Hasenhutl odjavio Bajern i Dortmund: Nisam još dostigao vrhunac sa Lajpcigom

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.03.18. | 18:26

Izgleda da će nemački velikani na drugoj strani morati da traže šefa struke

Ralf Hasenhutl u poslednje vreme je jedan od trenera čije ime se često pominje u nemačkim medijama, a pre svega ga dovode u vezu sa Bajernom i Borusijom Dortmund. Ovaj austrijski stručnjak, međutim, ne osvrće se previše na te špekulacije, a rekao je i da može sebe i u budućnosti da zamisli na klupi Lajpciga i to je vest koju su navijači pomenuto kluba dočekali sa velikim zadovoljstvom.
“Imao sam dovoljno vremena da razmišljam o svojoj budućnosti. Ne mislim da sam sa Lajpcigom dosegao vrhunac. Vrlo lako mogu sebe da zamislim da nastavim da radim sa ovim momcima”, rekao je Hasenhutl, a prenosi Bild.

Austrijski trener sa Lajpcigom ima ugovor do juna 2019. godine, a oba nemačka velikana već na leto bi mogla da ostanu bez šefova struke. Otuda i “napad” na Hasenhutla.
“Imao sam veoma dobre razgovore na temu novog ugovora sa sportskim direktorom Ralfom Rangnikom i izvršnim direktorom Oliverom Minclafom. Osećam sa prijatno u Lajpcigu”.

Izabrane vesti

Nije hteo ni da daje detaljnije komentare o pomenutim klubovima i njihovim situacijama sa trenerima.
“Koliko znam, Dortmund ima trenera i to Austrijanca. A ni ljudi u Minhenu nisu dali konačnu reč kada je u pitanju situacija sa trenerom sledeće sezone”.

Inače, njegova veza sa Bajernom je ta što je svojevremeno igrao za amaterski tim minhenskog velikana. Hasenhutl je sa Lajpcigom prošle sezone izborio Ligu šampiona, a u ovoj je došao do četvrtfinala Lige Evrope.

Foto: Action images


tagovi

Ralf Hasenhutl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara