"Klop bi se savršeno uklopio u Liverpulu. Pritisak u Liverpulu je na znatno višem nivou, navijači mnogo očekuju, ali pravi menadžer zna sa tim da se nosi. Pitanje je samo da li bi Klop prihvatio da preuzme tim usred sezone, ali da ga je Liverpul želeo pre početka, siguran sam da bi došao", rekao je Haman za Ivning Standard.

Menadžer Crvenih Brendan Rodžers nalazi se na meti kritika na Ostrvu zbog lošeg starta i samo sedam bodova posle pet kola Premijer lige.

Izabrane vesti

Haman je igrao za Liverpul od 1999. do 2006. godine i osvojio Ligu šampiona, Kup UEFA, Superkup Evrope, dva FA kupa, dva Liga kupa i Čeriti šild.

Tokom karijere igrao je za minhenski Bajern, Njukasl, Bolton, Mančester Siti i Milton Kins, dok je za reprezentaciju Nemačke nastupio 59 puta i dao pet golova.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLiverpulJirgen KlopEvropaEngleskaDitmar Haman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara