"Viktor i saigrači slave pobedu"
"Viktor i saigrači slave pobedu"

HEROJ DANA: Golman Atletika odveo Ronaldinja i društvo u finale Kopa Libertadores! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.05.13. | 10:45

Odbranu Viktora pamtiće navijači Atletika dok su živi, posebno ako crno-beli osvoje titulu šampiona Južne Amerike

Viktor i saigrači slave pobeduKakva ludnica u polufinalu Kopa Libertadores! Tihuana i Atletiko Mineiro odigrali su dvomeč za pamćenje, sa puno uzbuđenja, preokreta, radosti i tuge, ali na kraju će se pamtiti samo jedan potez - golmana Atletika, Viktora koji je u 93. minutu odbranio penal Duvijeu Rijaskosu i tako svom timu obezbedio mogućnost da osvojio titulu najboljeg tima Južne Amerike!

U prvoj utakmici rezultat je bio 2:2, a ludilo iz Tihuane se prenelo i u Belo Horizonte. Gosti su prvi poveli i to pogotkom Rijaskosa u 26. minutu, koji je definitivno prošao ekspresan put od potencijalnog heroja do tragičara ovog dvomeča! 

Izabrane vesti

Međutim, pred sam kraj prvog dela igre Rever je iskoristio asistenciju Ronaldinja i zapalio stadion!

Navijači AtletikaDo kraja utakmice ređale su se prilike na obe strane, ali su golmani uspevali da sačuvaju mreže. A onda se dogodio momenat koji je mogao sve da promeni. 

Leonardo Silva je napravio prekršaj u svom šesnaestercu, a odgovornost na sebe je preuzeo Rijakos. Međutim, ispred sebe je imao veoma raspoloženog Viktora, koji je levim stopalom uspeo da preseče putanju lopti... A ostalo je istorija...

Navijači, koji su nosili maske iz čuvenog filma "Vrisak" i igrači su počeli da slave, iako je do kraja utakmice ostalo još nešto više od minut. Međutim, duh gostiju iz Meksika bio je potpuno slomljen i nije više bilo nikakve šanse da se stigne do remija i produžetaka.ž

(FOTO: Action Images)


tagovi

Atletiko MineiroBrazilJužna AmerikaKopa Libertadoresmeđunarodni fudbalRonaldinjoTihuanaViktor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara