Hateme, hajde sad malo o fudbalu

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.09.18. | 13:34

Ren čeka novo pojačanje

Neslavna epizoda Hatema Ben Arfe u Pari Sen Žermenu završena je ovog leta, a nestašnog momka francuskog fudbala sada čeka novo poglavlje u karijeri i to će biti u opremi - Rena.

Uprkos tome što su kapije letnje pijace zaključane od trenutka kada je kazaljka na časovniku otkucala ponoć, Ren ima mogućnost da završi Ben Arfin transfer pošto nije ugovorom vezan ni za jedan klub. Kako je iz Rena najavljeno tokom jutra, Ben Arfa bi trebalo da bude predstavljen kao novo pojačanje do sutrašnjeg okršaja s Bordoom od 17 časova. Ben Arfa je prošao medicinske preglede, potrebno je samo da se izradi papirologija i da transfer bude gotov. 

Izabrane vesti

Interesantno, tokom jučerašnjeg dana Ben Arfa je bio na slatkim mukama. Iako je bio gotovo pred transferom u Ren, dobio je poziv iz Nice, ali je na kraju ipak odlučio da bude iskusna kajla u mladom timu Rena, koji se sprema za izazove u Ligi Evrope. Takođe, svoje pipke pustili su bili i ljudi iz lisabonskog Sportinga, ali se Ben Arfi nije odlazilo iz Francuske. 

Posle dvogodišnjeg mučenja u Pari Sen Žermenu, vreme je da Ben Arfa konačno malo "priča" o fudbalu. U Parizu je uzeo 12.000.000 evra za dve godine, po 6.000.000 evra godišnje, odnosno 500.000 evra mesečno. Renu treba onaj Ben Arfa iz Nicinog vremena. 

Foto: Action Images


tagovi

Hatem Ben ArfaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara