""
""

Herta neće izdržati: Prežaljeni Hanover umalo odneo sva tri boda iz Berlina (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.04.16. | 22:50

Konačan rezultat nije zadovoljio nijednu od ekipa - 2:2

Ako se ovako nastavi, Herta definitivno neće izdržati u borbi za plasman u Ligu šampiona. Nekon debakla u Menhengladbahu, ekipa Pala Dardaija osvojila je samo jedan bod protiv fenjeraša Hanovera i to je bila prinuđena da juri prednost rivala u drugom poluvremenu - 2:2 (1:1).

Izabrane vesti

Ipak, kada je Vedad Ibišević u trećem minutu na najbolji mogući način iskoristio odlično dodavanje Platenharta, izgledalo je da bi Herta lagano mogla da izađe na kraj sa ekipom koja je u dosadašnjem toku sezone osvojila svega 17 bodova i na Olimpijski stadion stigla sa serijom od pet uzastopnih poraza.

Ipak, domaći igrači nisu uspeli da iskoriste taj počeni zanos, već su dopustili rivalu da se razmahne i već u 18. minutu preko Artura Sobiha stigli do izjednačenja. Salomon Kalu se na kraju može i smatrati herojom domaće publike, ali je mu je u 39. minutu arbitar Bendžamin Brand oprostio čist crveni karotn zbog katastrofalnog starta otvorenim đonom nad Aleksanderom Miloševićem.

Ta nepravda nije omela borbene goste da 58. minutu preko Šmidebaha dođu do vođstva od 2:1, ali ne i sva tri boda, jer je Kalu u 72. minutu uspeo da vrati nadu domaćim navijačima da mogu možda i do sva tri boda.

Na kraju je ipak ostalo 2:2 i bod koji nije zadovoljio nijednu od ekipa.


BUNDESLIGA - 29. KOLO:

Herta - Hanover 2:2 (1:1)
/Ibišević 3, Kalu 72 - Sobih 18, Šmidebah 58/

Subota:
15.30 Hamburger – Darmštat
15.30 Štutgart - Bajern Minhen
15.30 Verder – Augzburg
15.30 Ajtraht – Hofenhajm
15.30 Ingolštat – Menhengladbah
18.30 Volfzburg – Majnc

Nedelja:
15.30 Šalke – Dortmund
17.30 Keln - Leverkuzen

(FOTO: Action images)


tagovi

Vedad IbiševićNemackaHertaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara