""
""

Hasi: Moglo je i gore od Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.07.17. | 17:51

Poštujemo srpskog šampiona, ali...

Trener fudbalera Olimpijakosa Besnik Hasi bio je relativno zadovoljan što je njegova ekipa za potencijalnog rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona dobio Partizan. On je objasnio da je prednost crno-belih činjenica da je takmičenje počeo u drugoj rundi pa će imati nešto više vremena da se uigra, ali je naveo da očekuje da presudi kvalitet njegovog tima.
“U ovoj fazi takmičenja svaki protivnik je težak. Dobro poznajemo Partizan i sada ćemo da se fokusiramo samo na srpskog šampiona. Dobro je što prvi meč igramo u gostima, a revanš kod kuće pred svojim navijačima. Prednost Partizana je što će iza sebe imati dva meča u drugom kolu kvalifikacija“, rekao je Hasi za grčku Gazetu.

Izabrane vesti

Prva utakmica igraće se u Beogradu 25. ili 26. jula, a revanš je sedam dana kasnije u Pireju.
“Mogli smo da prođemo i lošije, ali i bolje na žrebu. Ali, važno je samo da ostanemo skoncentrisani. Imamo dobar tim, kvalitetne igrače, a stigle su nam i prave novajlije koji polako ulaze u ritam. Atmosfera u timu je dobra i ja sam optimista. Poštujemo Partizan, ali u ovom trenutku razmišljam samo o svojoj ekipi“, zaključio je on.

(FOTO: Action Images)


tagovi

FK PartizanOlimpijakosLiga šampionaBesnik Hasi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara