""
""

Haos na Marakani: Zvezdinim fudbalerima razbijeni automobili, nadrljali rezervisti! (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.10.13. | 11:33

A u svako vozilo ubačen je po šampon, nisu dirani automobili članova stručnog štaba, policija završila uviđaj, zvaničnici bez izjava dok se ne okonča istraga

Nastavlja se haos na Marakani! Fudbalerima Crvene zvezde polupana su stakla na automobilima, a u svako vozilo ubačen je po šampon, kao aluzija na saopštenje u kome podsećaju na katastrofalnu finansijsku situaciju u klubu i kažu da u svlačionici često nema ni šampona.

Incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka na prakingu ispred svlačionica crveno-belih, gde su parkirana njihova vozila. Pretpostavlja se da je reč o reakciji navijača na otvoreno pismo fudbalera, u kome su javno saopštili sa kakvim se problemima suočavaju.

Izabrane vesti

Policija je jutros bila na Makarani, gde je završila uviđaj. A kako je prostor parkinga pod video-nadzorom, snimci sigurnosnih kamera bi trebalo da pomognu u rasvetljavanju nemilog događaja. Novinarima je zabranjen pristup mestu incidenta, ali se sa strane moglo primetiti da su oštećeni automobili rezervnih golmana Miloša Vesića i Marka Trkulje, defanzivca Ljube Nenadića, pridošlice iz Partizana Milana Jokića i Zvezdinog deteta Vukana Savićevića.

Na parkingu stoje neoštećena vozila članova stručnog štaba, lekara i fizioterapeuta, što jasno ukazuje da su počionici vrlo dobro znali ko šta vozi u Crvenoj zveudi i da su njihova meta isključivo igrači. Najapsurdnije od svega je da su nagrabusili rezervisti ili igrači skromne minutaže u dosadašnjem toku sezone, najmanje krivi za sve što se poslednjih meseci dešavalo na Marakani.

Crveno-beli se tokom dana vraćaju sa mini-priprema na Zlatiboru, posle čega ih verovatno očekuju i razgovori sa rukovodiocima, koji su nezadovoljni njihovim poslednjim gestom.

Na Marakani nema rakcije na sinoćnji incident, a generalni sekretar Miodrag Zečević poručio je novinarima da neće davati izjave dok se ne završi policijska istraga.

(FOTO: MOZZART Sport)

 


tagovi

FK Crvena zvezdaincidentiMarakanaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara